שאלות, בקשות, המלצות

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אל תיבהלי.. פשוט הרבה שואלים ת'שאלה הזאת.. וגם כל הזמן אנשים פותחים סתם הודעות ולא משרשרים אז זה כבר מעצבן... אבל האנשים פה נחמדים!
אז פעם הבאה בבקשה ממך.. תשרשרי!!
ותשתדלי לפני שאת שואלת משו לבדוק בהודעות הקודמות אם כבר שאלו את זה.. או לבדוק בשאלות נפוצות
וד"א אני נעמה.. תהני לך פה!!

יעל10001

New member
אבל..

עכשיו מצאתי בשאלות נפוצות..אז רשום שיש 200 פרקים..אז 220 או 320?

חברה עשיתי את RBD בדוליז!כנסו-קורע!

אין זה פשוט קורע הטימטום זה מה שמצחיק פה.. סתם שיעמם לי אז נכנסתי לאתר של דוליז וניסיתי לעשות את רבלדה בדוליז. ומסתבר שהצלחתי אבל כמה הערות קטנות..חחחחחח: 1. לאנהי אין הערות היא יצאה לי פשוט מושלמת מן הסתם. 2. בשיער של דולסה קצת הגזמתי עם הצבע הבוהק בשיער כי זה השיער האדום היחיד שהיה שם.חח.. 3.מאיטה יצאה לי פצצתית ומושלמת אין לי הערות עליה. 4.לפונצ'ו-היה רק שיער שחור אחד והייתי חייבת לשים אותו. הוא קצת ארוך יחסית לאורך של פונצ'ו אבל לא קריטי... 5.לכריסטופר לא ידעתי מה לשים אז סתם חירטטתי בגדים ושיער..עשיתי אותו "עורך דין" כי הוא תמיד הולך עם עניבות לאירועים והופעות וכאלה.. 6. כריסטיאן יצא מאוד חמוד...אהבתי.עכשיו לתמונות:

סוכריה16

New member
וואי מדהיםםםםםםםםםםםם

לא הכי דומה אבל מזכיר מאוד.. וזה מדהים!! ממש אהבתייייייי!!! אסוף סוף ציורים יפים שלהם, שמחמיאים להם ולא כמו האלו שאנשים שמים באנטרנט ועושים מהם מכוערים.

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifשאלה לי אלייך......../images/Emo3.gif

איך את שומרת את מה שאת עושה?? למה אני אף פעם לא מצליחה לשמור כלום?..

אני יסביר לך: (כנסי...)

את מסיימת להכין את הדוליז, ומצלמת את המסך באמצעות לחיצה על מקש "print scrn sysrq" שהוא בשורה כזו של שלושה מקשים בחלק העליון של המקלדת. את לוחצת עליו פעם אחת בלבד למרות שלא תראי שקורה כלום, ותיכנסי לצייר. תעשי על הדף "הדבק" ואז יופיע לך כל המסך שצילמת. את לוקחת את העכבר ומסמנת באמצעות לחיצה ממושכת על העכבר ואז עושה על המקש הימני ואז עושה "העתקה אל..." ואז את שומרת. אם לא ברור לך כל כך ואם מישהו רוצה הסבר מפורט אני יסביר לכם באיסיקיו/במסנג'ר תוסיפו אותי: מסנג'ר: [email protected] איסיקיו: 299-386-941

את חייבת להביא קרדיט לאתר../images/Emo70.gif

כי יש אנשים שעבדו על זה וחייבים, לשמור על החוקים של האתר .

למעלה