שאלות, בקשות, המלצות

אמממ כנסי../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

את רק שמת את הבגדים על הבובה, לא ציירת את הגוף ולא את הבגדים, להבא שתדעי!!

Ripelll

New member
שאלה

מה הרעיון שיש מספר פרקים שונים למקסיקו ולישראל???

bigmomentom

New member
טוב אני יענה על זה

בפעם הטריליון.... לסידרה יש 2 גירסאות. אחת שמשודרת במקסיקו ואחת בינלאומית שמשודרת בשאר העולם. ולמה? כי בגירסה הבינלאומית כל פרק הוא 40 דקות ואצל המקסיקנים כל פרק הוא יותר מ-40 דקות (נדמה לי שעה ואולי יותר). אז בקיצור דוחסים אצלם בפרק אחד יותר סצינות מאשר אצלנו. וככה לדוגמא, מה שהם יראו נגיד בפרק 30 אנחנו נראה בפרק מאוחר יותר-מבחינת מיספור הפרקים (והפערים די גדולים).

NiM®0D

New member
הפערים הם בערך 17 פרקים

אצלהם טיזאנו פררו(הזמר שהיה השבוע אצלנו) הופיע בפרק 102 אצלם ואצלנו זה השבוע בפרק 116 נראה לי (בערך...)

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifאיזה מצחיקה.. את לא יכולה ככה

להקפיץ
את צריכה נדמה לי שיהיו לפחות 10 תווים בתוך ההודעה(לא בכותרת) או שיהיה אייקון בתוך ההודעה........

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

יש גלריות, ושם יש תמונות, ויש גם שרשור שאלות.. חשוב לשרשר למקום הרצוי.
שמי אורית

לשרשר זה :../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

- לכל הודעה יש תגובות, התגובות הן צירוף להודעה, כלומר שירשור. -את נכנסת להודעה , ונכנסת להוספת תגובה וזה נקרא לשרשר{=לצרף תגובה להודעה}

אפשר, כנסי שנייה../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif

אם יש לך נושא שלא דברו עליו ואין אותו ב2 העמודים העדכניים, תפתחי הודעה חדשה. אבל שאלות לצרף לשרשור של השאלות..

חחח זה ממש מוזר

בשום פורום לאצריךאתזה... ומה זה התקנון הזה חחחחחחחחחחחחחח לא ראיתי את זה בשום פורום!!! טוב לאמשנה תודה בכל מקרה..

חח מסכימה

לדעתי לא צריך תקנון וכל זה... לה כל כך הרבה חוקים?! אנחנו פה כדי להנות ולא כדי לשמור על חוקים!עם חוקים אי אפשר להנות!!

TuTyBoP15

New member
זה הפורום וככה הוא בנוייי

הפורום נפתח לא מזמן על ידי חבר פורום טלנובלות בפורום טלנובלות היה תקנון כזה והכל שם טוב ויפה ואנחנו מאוד נהנים! החוקים פה זה בדיוק כמו שם על מנת ליצור יותר כיף! אם לא כיף לכם..מצידי אתם מוזמנות ללכת..

למעלה