שרשור דסקטופים+שאלון קצרצר!

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifMy turn

מה אתה שומע כרגע? Laguna coil->דיסק בשם קרמהקוד מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? Msn messenger, lineage II, ICQ רעב/ה? אני אוכל עכשיו =} מה הכי בא לך עכשיו לעשות? כלום ||||::: מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? מתישהו...O_ס לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? אני חושב שנה שעברה... מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? של של הרמקולים[סאב, רמקולים וכו' וכו'], שני מתכונים[של משהו במשחק], הסיפור החדש שלי, כוס מים, כוס נס, גליל ריק של ניר טואלט, הרבה ניר טואלט משומש לידו. משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- פלאפון >> מסמך וורד האחרון שפתחת- Recipe-eminence bow יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. blog.tapuz.co.il/anotherday סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- השדים של אמילי -.- שיר אחרון שזמזמת- שיר מיוחד שחבר שלי הכין
בטריות נטענות או רגילות? נטענות מאיפה התמונה לדסקטופ? גנבתי מבלוג של ידידה שלי D: כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? הרבה ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שאני אמצא יותר יפה D: אתם אוהבים אותי?! D: אכן!. יום טוב D:

נמ...עונה X:../images/Emo94.gif

מה אתה שומע כרגע?she is mt sin-by nightwish(מוקלט מהופעה *.*) מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע?מסנג'ר,יוטיוב,media player וכמה מיליוני תיקיות.... רעב/ה?לא...אכלתי עכשיו ספגטי (ספגטי
) מה הכי בא לך עכשיו לעשות?לנסוע לאוטקו. מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה?אף פעם X_X מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו?אתמול מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע?מסרק, חבילת דיסקים והמודם משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם-אייפוד(נו זה מה שקורה כשיש לך "מחשב נייד" בגודל של כף יד) מסמך וורד האחרון שפתחת-ספר זיכרונות של חברה שלי יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. יש לי אחד אבל לא ניראה לי שיהיה חכם לשלוח לינקXD (יצא לכמה אנשים לבכות בגלל מה מה שכתוב שם X_X סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו-לא זוכרת איך קוראים לו אבל יש בו מעגלי אלכימיה... כשרוני תתחבר אני אשאל אותה... שיר אחרון שזמזמת-fuka mori בטריות נטענות או רגילות?נטענות מאיפה התמונה לדסקטופ?גלריות
כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר?מהיום
ועד מתי היא תשאר להערכתך?מחרותיים
אתם אוהבים אותי?! D: [קצת צומי נו ]; ]אמ... אני לא יודעת בדיוק מה לענות XD סתם סתם. בטח שכן

rukia chan

New member
אעעעעע!!!!!!!!!11111&*)%$ ~מתחרפנת~

איימי לי המושלמת המוכשרת המדהימה המאגניבה ואוונסנס *_*

אבלאבל ;; טריע ;-;

טריע *.* (סולנית של נייטוייש) היא ניראית כמו ערפדית
ו..ו..הסולנית של אפיקה היא מאגניבה ויש לה משהו בקליפ של הפאנטום אגוני שדומה לסוזומבאצ'י!והיא פאקינג ג'ינג'ית T-T ג'ינג'יות T-T

keep smiling

New member
..מה הקשר? |:../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

וכותבים את זה "טאריה". את רוצה לעוות את זה, תכתבי "טאריה". רוצה לעוות את זה יותר? תכבתי בכל מקרה "טאריה". והסולנית של אפיקה צובעת.

0.0

כותבים את זה טריה/טאריה לא משנה לי אני אוהבת ורגילה לכתוב טריע P:. מזתומרת הסולנית של אפיקה צובעת *הולכתלבדוק* לא ניראה לי שהיא צבעה כי אין כל זכר לשורשים בצבע אחר... ומזתומרת מה הקשר? X_X אני בדקתי וכל מי ששומע אפיקה, שומע גם נייטוויש וכל מי ששומע נייטוויש מכיר/שומע אוונסנס. ומי ששומע נייטוויש ואוהב אותם צריך גם להכיר את אפיקה0.0

keep smiling

New member
היא צובעת. אני חותמת לך.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

מה בדקת, את יודעת כמה מעריצים יש לניטוויש? ובכלל, בארץ? ושלישי מכדוה"א מכיר את אוונסנס, את יודעת, נטחנים ברדיו/MTV וזה. ם_ם וניטוויש ואפיקה הן להקות שונות חלוטין, אפילו לא באותו הז'אנר, באמת שכבר אין קשר. םם;

