10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייכם!

מית צאן

New member
מה את מדברת?O:../images/Emo119.gif

זה ממש יפהXD כל חברה שבאה אליי ככה מסתכלת עלזה ואומרת: "יאאא איזה יפה העין הזאתO: את ציירת?!" נשבעתP:

AsagiSama

New member
../images/Emo176.gifאני. ^^

1. אני סנילית. לגמרי. יש לי זכרון של אומו. ;; 2. אני תולעת ספרים. אף פעם לא תמצאו אותי בלי משהו לעשות. כשיש לי זמן פנוי אני קוראת. 3. אני אוהבת את האופניים שלי. 3> 4. כל שיר שני שאני שומעת אני מתמכרת אלייו. XDD 5. אני עייפה. מאוד. 6. אני כלבה. מאוד. 7. אני שונאת. אבל שונאת! דגים. אם אתם תקריבו אליי דג אני אבעט אותו לפרצוף שלכם. 8. בחופש הגדול אני אולי טסה ליפן. :] 9. אני אחד מהאנשים הכי עצלנים שפגשתם אי פעם. 10. אני סוגדת לזאבי בלהות. *~*

../images/Emo26.gifוואי לא יודעים עלי כלום חיחי:]../images/Emo36.gif

יש לי כלבה לברדורית בצבע שמנת שמנה כמו..ההוא מהסדרה הזאת..><..וטפשה כמו..נו!! הסדרה הזאת גאד אני סנילית><
כמו שאמרתי קודם אני סנילית חבל"ז><
מנגנת פסנתר עם מורה מסטולה:S
כל המחברות שלי ציורים.כל החיים שלי ציורים.יש לכם בעיות?! XDD
גאאד חתולים זה א=ל=ו=ה=י!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111
מיי כימיכל רומנס|פול אאוט בוי|ביונסה|אווווויייי נוווווו קיצר כל אמ.טי.וי><
יס סטארז שליטעעע!! יס אנימה [שזה גם הוט אנימה], אמ.טי.וי, ערוצי הסרטים, cartoonetwork, ניקאלודיון, ולפעמים ערוץ הילדים(=שין צ'אן[אני היחידה שרואה את זה??]+אינויאשה פרקים חוזרים)
ההורים גרושים, עוברת כל הזמן דירה, חיה בקיבוץ ולא מצליחה להשתלב, דרושות חברות אמיתיות, בצפר של ערסים פרחות ורכלנים מגעילים, הדיכי לא עובר:[[..
אוכל סססוווגגגדדדתתת אוכל
הכינוי שלי עם החברות זה או לה-לה או לה-צ'ע .. ו.. אני לא מוזרה.. פשוט לא מבינים אותי..:]
ללה:]

אה ולא לשכוח!

הוסט קלאב לשילטון וגם הסדרה המסטולית הזאת..ההוא עם השיער הלבן*.* [סנילייייייייייייייייייייייייייייית אני><] כרגע זה מה שאני רואה ביוטיוב. המלצות סומבודי?! אה ואין לי מחשב כרגע הוא נהרס אני ממחשב של חברה.. אני רוצה להתאבד*.*

AnNa ChAn

New member
אלה צ'ע !

מתגעגעת אליך [: חסר לך אם את בסוף לא באה למכללה >< אל תבריזי לי כמו שאר החברות שלי T^T אני מקווה שיובל מסרה לך שאת באה על חשבוני [= תגיבי! ><

נאמ.

כעע^^ בארור שאני לא מבריזה! מה ככה את מכירה אותי ?! חיחי ויאי גם את קיבלת כסף מהציורים?! את יודעת שהם קנו את הדיוקן שלך! רציתי אותוT^T אבל לא נורא אני פשוט יצלם אותך:]] יאי! רעיון-- אין לי מקום בפלאפון אז אני יביא מצלמה! ואז אני יצלם גם את מאיה ובשורה וכווווולם חיחי:] - והוסט שולט - אריגטו על ההמלצה קלעת בול אנה שיליי:]]

AnNa ChAn

New member
מה?!

מתי קנה? לא הודיעו לי כלום! ולמה לא באת לטקס הסיום? לא אמרו לך? ואיזה דיוקן? זה שאת ציירת אותי? O.O וכמה כסף הם כבר יתנו לי, 10 שקל? >> אבל זה עדיין יהיה נחמד D: תשאלי דחחחחחווווווףףףףףףףףףףף מיובל צ'אן שאם היא יכולה שתביא את הספר ליום חמישי. אני צריכה אותו רק לכמה זמן. בבקשה >: ואח שלי למד היום להרביץ עם דגל ישראל לי ולאקווריום XD

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifחתולים..../images/Emo99.gif

מתה על חתולים!! ואני רואה שין צ'אן לפעמים..

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gif10 דברים שלא ידעתם עליי=)

1) זו ההזמנה לתערוכה שלנו באומנות שתחול בעוד שבועיים ועוד לא סיימתי כלום :< (עדי צ'אן יצרה אותה) כל אחת מהבנות בקובייה היא חברת מגמה אנחנו תשע בסך הכל =] אין בנים XD מימין לשמאל- אני, עדי, בתאל, עדי השנייה, אוראל, ספיר, דניאלה, מור ונועה. סתם לידע כללי
2) יש לי קטע של דיליי עם שירים. יצא שיר לפני חצי שנה, רק אחרי חצי שנה אני אזכר שהוא יפה ושאני רוצה לשמוע אותו
3) עשיתי שופינג ביום חמישי *-* אחרי באמת הרבה זמן..-_- 4) מסיבת הסיום שלי מתקרבת ואני מתרגשת ^^ ביום שני! 5) הגעתי לממוצע 89.8 ולא נתנו לי הצטיינות T_________________________T 6) תקופת העומס שלי מתחילה בסוף שבוע הבא ואני מפחדת ;;;;; 7) אני אנמית , מסתבר..~_~ המצב לא משהו ^^" 8) אם מחלקים את כל הסדרות בעולם לשוג'ו ושונאן אז כרגע השוג'ו המועדפת עליי היא באמת רומיאוXג'וליאטXD כל כך חמוד. השונאן כמובן כמובן דט' נוט!!
9) אני אוהבת לישון ומצידי תנו לי לישון כל היוםXD הרופא אמר שזה קשור אצלי לאנמיה ^^;;; 10) אני מתגייסת (כרגע) ב16.7 אימא'לה, ואני מקווה שלחיל חינוך כי יש שם אחלה ג'ובים

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאיזה ציור יפה!!

תתחדשי לך!! אני כבר שבועיים מחפשת ולא מוצאת בגדים!!
גם אני אנמית..בעע כבר איזה שנתיים וחצי.. ואני שוכחת לבלוע כדורים חח וגם אני יכולה לישון יום שלם.. לא מזמן ישנתי 16 שעות ברצף!! חח היה כזה טוב!!

למעלה