שרשור דסקטופים+שאלון קצרצר!

Sakai Shana

New member
../images/Emo176.gifשרשור דסקטופים+שאלון קצרצר!

כי המון זמן לא היה.P: מה אתה שומע כרגע? מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? רעב/ה? מה הכי בא לך עכשיו לעשות? מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- מסמך וורד האחרון שפתחת- יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- שיר אחרון שזמזמת- בטריות נטענות או רגילות? מאיפה התמונה לדסקטופ? כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? ועד מתי היא תשאר להערכתך? אתם אוהבים אותי?! D: [קצת צומי נו ]; ] לאביו. 3>

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

משעמם לי! מה אתה שומע כרגע? את אחותי צורחת. מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? הורדה ישירה של פרק של המלנכוליה. רעב/ה? לא, לשם שינוי.
מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לישון. מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? שלשום בארבע עשרים ואחת. מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? איכס. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? אוי, הרבה דברים. משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- המשקפיים שלי. מסמך וורד האחרון שפתחת- נראה לי שהתחלה של ביקורת שהתחלתי לכתוב אתמול על המלנכוליה. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. *פותח שקית של במבה ומתחיל לחלק לעוברים ושבים* סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- אחרי כל קומדייה הוליוודית עוברת בי צמרמורת יחד עם המחשבה "למה? למה במאה העשרים ואחת דברים כאלה אמורים להיות מוקרנים בציבור? ועוד תמורת כסף!" לפעמים אני אפילו מזיל דמעה. שיר אחרון שזמזמת- שיר הסיום של המלנכוליה!
"NAZO NAZO MITAINI..."
בטריות נטענות או רגילות? נטענות. טוב, לפחות בתאוריה.

Hinamori

New member
יאאאאאאא O:../images/Emo181.gif

נכון שממש מתחשק לך עכשיו לשלוח לי במסר לינק להורדהישירה של המלנכוליה?

MrsGreen

New member
../images/Emo9.gif עונה

מה אתה שומע כרגע? The reason - Hoobastank
מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? ישרא XD, וואלה, גאיה, המדיה פלייר, ומסנ ואייסי :) רעב/ה? נופ :) מה הכי בא לך עכשיו לעשות? ללכת לים מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? מעולם לא O: מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אתמול בערב.. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? אמפ.. טישו ופקק :) משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- השעון שלי
מסמך וורד האחרון שפתחת- מיון ססטימטי לביוטופ. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. כע.. www.israblog.co.il/86902 סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- שכחתי במדיוק את השם שלו.. סיפור על ילדים שנתקעו בתוך בור וסיבת המוות של כל אחד מהם..ראשים מנותצים, נפילות על.. דברים חדים, ובכן אני עדין מתחלחלת מהדברים שראיתי שם.. O: שיר אחרון שזמזמת- איזה שיר תינוקי שנעמה האחיינית שלי שרה XD בטריות נטענות או רגילות? נטענות! מאיפה התמונה לדסקטופ? אהה משהי הביאה לי את זה XD כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? הרבה זמן :) ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שרינת אחותי תתעצבן. אתם אוהבים אותי?! D: מתים עליך כפרה נשמה עינים טחול לבלב שלי :)

MrsGreen

New member
אהה המדגיש התבלבל לי אפשהו

שם בסוף!! XDD נו תסתדרו!

VaMpIrEIcE

New member
../images/Emo176.gif יאיי.

