../images/Emo110.gif
מה אתה שומע כרגע? השיר פתיחה ושיר סיום הראשונים של יאקיטטה ג'פאן. ;; מלבד הפורום, אילו עוד ישומי מחשב פתוחים אצלך כרגע? מסנג'ר. >.> רעב/ה? אכלתי הרגע. ^-^ מה הכי בא לך עכשיו לעשות? לעשות קרחת. ם.ם סתם. לא. בא לי לשים מוזיקה בפול ווליום ולקפוץ. אבל ההורים בבית. >.> מתי הייתה הפעם האחרונה שהתקלחת עם כובע אבמטיה? NEVER! XD מתי הייתה הפעם האחרונה שאכלת מאכל טבעול כלשהו? גאד..בחיים לא, נראה לי. OO מה נמצא על השולחן של המחשב כרגע? יותר מידי דברים~@@@ עדיף לא להגיד XD משהו שתמיד מול העיניים שלך אבל כשאתה צריך אותו הוא אף פעם לא שם- כמעט הכל. XD מסמך וורד האחרון שפתחת- WHO KNOWS >.> יש לך בלוג? אם כן, לינק. אם לא, במבה. במבההההההההההה. D: סרט אחד שעשה לך צמרמורת לאחר שראית אותו- ג'ומנג'י! D: אבל זה היה כשהייתי בן 4..ראיתי את זה שוב לפני חודש, וזה אחד הסרטים הלא מפחידים. ._. שיר אחרון שזמזמת- מאי פייס. P: (שיר סיום של בליץ', לבורים מביניכם XD) בטריות נטענות או רגילות? נטענות! בארור! רק שהאח המנמניאק שלי לקח את המטען לצבא, ואין לי איך לשמוע MP3 באוטובוס. ]: מאיפה התמונה לדסקטופ? מהאינטרנט D: כמה זמן היא כבר מכהנת כוולפייפר? שבוע או שבועיים.. ועד מתי היא תשאר להערכתך? עד שאני אמצא וולפייפר יפה יותר XD~ בטח אחד של בלאד פלוס יחליף אותו. אני אומר לכם! @@ אתם אוהבים אותי?! D: בארורררררר~~~~!!!! שלא. ם: סתם, למה לא? בכיף! D: