שרשור דסקטופים+שאלון קצרצר!

cRitiCaL KitTy

New member
../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

מה אתה שומע כרגע? את הטלוויזיה בסלון... זירת הפשע: ניו יורק, אם אני לא טועה. מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? דת' נוט פרק 63 ואימייל. רעב/ה? אההא ומכינים לי פירה(יאיD:) מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לאכול... מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? בית מלון לפני כמה שנים^_^ התלהבתי... מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? לפני חמש דקות... שניצל חתוך כזה מוזרOם. מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? מחברת עם התחלת פיק היטסו, ממחטות לניקוי מסך, מדפסת, דברים של אמא, קופסא שהכנתי לאמא, יד קטועה למאוחר יותר, מהדק נייר, עט ודבר ממש בלתי מוגדר. משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- משקפיים. מסמך וורד האחרון שפתחת- פיק היטסו. יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. אני הבלוג של רוני!!1 סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- "האחים גרים למבוגרים בלבד" פחד עמוק מזאבים מגיל צעיר... כיפה אדומה היה הספר האהוב עלי לפני השינה-_-; שיר אחרון שזמזמת- נראה לי פתיחה של אואוראן הוסט קלאב(קיס קיס פול אין לאב טודו טודו טודו טודו... טודודודודודודודו) בטריות נטענות או רגילות? נטענות. בארור. מאיפה התמונה לדסקטופ? באה עם המחשב או המערכת הפעלה אני מניחה... כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? מאז שזנחתי את המחשב הזה ועברתי למחשב הנכון להרגע לא פעיל שלי. ועד מתי היא תשאר להערכתך? או נצח נצחים או עד שימאס לי מזה לגמרי. אתם אוהבים אותי?! D: איכס.

Shishi san

New member
NOO!

יותר..מדיי.. דברים.. על המסך.. אני לא יכול לסבול דבר כזה!! פורץ למחשב של רוני* P= לא, סתם, במת שני לא יכול , כל הזיכרון הורטואלי! מסכן! =< לי יש 7 דברים על השולחן עבודה=X

cRitiCaL KitTy

New member
O____O../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

אבל זה לא המחשב שלי... זה המחשב של אמא... הלוואי שזה היה המחשב שלי, אז לא הייתי צריכה לריב עם אמא עליו קודם(היא רצתה לשחק סוליטייר><) והיא לא הייתה נושכת אותי;; המחשב שלי הרבה יותר מפוצץD:

cRitiCaL KitTy

New member
ידעתי!../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

ידעתי שזה מה שחשבת... הרי אין הרבה אנשים שעושים ספר זיכרונות בוורדXD הו... לסרט קוראים סודות נעולים...

Serf SaN

New member
../images/Emo110.gif

מה אתה שומע כרגע? השיר פתיחה ושיר סיום הראשונים של יאקיטטה ג'פאן. ;; מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? מסנג'ר. >.> רעב/ה? אכלתי הרגע. ^-^ מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לעשות קרחת. ם.ם סתם. לא. בא לי לשים מוזיקה בפול ווליום ולקפוץ. אבל ההורים בבית. >.> מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? NEVER! XD מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? גאד..בחיים לא, נראה לי. OO מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? יותר מידי דברים~@@@ עדיף לא להגיד XD משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- כמעט הכל. XD מסמך וורד האחרון שפתחת- WHO KNOWS >.> יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. במבההההההההההה. D: סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- ג'ומנג'י! D: אבל זה היה כשהייתי בן 4..ראיתי את זה שוב לפני חודש, וזה אחד הסרטים הלא מפחידים. ._. שיר אחרון שזמזמת- מאי פייס. P: (שיר סיום של בליץ', לבורים מביניכם XD) בטריות נטענות או רגילות? נטענות! בארור! רק שהאח המנמניאק שלי לקח את המטען לצבא, ואין לי איך לשמוע MP3 באוטובוס. ]: מאיפה התמונה לדסקטופ? מהאינטרנט D: כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? שבוע או שבועיים.. ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שאני אמצא וולפייפר יפה יותר XD~ בטח אחד של בלאד פלוס יחליף אותו. אני אומר לכם! @@ אתם אוהבים אותי?! D: בארורררררר~~~~!!!! שלא. ם: סתם, למה לא? בכיף! D:

Serf SaN

New member
D:

ידעתי שמישהו יבקש! XD זה באמת וולפייפר יאפה. @@ תהנייי~~~

Serf SaN

New member
בן. -_-

גאד. אני רק כותב פה משהו. ועושים לי את זה שוב? ._.

למעלה