שרשור דסקטופים+שאלון קצרצר!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif ^^

מה אתה שומע כרגע? Asian Kung Fu Generation - Undo
מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? מדיה פלייר, שיחה עם עדי, צייר. רעב/ה? אני _תמיד_ רעבה. << אני בטח האחות האבודה של גלאטוני, או משהו. מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לטוס ליפן, לצייר מנגה, למכור מיליוני עותקים ולהפוך למפורסמת ועשירה. ^_^ מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? לפני שעה. פחות. מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אה... כשהייתי בבית שלך לפני כמה חודשים, אם אני לא טועה. XD מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? יותר מדי. ם_ם; בקבוק מים ריק, טייבלט, רמקולים, מדפסת, שני גלילי טישו, המודם של האינטרנט, ערימת דפים, כלי כתיבה, סלוטיייפ, מחדד, כדורי אנטיביוטיקה, לעולם-לא-עולם ואבק כוכבים נחים מעל קופסת ה-DVD של הסרט של אוטנה, השוכנת מעל הדיסקים של הסדרה, ערימה של קופסאות למשחקים לנינטדו DS, קופסה של דיסקים ריקים, מחברת פיקים ישנה של בליץ' עם איצ'ירוקי וביארנ על הכריכה וקייס סגלגל שאני כבר לא זוכרת למי הוא שייך, אבל אני משערת שלטטוש. <: משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- אה, לא זוכרת כרגע. @@; מסמך וורד האחרון שפתחת- הפיק של עדי. 3333333333> יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. במבה? איפה?! |חושקת| סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- אה... לא יודעת. י-י; שיר אחרון שזמזמת- ריראיטו 3> בטריות נטענות או רגילות? אכפת לי? מאיפה התמונה לדסקטופ? טפט שאני הכנתי ברוב כישרון, מתמונות מהארטבוק של הסרט של אוטנה~ 3333333> כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? רבע שעה. <: ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד הסוף של הזמן, מן הסתם. אתם אוהבים אותי?! D: כמובן~ 3>

Violettecat

New member
התשובות שלי

מה אתה שומע כרגע? שירים של "סונאטה ארקטיקה" מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? המסנג'ר רעב/ה? לא ממש, אכלתי הרבה דני שוקולד בצבא מה הכי בא לך עכשיו לעשות? ללכת לבריכה מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה?לפני 5 חודשים מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אתמול ,נקניקיות טופו שליטה מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? כוס,תחתיות לכוס של בליצ',עיפרון ודף משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- עיפרון מסמך וורד האחרון שפתחת- אסור לי לספר, זה היה בצבא וזה סודי יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. במבה סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- הנוסע השמיני.... שיר אחרון שזמזמת- gravenimage של סונאטה ארקטיקה בטריות נטענות או רגילות? נטענות רולז!!!!! מאיפה התמונה לדסקטופ? כפית שלחה לי אותה במסנג'ר, זה פאנארט של מוריין מ"מחזור כישור הזמן" כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? יומיים ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שבוע הבא, ואז יחליף אותה פאנארט של בליצ'/מחזור כישור הזמן/טסובאסה אתם אוהבים אותי?! D: ברור!

Hinamori

New member
האפי FTW~!../images/Emo181.gif

מה אתה שומע כרגע? השירסיום השני של וואן פיס~ מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? מסנג'ר. והשיר. י.י רעב/ה? לא~ מה הכי בא לך עכשיו לעשות? ללטף את האפייי 3> מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? לא יודעת XD מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אממ. לא יודעת. לפני שנהייתי טבעונית. 0.0 מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? הרבה דברים ==; משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- לא יודעת x.x מסמך וורד האחרון שפתחת- לא יודעת םם נראה לי איזה פאנפיק י.י יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. |במבה| סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- לא יודעת 0.0 שיר אחרון שזמזמת- הוקי בושי~ בטריות נטענות או רגילות? לאדעת. מאיפה התמונה לדסקטופ? אמ. לא זוכרת. XD; כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? כנ"ל ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שאני אמצא תמונה חדשה אתם אוהבים אותי?! D: כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 3>

Mrs Puff

New member
~דילייעצום~ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

;-; בכל מקרה: מה אתה שומע כרגע? Simpla Plan - לשם שינוי. מאז שקניתי את הדיסק לא שומעת כמעט משו אחר ^.^ מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? שיחת מסנג'ר עם מאי.. ואאוטלוק ^^ רעב/ה? תמיד ;; מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לרכב על סוסים!! מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? אני לא באמת מתקלחת איתם. פשוט גונבת אותם מהמלונות כי הם מאגניבים ^^ מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? לוזוכרת.. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? הו~~ מה לא? משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- בערך חצי מהדברים שאני באמת צריכה - האמפי, המפתח, הנעליים, הבגדים.. מסמך וורד האחרון שפתחת- אממ.. *בודקת*.. משו ששלחו לי במייל ^^ יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. יש בלוג, אבלאבל.. זה אישי כזה *____* סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- הנוסע השמיני. ראיתי את הסרט הראשון ומאז אינלי כוח לראות את האחרים. שיר אחרון שזמזמת- Untitled - אני עדיין מזמזמת אותו. בטריות נטענות או רגילות? נטענות!!! מאיפה התמונה לדסקטופ? אני הכנתי.. זה הנסיון הראשון והאחרון שלי להשתמש בפוטושופ ;; כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? מזה שבועיים ^^ ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שיהיה לי כוח להחליף אותה ^^ אתם אוהבים אותי?! D: בטח!!!!!!! *חיבוקי* מיאו~

Mrs Puff

New member
מיאו~ ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif

עכשיו כשאני מסתכלת, זה אפילו לא היה דיליי *____* Oh, well..

karyn

New member
נו טוב...../images/Emo204.gif

מה אתה שומע כרגע?"ליטל פורויזן! ליטל פויזן!" מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע?ראו והביטו... רעב/ה?כןןןןןןן מה הכי בא לך עכשיו לעשות?שפרק 2 של אבא ארך רגלים ירד כבר!!! מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה?בכיתה ד' נראה לי... מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו?היום שניצל תירס מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? דיסקים,דיסקים עוד מלא דיסקים.... 3 רמקולים שרק 1 פועל בקושי,מנקה ציפורנים,יומן,קערה מלא זבל,ו.... דפים ערמות של דפים!!! משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם-מנקה הציפורנים סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותואיש אינו יודע

למעלה