פיקניק

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אבל עד שכולם יגיעו וזה :\

אני למשל יכולה להגיע לשם רק ב13:30.. אז מה? רק אחרי שכולם יגיעו וימצאו וכל זה נלך לקנות? וככה קבוצה ענקית של ילדים יסתערו על הילו? XDDD לא יודעת.. אפשר שיהיה את אלה שמביאים ואם למישהו כלכך קשה להביא משהו אז שיביאו גם כסף.. או פשוט לקבוע מה כל אחד מביא וברגע שהוא מגיע לשם שהוא יקנה את זה ביילו ולא נצטרף לחכות לכולם.

Luna Sphere

New member
את האמת....

ואני רק אומרת את דעתי אל תהרגו אותי
האוכל מיותר ):

CitizenErased

New member
לא, עדיף לא לקבוע מראש כאלה דברים

ולא צריכים הסתערות של ילדים על ילו. אחרי שהרוב כבר יגיעו, נניח בשעה 14:00... אז כולם יתנו לי את הכסף ואני ועוד מישהו נלך לילו, נקנה כל מה שצריך ונחזור. ואם יהיו עוד מאחרים אז נשלח אותם אינדיבידואלית לקנות דברים נוספים, נבחר מה וזהו.

Luna Sphere

New member
אם בא לך להביא לי את הרשימה

ואני אנציח אותה כי נראה שממש חבל לכן

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif חחח

הינה הרשימה הראשונה.. וגם עשיתי חישוב בערך כמה זה יוצא וכל זה XD אני ילדה שאוהבת לעשות רשימות

CitizenErased

New member
אני מצטערת אם יצאתי מניאקית ../images/Emo10.gif

העניין הוא שבהתחלה אני חשבתי כמוך, שכל אחד יביא מהבית והכל, כמו שהיינו עושים בבית ספר חח ואז נועה הציעה את הרעיון עם הכסף ובהתחשב בעובדה שזה לא בית ספר ואי אפשר לדעת בוודאות מי יבוא והכל מראש (עובדה היא שגם כשמארגנים מפגש פורום ל20+ אנשים עלולים להגיע רק 10 ופחות) אז הקטע של הכסף נראה לי בטוח יותר ובפרט כשיש סופר כל כך קרוב שגם אם אנשים יבוא ב15:00 הם עוד יוכלו לקפוץ לשם כי זה 2 דקות הליכה

lestatgirl

New member
למה לא שכל אחד יביא מהבית איזה חטיף או כריך

ובקבוק שתיה אישי, בהתאם לזמן שהוא מתכוון לשהות במפגש וכמויות האוכל שהוא צורך? כל אחד יביא לעצמו מה שהוא אוהב וכמה שהוא אוהב ונאכל כולנו ביחד.. ככה אין אנשים ששוכחים, לא מביאים יותר מידי פחות מידי.. מישהו רוצה סלט, שיביא בקופסא קטנה מהבית, השלישי רוצה בורקס או כריך.. ובקשר לשתיה, למרות שאני ממליצה שביום כזה חם כל אחד יביא לעצמו בקבוק גדול של מים, אני יוגעת שרובכם מעדיפים מוגז וכאלה והרבה מכם באים בזוגות אז כל זוג יביא בקבוק קולה לעצמו או משהו כזה

elknetld2kil

New member
לדעתי זה לא טוב

כי אם אני מביא סנדביץ' עם גבנ"צ ומישהו אחר מביא ארוחה מבורגר קינג, אז זה יכול ליצור בעות. לדעת צריך להיות משהו אחיד שיהיה לכולם ולא נגיע למצב שבו יהיה הפרש גדול בין מה שיש לאנשים שבאים (אני מדבר על אותו עיקרון שבגללו עשו את התלבושות האחדיות בבצפרים).

t a o t a o

New member
לא מסכימה.

כי אם אני צמחונית ולא רוצה ברגר קינג? ואם אני טבעונית ולא רוצה גבינה? ואם יש לי סכרת אז יש לי הרבה איסורים דיאטטיים? ואם אני סתם לא אוהבת חומוס ובורקסים? בסופו של דבר כל אחד יודע הכי טוב מה הוא אוהב, מה הוא לא מסוגל אפילו להריח, מה הוא יכול להרשות לעצמו ומה הוא יביא. אחידות זה טוב ונחמד ויפה כשזה בלחם. מלבד זאת נראה לי שאתה קצת מאבד את הפואנטה. אתה לא תרגיש בנח אם כולם יהיו עם חולצות של הלהקות האהובות עליהם ושלך גדולות עליך, הגבינה הצהובה שלך לא משתווה לברגר קינג של מישהו אחר... ואם התכוונת מבחינת כשרות אז אתה יודע באמת שלא כולם שומרים ולא לכולם אכפת, בגלל זה שוב אולי עדיף שכל אחד "יתעסק בצלחת שלו". אלא אם כן אנחנו מחליטים על תלבושת אחידה ואז אני מציעה שכולם ילבשו ורוד.

lestatgirl

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo23.gif ממש נכנסת לתפקיד מלאך הפורום הא?

למעלה