10 דברים שאנחנו לא יודעים עלייכם!

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעלית עליי!!../images/Emo9.gif../images/Emo4.gif

אני כולה אנמית כמוך.. חח

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifואוהבת לישון הרבה..

ושוכחת לבלוע את הכדורים המסריחים..ומחפשת בגדים כבר שבועיים עד שמצאת
כן זה בהחלט הרבה תכונות משותפת XP

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifבאמת הרבה דברים..חחח

לא ראיתי שזה כל זה חחח

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifאהא!!../images/Emo3.gif

עכשיו אני באמצע אחד יפהה "לקרוא ספר לקרוא כל יום תקרא תצליח, תצליח, תצליח, תקרא..."

אני...

1)סיימתי ליראות סוף סוף את כל הפרקים של הוסט קלאב...(שולט)
2)יש לי 4 מייצבים לעשות וזה מדכא אותי )= 3)אני במאנגה ה 9 של פרוטס בסקט מחכה להגיעה ל10 אומרים שהיא טובה ביותר 4)יש לי חולשה לאנימות בעלות שער ארוך (ורצוי לבן)(אינווו שליטה !!! ^ ^ )
5)חברה שלי מיכרה אותי ליאויי ואני כל הזמן מציקה לילדים מהכיתה שלי עם ציורים ודיבורים על יאויי וזה ממש מרגיז אותם -מסכנים- 6)יש לי תוכי שקוראים לו פיט ...#הוא משגע אותי # 7)ביום חמישי מצאנו גור חתולים מסכן לכוד בתוך מנהרת ביוב קראנו ללוכד חתוליםאבל הוא לא בא !! איזה רוע להשאיר גור חתולים מסכן (בנאדם רשע שכמותו) 8)מיום שני מתחילה תקופת המבחנים שלי ואני מרגישה שאני לא מוכנה לזה עדיין (איזה לחצוץץץ) 9)היום הייתי אצל אחותי בתל אביב ושיחקנו בפלייסטיישן והיא קיסחה אותי במכות לפחות מי שהרג אותי היה בישי בטרוף) 10)אני ילדה שאוהבת את החיים ומודה על כל יום שכמתי בבוקר ג'ה נה !! ^ ^

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifיאאא תוכי..../images/Emo118.gif../images/Emo99.gif

זאת ציפור כזאת יפה!! ואני מתה על ציפורים ועל חיות באופן כללי... מסכן החתול..
מה זה לוכד חתולים?? אני אף פעם לא שמעתי על זה!! חחח אהבתי את המשפט האחרון..

shaoran li

New member
../images/Emo189.gifגם לך?יש מצ"ב../images/Emo175.gif

יש לי השנה 4 ונשארו לי 3 מתכונות ;-;

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gifעונה!!../images/Emo13.gif

אני גרה בבאר שבע
יש לי שער שחור מתולתל וצבעתי קצוות באדום..
אני כותבת בעוד שני פורומים; רבלדה וסינרגיה
יש לי חתול פרסי כתום מהמם וקוראים לו גארפילד
יש לי שכנה מעצבנת שמשתלטת על כל חתול שאני מביאה ולוקחת אותו אליה הביתה!! אפילו על גארפילד היא מתחילה להשתלט..
אני אוספת תוויות של בגדים ויש לי כבר כמעט 800!!
יש לי עדשות ראיה מספר 6- בערך עם צילינדר = משמע אני חצי עיוורת חח
אני חולה על ספרים, אתמול התחלתי לקרוא ספר שקוראים לו "זה ייגמר בבכי" והוא ממש יפה!!@|
אני דתיה
אין לי עוד מה לספר..חח

וואאאאאאאאאאאאאאי../images/Emo2.gifטלפטיה

גמ אני רוצה לצבוע קצוות באדום כולם אומרים זה יהיה לי יאפה^-^ נאמנאמ איך זה עליך? מתאים בול, או לא או ככה ככה? יש ל ךתמונה עם זה?

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo210.gif../images/Emo2.gif

חחחח מגניב!! יש לך גם שיער מתולתל שחור? אמרו לי שזה ממש יפה ומגניב.. וגם אני חושבת..(ואפילו מאז שהתחלתי לצבוע פתאום כל השכבה שמתחתי התחילה גם לצבוע..מעתיקניות..חח) לא, אין לי תמונה.. אני מקווה שאני באמת אעשה תמונות מתישהו חח ותעשי.. למה לא? אחרי הכל זה בסה"כ קצוות.. אם לא תיהיה מרוצה תמיד תוכלי לגזור אותן..
אני הלכתי לעשות את זה בגישה כזאת והופתעתי לטובה!! עכשיו אני כל הזמן צובעת חח אבל אם יש לך שיער קצר זה לא יפה כי זה יראה כאילו היה לך פעם שיער אדום והצבע ירד כי ארך השיער.. טוב חפרתי..חח תעדכני אותי אם את צובעת..