מה? על מה את מדברת? XD

אפיקה ונייטוויש שתיהן להקות אופרה מטאל. ואני בטוחה שלפחות 90 אחוז מאלו שאוהבים את נייטוויש אוהבים גם את אפיקה 0.0 . אזמה אם שליש מכדור מכיר את אוונסנס? 0.0 לפי מה שאני בדקתי והבנתי ולא משנה את מי שאלתי שאוהב את נייטוויש- מכיר את אוונסנס. כל הקטע שזה לא יכול להיות הפוך.אני מכירה מיליון ואחת בנות/בנים שאוהבים/אוהבות אוונסנס אבל הן/הם לא מכירים/מכירות את נייטוויש. אין לנייטוויש ואוונסנס שום דבר משותף משם בחינה מסוימת. אבל נייטוויש היא להקה הרבה פחות מוכרת מאשר אוונסנס, ולכן כמעט וכל מי שאני מכירה שאוהב אופרה מטאל ונייטוויש התחיל מאוונסנס ועבר למטאל/אופרה מטאל.

keep smiling

New member
...אין כזה דבר אופרה מטאל.../images/Emo197.gif|לב

תשתדלי לא להמציא ז'אנרים, תודה.

מה? על מה את מדברת? XD

ברור שיש דבר כזה אופרה מטאל.אני ממש לא ממציאה את זה XD טוב אני כן אבל אני רגילה להגיד אוםרה מטאל ולא גות'יק '-' אפילו שאלתי! yuval chan אומר/ת: נהמע, נכון שיש דבר כזה אופרה מטאל? Shana אומר/ת: אופרה מטאל=גות', בעיקרון '-';

keep smiling

New member
תסלחי לי,../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

אבל אכפת לך להפסיק למחזר כותרות? תודה. ניטוויש=פאוור מטאל. וזהו, אין לנו על מה להתווכח.

ניו? '.'

אוי את צודקה X_X בדקתי בפורום פאוור מטאל והשם שלהם היה שם XDDD אבל לא אשמתי. לפני שבדקתי בפורום פאוור מטאל מלא אנשים ששאלתי אמרו לי שזה גות'יק >.< אבל זה עדיין לא משנה את העובדה שהם בדיוק אותו דבר כמו אפיקה. אנשים שלא מכירים שמות של להקות חשבו שאפיקה זה נייטוויש 0.0 בין נייטוויש לאפיקה יש הרבה קשר ואת זה יהיה מאוד קשה להכחיש.

Sakai Shana

New member
מממ.

א.אני יכולה לזקוף לזכותך שגם אני חשבתי שנייטוויש זה גות' [לא גות'יק, גות'] עד שראיתי את ההודעה של קיפי. ואני עדיין לא ממש מבינה מה פאוור בהם. ב.אני שומעת אפיקה אבל אני לא שומעת נייטוויש. <: ג.את אפיקה הכרתי מאתרים שקשורים במוסיקת גות', לא דרך אנשים. אני שומעת נייטוויש מדיפעם, הם כ"כ לא כאלה טובים לדעתי. אבל נייטוויש ממש לא גרמו לי ולא יגרמו לי לשמוע אוונסנס. ד.ברור שסימון סימונס צובעת. הייתה מתה לכזה צבע.

ניו~

ב. את מכירה אותם לא? אני בטוחה שיצא לך לשמוע אותם הרבה פעם 0_0 או קצת... או סתם מידי פעם. ג.אמרתי לכן. "הנוסחה" הזאת-_לא_עובדת_הופך_! ברור שנייטוויש לא ייגרמו לך לשמוע אוונסנס.
רק אידיוט יגיד שכן
ואולי בא לכן לפסיק להגיד דברים כאלו? זה לא הכי חכם להגיד דברים כאלו ולהמשיך "לתקוף" בן אדם בגלל ניסוח לא נכון >< שלא נדבר על זה שחזרתי פעמייפ+ על זה שהתרגיל הזה לא עובד הפוך ואתן מישום מה ממשיכות להעיר לי על זה '-' ולא אמרת להפסיק להספים?היה די בהודעה ההיא.

Sakai Shana

New member
זה כבר ככה שרשור מזובל~

ב.יצא לי לשמוע אותם, להכיר אותם, לראות שאני לא משו מתחברת אליהם ושהם לא שווים תפיסה של כמה מגה באמפי שלי או במחשב שלי. ג.הא? מה אוונסנס ונייטוויש קשורים בכלל?>> להקות לא גורמות לאנשים לשמוע להקות אחרות. ז"א, מה?

אני מדברת על זה ש~כן~

יש ~איכשהו~ קשר בין המילים של נייטוויש ואוונסנס >_< למרות שלנייטוויש יש מילים הרבה הרבה יותר כבדות ומשמעות הרבה יותר חזקה מאלו של אוונסנס(שלא נדבר על הביצוע).

למעלה