מה אתה שומע כרגע? Bring me to life, אוונסנס. (
) מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע?טיפו צ'אט, ריל פלאייר, תיקיית מיי מיוזיק. רעבה?לא. מה הכי בא לך לעשות עכשיו? לישון. מה הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אמבטיה?לפני ארבעה חודשים בערך. מתי הפעם האחרונה שאכלת מאל טבעול כלשהו? אתמול. (צמחונות שליטע~) מה נמצא על השולחן מחשב שלך כרגע? צלחת, דף, פלאפון. משהו שתמיד מול העיינים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם-המשקפיים שלי. (
למשקפופרים ^_^) מסמך וורד האחרון שפתחת-פיק לבטא אותו. יש לך בלוג?http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=217627 סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו-רומנטיקה ספרדית. (בעע). שיר אחרון שזמזמת-ברינג מי טו לייף. בטריות נטענות או רגילות?נטענות. מאיפה התמונה לדסקטופ?מגוגל סO; כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר?חצי שנה בערך. ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שימאס לי ממנה X.X אתם אוהבים אותי?!מאוד 3> אה, והתמונה של הדיסקטופ לא עולה לי ><; לאביו. 3> לאב יו טו. 3>

rukia chan

New member
אוונסנס *_*

חובבת אוונסנס בעלת הטעם המדהים להפליא במוסיקה! מסנג'ר עכשייוווו!!

shui chan

New member
יאאאפי ^__^~

מה אתה שומע כרגע? i wish i was a punkruck girl
מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? כלום :O רעב/ה?בדיוק אוכלת XD מה הכי בא לך עכשיו לעשות?אהיה מקורית ביותר ואגיד לישון [וזאת האמת ^^~] מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה?אפעם? או לפחות לא מספיק קרוב כדי שאני אזכור את זה מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו?יום חמישי :) מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע?בקבוק מים [ריק >; ] משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- השלט של הטלויזיה ): מסמך וורד האחרון שפתחת-לא זוכרת ^^" גם זה היה ממזמן. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. אני לא מאוד אוהבת בלוגים.. ובמבה - רק אסם D: סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- לא עולה לי לראש אחד כרגע.. שיר אחרון שזמזמת- את אותו שיר שאני שומעת עכשיו XD בטריות נטענות או רגילות? ברור שנטענות מאיפה התמונה לדסקטופ?ממנגת השונן איי מהמוצלחות שקראתי רין! מומלץ לכל חובבי השונן איי :) הואי פשוט גם מעוד קייצית ומתאימה לאווירה
כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? ועד מתי היא תשאר להערכתך?היא התחילה בדיוק משלשום ותישאר עד.. מתי שישעמם לי איתה <; אתם אוהבים אותי?! בררררררור

keep smiling

New member
להלה~../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מה אתה שומע כרגע? ג'ימי נונסטופ- יותר מגלידה מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? פוטושופ, ווינמאפ, ווינדוס מדיה פלייר, ווינדוס מובי מייקר, מסנג'ר. רעב/ה? לא משו. מה הכי בא לך עכשיו לעשות? אני אשמור את המידע הזה לעצמי. מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? כמה שנים טובות? מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אתמול בערב. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? טלפון, מודם, עוד טלפון, הפלאפון שלי, צלחת, מזלג, דיסקים, דפים, מפה של איטליה, מצלמה דיגיטלית, מחשבון, מנורה, USB, כרטיס זיכרון חדש, סלוטייפ, דבק דו-צדדי, עט, דיסק של מתי כספי, דיסקט, משקפיים, מחק, דבר כזה עם שקעים, ספר של אחותי הקטנה, מטען לסוללות, כוס, קופסא ואין לי כוח להמשיך. משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- הפלאפון. מסמך וורד האחרון שפתחת- בטח הזימון של קינן שפי. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. מי שצריך אותו, יכול לבקש את הלינק ממני. סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- הפרק הראשון של דוקורו צ'אן. XDD שיר אחרון שזמזמת- השיר מהשאלה הראשונה. בטריות נטענות או רגילות? נטענות. מאיפה התמונה לדסקטופ? לא זוכרת. כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? חודש ומשו. ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שימאס לי? אתם אוהבים אותי?! D: מסתבר. [קצת צומי נו ]; ] לאביו. 3> קרפדה מעוכה. 3>

