10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייכם!

Lust chan

New member
!! תתחדשי על הסיידליפ../images/Emo135.gif

וגמאני מתגעגעת ]: בואי לאיזה מפגש, משהו?

ווי~ מתגעגעים אלי:ם../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif../images/Emo122.gif

ושנה הבאה שוב נלמד באותו בצפר מסריח! D< וויפי! XD

Pooki Looki

New member
הדברים שלי../images/Emo85.gif

אם יש דברים שאתם לא יודעים עליי סימן שאתם לא צריכים לדעת...מי שצריך לדעת- יודע ומי שלא - לא יודע...ואם אתם רוצים לדעת משו מסוים אז תשאלו ^_______________^

AnNa ChAn

New member
עלי לא יודעים כל כך הרבה

אני הולכת לחוג גיטרה ולכדורגל [:
הארו מפרוטס באסקט הוא חתיך!!! כלומר, אני מתה עליו {:
יש לי אובססיה לבגדים שחורים, בינתיים יש לי יותר מ-20 בגדים שחורים בארון, והרוב לחורף. וברור שיש לי גם צבעים אחרים. :)
שנה הבאה אני אהיה בכיתת מופת, ואני לומדת בימי חמישי במחוננים.
אני שונאת פיצה. אין מה לעשות עם זה.
חסר לי כישרון בציור, ואני משתפרת לאט מדי ומעט מדי T_T
הצעתי למישהו חברות. הוא לא רצה, אבל זה היה הדבר הכי אמיץ שעשיתי בחיי, יותר מאכילת חצילים.
אני אוהבת את האנימות ג'ינג מלך השודדים, פרוטס באסקט ,אינויאשה כמובן, הוסט קלאב ועוד כמה.
אני סנילית
אני משתעממת במהירות

Mana Sama

New member
תורי~

1.עד שהגעתי לפרק 8 בסטרוברי פאניק גיליתי שאין שום יורי שיזומה/נאגיסה שהובטח,זובי T.T 2.ראיתי היום פרק ראשון של איצ'יגו מאשימארו וזה כל כך חמוד~! >< 3.גיליתי שהמדובבת של שיזומה היא המדובבת של נובואה 0.0 4.בא לי סושי 5.שלשום התחילו איתי ועם חברה שלי מסוממים בת"א..זה היה מפחיד ומצחיק בו זמנית 6.נשברה לי הציפורן~! לאאאא זה אומר לגזור אתכולן ולגדל מחדש ו...ו..אני ממש קשורה לציפורניים שלי T.T 7.אתמול דיברתי עם מאיו בפלאפון איזה שעה..יאי 33> 8.אני משתפרת בהכנת טמאגו! [הכנתי שלשום סושי..חעחע] 9.אני כנראה עושה קעקוע בשנה באה..למרות שאני מפחדת אז נראה ^^- 10.הסיבה שאני מגיבה פה מידי פעם לאחרונה זה כי אני תוהה אם כדאי לחזור..אז המ..אולי יהיה קאמבקסואי

למעלה