Neon taichou
New member
../images/Emo205.gif ^^
מה אתה שומע כרגע? Asian Kung Fu Generation - Undo
מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? מדיה פלייר, שיחה עם עדי, צייר. רעב/ה? אני _תמיד_ רעבה. << אני בטח האחות האבודה של גלאטוני, או משהו. מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לטוס ליפן, לצייר מנגה, למכור מיליוני עותקים ולהפוך למפורסמת ועשירה. ^_^ מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? לפני שעה. פחות. מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אה... כשהייתי בבית שלך לפני כמה חודשים, אם אני לא טועה. XD מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? יותר מדי. ם_ם; בקבוק מים ריק, טייבלט, רמקולים, מדפסת, שני גלילי טישו, המודם של האינטרנט, ערימת דפים, כלי כתיבה, סלוטיייפ, מחדד, כדורי אנטיביוטיקה, לעולם-לא-עולם ואבק כוכבים נחים מעל קופסת ה-DVD של הסרט של אוטנה, השוכנת מעל הדיסקים של הסדרה, ערימה של קופסאות למשחקים לנינטדו DS, קופסה של דיסקים ריקים, מחברת פיקים ישנה של בליץ' עם איצ'ירוקי וביארנ על הכריכה וקייס סגלגל שאני כבר לא זוכרת למי הוא שייך, אבל אני משערת שלטטוש. <: משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- אה, לא זוכרת כרגע. @@; מסמך וורד האחרון שפתחת- הפיק של עדי. 3333333333> יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. במבה? איפה?! |חושקת| סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- אה... לא יודעת. י-י; שיר אחרון שזמזמת- ריראיטו 3> בטריות נטענות או רגילות? אכפת לי? מאיפה התמונה לדסקטופ? טפט שאני הכנתי ברוב כישרון, מתמונות מהארטבוק של הסרט של אוטנה~ 3333333> כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? רבע שעה. <: ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד הסוף של הזמן, מן הסתם. אתם אוהבים אותי?! D: כמובן~ 3>
מה אתה שומע כרגע? Asian Kung Fu Generation - Undo
![](https://timg.co.il/f/Emo23.gif)