10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייכם!

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gif10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייכם!

בגלל שיש הרבה אנשימ חדשים ומזמן לא היה את זה. כל אחד מספר 10 דברים על עצמו. ^^

אנוכי P: ../images/Emo11.gif|ברק|../images/Emo122.gif

זה בעצם משהו שאתם יודעים אבל לא משנה- קשה לי לעכל את אובדנו של |ברק| T^T
אני מכורה ללהקה blue october.. ואני לא רוצה להגמל! *____*
אני מרגישה לאחרונה ממש ממש טוב עם עצמי D:
אני גם מרגישה שלמה עם עצמי וכבר אין לי שום צורך בעם הגברי O:
החלטתי שיהיה מה שיהיה, אם אני לא אצליח לעלות את הממוצע שלי במבחנים הבאים במתמטיקה- אני עושה קורס קיץ ל5 יחידות :ם
אני כבר לא מדוכאת בכלל, והדבר מתבטא בחוסר השראה לשירים למיניהם XםX
תהרגו אותי, אבל אני שונאת בלונדינים י.י; אבל רק בלונדינים, לא בלונדיניות :ם (גומן, לא משו אישי טלקון יOי בעצם כן אישי, כי גנבת לי את מאיו T^T)
יש לי חולשה לאנשים עם שער כהה ועיינים בהירות ~ם~
ג'ינג'ים רולז~!!
גם תלתלים רולז!$^@^&#* וגם אפרו#%%$^
הרגע סיימתי לראות כמה פרקים שהורדתי של רומיאוXג'וליאט, קאמיצ'מה קארין, עלובי החיים ודרקר דן בלאק. והדירוג שלי הוא כזה- במקום הראשון: עלובי החיים. במקום השני: רומיאוXג'וליאט, במקום השלישי: קאמיצ'מה קארין, ובמקום הרביעי: דרקר דן בלאק. יצאו מהרשימה עקב חוסר עיניין מיוחד- לאקי סטאר ~_~;. אל תסקליני גלצ'ע T^T ראיתי רק פרק 1! ><; אז נכון, זה יותר מ10, אבל למי אכפת Oס ומי בכלל סופר? ~.~;

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחחח הצחקת אותי..../images/Emo6.gif

את גם מתולתלת? (כמה "ת"..
)

נופ :ם ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אבל אני אוהבת אנשים עם תלתלים *~* אפשר לפשפש בתלתלים שלהם! *~*

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאא אז את אוהבת אותי..?../images/Emo3.gif

את מתולתלת? D: ../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

אז ברור שאני אוהבת אותך DDDDDDDD=

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifכן!!!!!../images/Emo13.gif

יאאאא איזה כיף לי!!

NoAmItA ChAn

New member
שיהיה.

אני בדיכי השבוע, ואני מניחה שרואים את זה על פי הכתיבה שלי (בלי סמיילים, בלי שמחה וכולי). הדיכאון הנ"ל מגיע מהמחשבה שאין לי חברים בבית הספר, והחברה הכי טובה שלי מנפנפת אותי לכל הרוחות, וחברה שלה, שאני מכירה אותה, כל הזמן חושבת שמה שאני אומרת זה מטומטם ואחרי כל משפט שלי היא שואלת אותי שאלות ועושה לי פרצופים שנותנים לי להרגיש שאני מטומטמת, ובצדק. היא חכמה והממוצע שלה כמעט מאה, אבל מה אכפת לי? היא יכולה להיות רק ביקורתית והיא פועלת כמעט תמיד על פי הראציו ולא על פי האמוט'יו (על פי ההיגיון ולא הרגש) והיא מסיתה את החברה הכי טובה שלי נגדי, שהיא כבר כמעט לא מדברת איתי ואני בקושי רואה אותה. אז כן, בא לי חברות חדשות קצת.
כמו שאתם יכולים לראות, אני אוהבת את ל"ג בעומר, ובמיוחד מדורות ואש.
השנה אני לא אחגוג את ל"ג בעומר בשכונתי עם המדורות, משום שאני ובני משפחתי המצומצמת נוסעים לחופשה בת שלושה ימים לאילת. שם נשהה במלון רויאל גארדן (אם מישהו שמע\הכיר) ונלך לעיר המלכים, לטיילת ובתקווה גם לריף הולפינים.
בשיעורי תנ"ך אנחנו הכי מתקדמים בשכבה, ומשום מה זה עושה לי תחושה טובה.
אני אוספת גיזרי עיתון מעניינים ושומרת אותם, וכשיהיה לי לוח נורמלי בחדר אני אתלה אותם עליו.
יש לי תמונה ממסוגרת שמישהו בג'אפן טאון בסן פרנסיסקו כתב לאבא שלי את השם שלי במכחול קליגרפיה ואבא שלי הביא לי גם את המכחול. עכשיו אני מחכה שהוא יחזור לארץ מעוד טיסה.
אני מאוד מתגעגעת לאבא שלי.
חם לי. האם זה בגלל המדורות הרבות שבתגובית זו?
לא כתבתי משהו רציני כבר הרבה זמן.
אני צריכה שמישהו יוציא אותי מהדיכאון המתמשך הזה.
אני אוהבת לשיר ולשמוע שירים שחברה שלי הלחינה וכתבה. זה גורם לי להרגיש שאני מכירה אותה יותר טוב דרך המילים של השירים.
אני מאוד אוהבת לבשל, ואני מניחה שכולם בערך יודעים את זה. האם זו הדרך שלי להעסיק את הראש שלי לכמה זמן ולא לחשוב על "החברה הכי טובה" שלי. לא אכפת לי שזה יותר. אתם יכולים לקפוץ, רק לא נראה לי שזה יעזור לכם. אז קחו את זה בחשבון.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאווי...../images/Emo201.gif

