שאלות, בקשות, המלצות

Ripelll

New member
ומכיוון שלא פתחו שרשור שו"ת...

יש לי שאלה שיושבת לי בראש כל הלילה... ואני חייבת לשאול: (חיפשתי שרשור של שו"ת כדי לכתוב אותה, ולא מצתאי, אני מקווה שלא תסקלו אותי..) בדיוק כמו שדייגו זה פבלו ומיגל זה מנואל מי בעיקרון בלאס? גסטון או אסטבן? אני לא מבינה... לא זכור לי שב"מורדים" החליפו כל שניה רכז משמעת...

NiM®0D

New member
אז ככה...

במורדים היה רכז רגיל העיפו אותו ואז בא בלאס... ברבלדה גם היה רכז רגיל(אסטבן) ובמקום להביא שחקן חדש ודמות חדשה(בלאס) החזירו את אותה דמות אבל הייתה בעיה עם השחקן והחליפו אותו לגסטון ויוצא שגסטון הוא בלאס למרות שגם אסטבן התנהג כמו בלאס.

shucina

New member
כן גם אני תהיתי ... אבל זה קצת לא

הגיוני .. כי הסיבה שבלאס מגעיל אליהם כי הוא שונא את המלגות וספויילר הוא הבן של האופוטרופס (ככה רושמים?) של לוחן ... והוא שונא אותה כי אבא שלו תמיד העדיף אותה עליו ... אז עכשיו זה קצת לא מסתדר.. ברבלדה רגיל היה שומר שהתחיל עם סוניה והעיפו אותו ... ואז בא בלאס .. ובלאס עשה את כל הדברים שאסטבן עושה עכשיו (גרם ללוחאן להתמוטט והכל..) ופה פתאום יבוא גסטון ואז הוא יהיה בלאס ? זה דיי לא ברור חחח אבל... לא יודעת חפיף

אבל מתי תבינו!!

שזה לא וללל הגירסא הארגנטינאית!!! פה גסטון יעשה דברים שונים מבלאס!!! הם שינו הכל כי היה צריך להחליף שחקן והספוילר אסטבן הוא בן דוד של גסטון או קרוב משפחה אם אני לא טועה!

Ripelll

New member
סליחה...

אבל ככה כולנו הבנו..... עובדה- יש לזה שם דומה... עלילה עוד יותר דומה ואותן דמויות..

brunu

New member
אני מבקש להבא לסמן ../images/Emo58.gif בכותרת

זה מתייחס לכל הדיון מעליי תודה

blondi rebelde

New member
לפי מה שנראה לי

לפי השיחת טלפון של אסטבן עם ההוא ואחרי השיחה שלו עם מנדיולה נראה לי שכאילו גסטון בהתחלה שלח את אסטבן ואחרי שהעיפו אותו אז כאילו גסטון בא בעצמו והוא בעצם האפוטרופוס והכול

Ripelll

New member
תודה../images/Emo70.gif../images/Emo25.gif

הוא ממש התנהג כמו בלאס!!! איך שהוא התעלל בלוחן וכל זה... הייתי בטוחה שהוא בלאס! וזה ממש ביאס אותי לגלות שמביאים מישו כל-כך מכוער במקום החתיך הזה
אבל גסטאון פסדר... הוא אפילו די נחמד...

brunu

New member
../images/Emo176.gifשאלות, בקשות, המלצות../images/Emo70.gif

יעל10001

New member
עזרהההה דחוף!!../images/Emo53.gif

מישהו יודע איך קוראים לשיר שהתתנגן בפרק 120 כשהראו את מיגל ומיה בוכים!?!??!?!? אני ממש חייבת את השירררר הזה!!
מראש

bigmomentom

New member
למה למה למה?

למה לפתוח הודעה כשהשאלה הזו מופיעה כבר בעמוד הזה וגם התשובה אליה. ובשביל מה אנחנו פותחים שרשור "שאלות, בקשות והמלצות" אם את מתעלמת ממנו. מה הבעיה לרפרף על העמוד ולבדוק אולי כבר שאלו את זה.

TuTyBoP15

New member
חחחחח שזה ככה נמאס לכולם

כי צריך לשרשר שאלות...זה אנחנו אומרים לכולם..אבל היא חדשה נראה לי לא
אז מסבירים יפה וכשמסבירים יפה זה לא חוזר...חחחח ובמיוחד שהשאלה נשאלה כבר אין ספור פעמיםם גם פה וגם בפורום נובלות

בבקשה בטעות שלחתי פעמיים כנסי שניה

אני רוצה להגיד לך משהו שניה אם יש לך מסנג'ר /איסיקיו תוסיפי אותי רגע עכשיו מסן: [email protected] איסיקיו: 299-386-941 אני חייבת להגיד לך משהו מהר

אז קוראים את התקנון או יורדים למטה

לראות אם יש לזה תשובה..ומה עם שאלות נפוצות?! אל תחפשו תירוצים!

למעלה