N o R i K o

New member
יאא גמאני רוצה |נדחפת|../images/Emo142.gif

מה אתה שומע כרגע? *פותחת מדיה פלייר* Bouken Deshou Deshou- Hirano Aya (Suzumia Haruhi) איי בליב ^____^ מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? מסנג'ר י-י; מדיה פלייר... והפורמים של פלוריסיינטה XD; רעב/ה? לא ממש XD; מה הכי בא לך עכשיו לעשות? להשאר בבית ולא ללכת לפנימיה מזורגגת מחר ><; מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? היום בבוקר XD; מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? איי בליב יו... הממ לפני הרבה זמן כי נכון לעכשיו יש לנו רק שניצל ברוקולי בבית וזה לא טעים ><; מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? המון מחברות, לוחות המודעות שלי, מצלמה, כוס מים, קליפס לשיער, מילון, אוזניות שלא עובדות, עט, סיכה, ציור של מיטסקי, היומן שלי, מחזיקימפתחות, מנורת שולחן, תמונה זרוקה של היטסו\הינה שאני צריכה לקנות, שלט של "חברים לנצח" שמישהי עשתה לי לפני שנה (עכשיו אנחנו בכלל לא חברות XD) קאנג'ירו מאמא קאמג'ירו קוטו דקדו... סורו יווווו ועוד הרבה דברים י-י; משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- משקפיים XD; מצטרפת להמולה מסמך וורד האחרון שפתחת- פיק מטומטם שכתבתי XD; יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. www.israblog.co.il/163005 סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- אפקט הפרפר י-י; שיר אחרון שזמזמת- בוקן דשו דשו שבדיוק נגמר ;.; בטריות נטענות או רגילות? נטענות מאיפה התמונה לדסקטופ? המממ... לא זוכרת XD; כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? המון המון המון זמן... לפחות חודש י-י; ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שאני אמצא תמונה יותר מושית של אינוקאגו או עד שיהיה לי OTP אחר (זה אפשרי?) אתם אוהבים אותי?! D: בארור ^__^ [קצת צומי נו ]; ] |צומי||צומי||צומי|

פאםפאם

מה אתה שומע כרגע? המאוורר, המזגן[
], הנחרות של אבא והייללות של המציאה החדשה מפח הזבל. מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? תפוז מסרים. רעב/ה? לא. מה הכי בא לך עכשיו לעשות? להיות באמבטיה גדולה... עם קצף.. ובלי הריח של המציאה החדשה מפח הזבל ברקע. מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? אף פעם. מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? ממזמן. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? שאלה קשה. ספר, כמה דפים, המון חוטי חשמל, הביג-שקע הזה, נו - זה הארוך יש בו כמה שקעים, מכונת תפירה שיש עליה כמה בגדים וסליל חוטים, ערכת חמצן כזו, עיפרון, עט, סליל חוטים [אחר], הודעת זיכוי [מן פתק קטן], קופסה כחולה קטנה, פתקים, בגדים, טישו-מגבת נייר, משמו, פאוץ', יומן, אובייקט לא מזוהה שנראה כמו פעמון חום רק ללא הפתח למטה, פאלפון, |חופרת| עוד עט, מכסה של מחדד, שעון יד בלי הרצועה, בורג, עוד אובייקט לא מזוהה [שחור, דק ומאורך], שפופרת צבע, עוד אובייקט לא מזוהה [קטן, דק, מבזרל ועם חור באמצא], איזה עלון של החברה להגנת הטבע, מברשת דקה, קרס, עוד בורג,עוד פאוץ', משהו קטן ושחור מפלסטיק,קופסת משקפיים כזו, עוד ספר, ו..עיזבו אותי באמאשלכם. >____< השולחן אפילו לא כל כך גדול. [מטר, מטר וחצי באורך, חצי מטר לרוחב, בערך] משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- לא שזכור לי. מסמך וורד האחרון שפתחת- לא נשמר. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. לאומרתולאאומרת. וגם אין לי במבה. סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- אין. שיר אחרון שזמזמת- לא זוכרת. בטריות נטענות או רגילות? נטענות! מאיפה התמונה לדסקטופ? גוגל. כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? שבועיים שלוש. ועד מתי היא תשאר להערכתך? לפחות שבוע. אתם אוהבים אותי?! D: סובלים. P:

cRitiCaL KitTy

New member
O.O../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

בחיי שהיה רגע בו חשבתי שאני מקורית...