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif אניאני.

1. יש לי עדשות ששמים בלילה ואז רואים 6/6 ביום.
2. אני מציירת על הקיר בגן של אח שלי. ויצא יפה *-* (בזכות רעות וענבר אופכורס)
3. אני מכורה לרוק ולגרסאת המטאל של ברבי גירל...
4. אני דתיה ולומדת באולפנת צביה.
5. אין לי איפה לעשות ל''ג, אני שונאת את בני הגיל שלי.
6. |מלכה| זו מלכה נכון? נכון! עד היום... חשבתי שזה ינשוף... XDDDDDDDD
7. אני לא אוהבת גפילטעפיש (אין לי מוסג למה רשמתי את זה, זה כאיולו, עובדה ידועה)
8. הראתי לחברה שהיא שונאתצ אנימות את מחברת המוות... היא מאוהבת
(גם אני...)
9. אני מכורה לספרים בינהם(סיפורי האוטורי,יומני הנסיכה,המקרה של הכלב,ארטימס פאול)
10. יש לי כלב בן 4, לברדור וזאב לבן, בישי ברמות
ספוט!!! O: תקראו!!!! תקראו מה שהוא אומר. תורת החייים O:

Lust chan

New member
יוו, אני אוהבת את הפינה הזו~! ;;../images/Emo135.gif

1. אני חולה כבר מאז יום חמישי XDD; ועד שהיום אני מרגישה קצת יותר טוב, כנראה שמחר ומחרתיים יש לנו שביתה. 2. החלטתי שבאביב הזה אני הולכת לראות את רוב הסדרות שיוצאות. בינתיים זה... לא ממש יוצא לפועל, אבל כנראה שעכשיו אני אעשה מרתון וואןפיס בלי קשר, כי יש לי עד ה20.5 להגיע לפרק 100. אבויייי~ 3.יש לי.. טוב, אין לי כוח לספור כמה מנגות. אבל זה 120 ומשהו, ומכיוון שחסכתי המון כסף ורובו לא יתבזבז על הקוספליי... אני הולכת לעשות פלישה לקומיקס וירקות, או לנסוע סוף סוף לאנימהוליק ^^- חהחה. 4. יש קאסטטטטטטטטט לאקי סטאררר!! בהוליקון בחופש, ואנחנו הולכים לבצע את הריקוד הזה (בוהא). יש לנו את ארבעת הדמויות הראשיות ועוד שתיים (או שלוש?) ניצבות. כל מי שחושבת שאין לה בעיה לבצע את הריקוד הזה בעוד.. חודשיים בערך (כי תכף מסתיים אפריל) מוזמנת להצטרף אלינו, אנחנו נסדר בקרוב את העניין של הסייפוקו (תלבושת בית-ספר) והפונפונים. 5.פיתחתי אובססיה מטורפת ללאקי סטאר- פאנארטים, פארודיות, הכל XD יש לי כבר 155 תמונות של זה ויצאו רק שלושה פרקים. אחח, האובססיה XD; .. . ....... אין לי מושג מה לכתוב עכשיו T________________T;;;;;;;;;; טוב, נו, אולי אני אמשיך אח"כ ;;

Himeka

New member
מעניין עם מישהו זוכר אותי. ../images/Emo69.gif

1. הייתי בפורום הזה כמעט שנתים~ אבל ניתקתי כל קשר וזה חבל. 2. יש לי סיידליפ בן 3 ימים. 3> 3. לא ראיתי אנימה כבר כמעט שנה 4.אני בכיתה י' ואני לומדת סוציולוגיה-פסיכולוגיה ותקשורת 5. היום הייתה לי מתכונת בתקשורת 6. אני מתגעגעת לגלצ 'אן,ליסה צ'אן ויוקי וגלי צ'אן.>; 7. ממש משעמם לי.X: 8. חעחעחעחעחע! עדו חודש וקצת יש לי יומהולדת 7. שזה אומר שתהיה לי תעודת זהות! D: < 8.ואז תאוריה~ 3> 9. אני ממש מזבלת המון שטויות, נכון? O: 10. הדבר החביב עלי זה להיות היפראקטיבית

למעלה