חויות מאזרחות-כאן

netaנטע

New member
איפה בדיוק כתוב בספר

בעקרון הדמוקרטיה המתגוננת על מעצר מנהלי?? ואני, מה לעשות, למדתי מהספר...

ricksha

New member
שאלה 1../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

זה עיקרון של דמוקרטיה מתגוננת מיליון אחוז!!! הרי בן לאדן רוצה להשתלט על העולם ולהפוך את כל הדמוקרטיות בעולם לדיקטטורות איסלאמיות חשוכות, וארה"ב - כנציגת "העולם החופשי" מחוייבת להגן על שלום אזרחייה ואזרחי העולם כולו !!! GO USA !!!

Mepulpelet

New member
בקשר לשאלה על העדפה מתקנת!

אני, בטיפשותי הרבה, רשמתי לכל אורך התשובה אפליה מתקנת! זה יוריד לי את כל הנקודות על השאלה, חלק מהנקודות, בכלל לא יוריד (הלוואי)?......

Musi© Gi®l

New member
../images/Emo185.gif אני מקווה שלא ../images/Emo178.gif

די כבר לדבר על אזרחות, זהו אתמול נגמר, היום יום חדש, תשכחו ממה שרשמתם ולכט ללמוד היסטוריה !!!!!!!!!!!!

SunShine86

New member
פויה הסטוריה, הסטוריה נגמרררררררררר

ואני לא אוותררררררררר אני אעשה בלאגנים בקשר להעדפה המתקנת הזאת - עלק. אגב , מיוזיק!!! באיזה תאריך את מתגייסת?! גם חברה שלי הולכת לקצונה יעודית- קשר ותקשוב משהו. נראה לי ב20 ביולי או משהו כזה. אבל לא לזה שצריך בשבילו פרופיל גבוה, לתפקיד השני בחיל הזה.

SupeRonit

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif כנסו ../images/Emo41.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

אני מפרסמת כאן הודעה שכתבתי בפורום מערכת החינוך..תגידו לי מה דעתכם על הניסוח,ואולי יש לכם תשובה לשאלות..

shira245

New member
אני שלחתי להם אימייל.

עם כל הכבוד למשרד החינוך,לזכות לחיים וביטחון והספר להיות אזרחים ישראל(ספר לא רע רק צריך להתעדכן),בטופס היה כתוב ע-ק-ר-ו-ן. אך ורק עיקרון.לא היה בסעיף אפילו קיצור של המילה הזכות. משרד החינוך החליט באמצע הבחינה להוסיף גם זכות בניסוח השאלה? סבבה לו.אבל הוא כתב עקרון אז שיתמודד עם זה. נכון שלא היה קל לקשר את זה אבל זה הדמוקרטיה המתגוננת וזהו. חבל על הוויכוחים,אם הוא לא יקבל את זה אני לא חושבת שבתי ספר יעברו על בשתיקה(ובטח ובטח ביה"ס שלא קיבלו את ההודעה על השינוי) סוג של פרדוקס כל הקטע הזה.

אני איתך שירה!!! זה ע-ק-ר-ו-ן!!

גם לנו לא הודיעו כלום...וזה עקרון כי ככה היה רשום בטופס! הדבר היחידי זה עקרון הדמוקרטיה המתגוננת וחסר להם שלא יקבלו את התשובה הזו! והגיע הזמן שהאחראים על הבחינות יבדקו אותה טוב טוב לפני שהם מדפיסים אותה! עקרון זה לא זכות...כנראה שבכיתה א' או ב' לא אמרו להם מה ההבדל...

netaנטע

New member
לא היה קל לקשר את זה

אבל אם כבר עקרון, אז הרבה יותר קל לקשר את עקרון שלטון החוק... זהו, לא בא לי לכתוב את זה יותר...

dieheart

New member
../images/Emo26.gif הודעת משרד החינוך ../images/Emo36.gif

אחת ולתמיד, המרכזת מקצוע אזרחות שלי דיברה עם המפמ"רית והסיבה שמשרד החינוך הודיע שאפשר או עקרון או זכות היא אחת ויחידה. עקרון הדמוקרטיה המתגוננת, העיקרון אותו רובנו רשמנו, כפי שאתם זוכרים בספר נכתב שהוא לא משמש את ארה"ב - משמע רק מדינות אירופה משתמשות בדברים כאלה, וארה"ב - לא. אחרי ה-11 בספטמבר <עניין התאומים למי שלא זכור> 2001 ארה"ב שינתה את המדיניות שלה, וגם היא כיום, נוהגת באותו עיקרון. אבל הספר שנכתב בשנת 2000 כמדומני לא עודכן למה שקרה, אז משרד החינוך רצה ל-ה-ב-ה-י-ר שתלמידים שהמורים לא הזכירו את השינוי בגישת ארה"ב בכיתה שלהם, כלומר שלא אמרו על שינוי העקרון של ארה"ב שידעו שאפשר לכתוב זכות במקום. ומכיוון שהם לא יכלו להגיד משהו כמו: "תזכורת: עקרוון הדמו' המתגוננת מתאים לארה"ב גם כן" אז הם אמרו שאפשר לכתוב זכות, כדי שאנשים לא יכשלו או יפחדו לכתוב את עקרון הדמו' המתגוננת. מובן?! סוף סוף.. ח-ד-ל ל-ח-ץ

Im The Sun

New member
אררר../images/Emo42.gif

שיוסיפו נקודות במחוון אני בכלל כתבתי מעצר מנהלי

m a n k o

New member
לפי דעתי

צריכים לעשות פאקטור מסוים למי שכתב התגוננות הדמוקרטיה מכיוון שלבתי ספר שהודיעו שאפשר לכתוב היה זכות היה חיים הרבה יותר קלים מאשר אלה ששברו את הראש בשביל לגלות שזה עקרון הדמוקרטיה המתוגננת ולנסח את זה בצורה מתאימה היה הרבה יותר קשה מפשוט לכתוב זכות לחיים ובטחון ולקשר את הזכות לקטע לפי דעתי אם יורידו נקודות למי שלא ניסח טוב קישוריות לקטע של דמוקרטיה מתגוננת זה ממש לא פר!

למעלה