Sakai Shana

New member
ממ.^^

מה אתה שומע כרגע? Brid Og Ni Mhaille של הקורז.
מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? פאנפיק בפאנדום 'חומריו האפלים' בתהליכי כתיבה, שיחות מסן: ראנ ואדם, מסלול טרייל 17, מסלול הורסמנשיפ 15. רעב/ה? לא. מה הכי בא לך עכשיו לעשות? אה, יש הרבה דברים. אבל בעיקר אחד שאני לא אומר. P: מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? אהה... לפני הרבה חודשים...םם; מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? לפני יומיים נראהלי מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? שקית תפוצ'יפס ריקה, שני דפים עם רשימות שכתוב עליהם בגדול בסגול "סימפוני X", דיסקים לצריבה, מחזיק ספרים מאגניב בצורת כדור הארץ כזה שמבתובב, דפים, פלאפון, מצלמה, USB, מודם, רמקול אחד. משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- לורד לכתיבה על דיסקים. מסמך וורד האחרון שפתחת- לא כולל מה שפתוח לי כרגע? מממ... ביטוא של פיק לחברה שלי. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. כן, מי שמעוניין שישלח לי מסר. S: סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- 'סיפור אהבה'. זה עצוב. >: שיר אחרון שזמזמת- Brid Og Ni Mhaille ^^; בטריות נטענות או רגילות? לאיודעת, גם זה וגם זה מעצבן. חשמל! מאיפה התמונה לדסקטופ? עדי3> כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? יומיים-שלושה. ס.ס ועד מתי היא תשאר להערכתך? לוידעת.

Fay Wood

New member
באמת המון זמן לא היה. י.י ../images/Emo168.gif

מה אתה שומע כרגע? את המוזיקתרקע של קורוגאנה ("Break the Sword of Justice"). ג'יזס, אני מכורה. x_x; מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? *מצביעה על התמונה בצד~* רעב/ה? תמיד. T.T מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לקפוץ לתוך מקום עם מים קרים. מאוד קרים. מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? ..וטפ? x_x אףפעם? x.x; מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? המ. לפני הרבה זמן. .__. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? מה לא נמצא עליו. x__x יש פה דיסקים, הרבה דיסקים, תמונות, תמונה על עץ של סאסקה~, כסף XD, ספידסטיק י.י, קרמים, פלאפון, טישו~, דפים X__X, פוסטר של פאי/קורוגאנה 3>, דף כזה של סופרבוס, יותר מידי דברים. אע x.x; משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- המשקפיים שלי. !#@#$%)* אני קמה בבוקר ורוצה לשים משקפיים כי אני לא רואה כלום. ואז שנים עד שאני מוצאת אותם x___x מסמך וורד האחרון שפתחת- שאלה טובה. י.י מה שמזכיר לי, אין וורד במחשב הדפוק הזה >.< יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. לא. D< איכסה במבה. סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- אה.. הלהקה? XD שיר אחרון שזמזמת- המוזיקה של קורוגאנה. ס.ס בטריות נטענות או רגילות? נטענות. למי אכפת שהן נגמרות בשניות. מאיפה התמונה לדסקטופ? מפרק 35 של טסובאסה כרוניקל~ (אשורהההה~
) כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? אה.. מאז שיצא הפרק?
משו כמו שבוע. ועד מתי היא תשאר להערכתך? אני חושבת שהגיע הזמן להחליף אותה. XD; אתם אוהבים אותי?! D: מאודמאוד~ 333333> [קצת צומי נו ]; ] 33> לאביו. 3> לאביוטו D=
~

למעלה