אני מרגישה שתצאי מהבאסה..
זה עובר..
ותהני המון באילת קון טו פאמיליה!!

Lust chan

New member
'לא, לא, אל תשכחי..../images/Emo135.gif

..גם כשעצוב לך, יש לך אותי'.
333333> תמיד פה, מטוטיימת קטנה שלי 3> לא להיות עצובה!!! מחר יהיה מגניב!@# כמו שכבר אמרתי לך בטלפון, תהני באילת3:! אאובתי, מחר, בין אם נראהלך ובין אם לא, יהיה טוב. ויהיה לאקי סטאר. ורומג'ולי. ולפני הקון נכין את העוגות המוזרות והמגניבותתתתתתתתתתת ויהיה שולט!!1 "ממממממ מממ!111" ... . . זנבנב.

מית צאן

New member
אני אנסהXD../images/Emo119.gif

1. למי שלא יודע- ישלי כלבה שמנה. (טוב, היא לא שמנה... אבל טיפשה תחת@.@ וזה אומר שהתחת שלה גדול^-^) 2. מחר אני הולכת לים בפעם הראשונה זה כמעט שנתייםXD 3. ראיתי היום כמעט את כל הסרט הראשון של נארוטוD: וסאסקה כ"כ תקוע שםXD וישלו מט מכוער בעיניים ונארוטו טיפש יותר מרגיל (אם זה אפשרי בכלל) וסאקורה... נו, תקועה@.@ ~רגיל~ 4. ישלי כובע מגניב של בוקרים כזה מהמומו הקודם שליXD אבל אמיתיO: ומאגניב~ 5. אני רוצה לעבוד>< וגיליתי שאני רוצה לעבוד בחנות ספרים ולהמליץ על אנשים על ספרים טובים (כי, נו, אני קוראת מלא ספריםXD) 6. גלי מציירת יפה עינייםO: (ישלי עוד את העין הורודה שציירת ליXD) 7. 4 פעמים השבוע (פעם אחת פעמיים ביום) הזכירו לי כמה אני אגואיסטית- כמה נחמד~ 8. ישלי בובת כלב חדשה שנראית כמו דמות אנימה/מנגה- וקוראים לו ראקוO: (על שם הסוס של טקאו מסיפורי האוטורי) 9. השיער שלי ממש ממש ממש התארך אבל אני צריכה להסתפר כי הכל קצוות (קצוות%^*%^$#&%^$@) 10. אני עייפה... ואני טיפשהXD שירה וירדן (חברהשלי ובתדודה שלי) יכולות להעיד עלזה טוב מאודXD אה- ואני מכורה לנארוטוO: והמנגה סגידה*-*

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifגם אני מתה על ספרים!!../images/Emo13.gif

מקווה שנהנת לך בים!!

למעלה