הפרק היומי

JULI4561

New member
../images/Emo6.gif כןן אותי הן קרעוו!!!!

אבל שאר הנבות כאלה .. בעעע עם היו עושים לי את זה היתי צוחקת!!!!

yarinsin

New member
לפי דעתי

באמת ראו שטוקרה ויתרה, כולן היו מוותרות אם כל..אבל כל!! הסיכויים היו נגדם.. גם להיות דוגמנית ואת חוטפת ביקורות, גם להיות שחורה שזה קשה...גם להיות היחידה במידת פלוס וגם להיות הראשונה שתיה דוגמנית שחורה למידות פלוס...התחלתי לשנוא חלק מהשופטים, ג'ניס באמת הייתה כלבה כלפיה וכלפי יה-יה (גזענות??) והג'ק אוסבורן הזה שמביא כלבים על כריות, גם אם הוא היה צודק לא הייתי מקשיב לביקורות שלו, ובאה ה'סטייליסטית' שחושבת שכולם צריכים להתלבש כמוה, כאילו הם הולכים להופיע בקרקס של חולי נפש מפגרים במצב קשה... יצאה לה תמונה יפה לפי דעתי, ליה יה יצאה התמונה הכי טובה, נורל הייתה יפה אבל השער זךה נראה כמו ברוקולי, המראה ל אמנדנה, הבהיר הקר הזה, לא התאים לעכביש ולשחור של האוירה אבל היא עשתה את זה די טוב, התמונה של ניקול הייתה באמת טובה (מעניין שאף פעם אין משהו מעניין להגיד על ניקול, אין בה משהו מיוחד, היא שותקת ולא שמים לב אליה), אן הייתה נחמדה רק שהיא פתחה את העיניין כמו פרוז'קטורים, ובתמונה של אווה, בקושי ראו את העכביש... חוצמזה אהבתי את הרעיון של העכביש עם היהלום. ולסיום בקשה, נכון בכל פרק שהם עושות תמונה, שמגיעים לשופטים רואים תמונה של טיירה באותו סגנון, לא ראיתי את התמונה של הפרק, מישהו מוכן לשים פה את התמונה שלה? יומטוב=]

JULI4561

New member
טוקרה לא התאמצה

היא פשוט אוקיי אני שמנה אוקי אני שחורה בלה בלה בלה אין לי סיכויי עם היא היתה מתאמצת יורת בלמצוא בגדים ובלהוכיח שהיא יכולה ושהיא טובה היא לא היתה עפה .. וכמו שטיירה אמרה לה .. היא היתה צריכה להיות 30 מטר לפני כולם כדי להוכיח באמת שהיא שווה משהו

../images/Emo14.gif../images/Emo110.gifידעתי שטוקרה תעוף../images/Emo7.gif

וזה היה מרגיז
אם לא הייתי יודעת הייתי בטוחה שמעיפים את אן
אוףףף היא לא כזאת יפה
למה משאירים אותה כל כך הרבה זמן
יה-יה מהממתתתתתת
ואווה היתה כזאת קוקית שהיא בכתהה
מסכנה
נכון אמנדה ממש מזכירה את דרו בארימור בתמונה שלה
זה משגע אותי
בפרק הבא הן טסותת
*אל תגלו לי לאן
*

JULI4561

New member
אן יפה..!! במציאות היא פצצה

שחבל על הזמן ועוד היום בפרק איך שהיא נכנסה לעיתונאים .. רק חבל שהתמונות שלה לא משהו ... טובעל טעם ועל ריח...

JULI4561

New member
טוב אז קצת על היום ../images/Emo26.gif

חחח ניקול ואן ואווה כאלה קורעות הרגו אותי עם הקטע של המכתב ... והבנות -כמובן שלא יודעות לצחוק אמנדה מעצבנת אותי והיא כל הזמן מזכירה את זה שהיא חצי עיוורת ישר שהתחילה לה השיחה עם שני הבנים האלו היא הקדימה ואמרה שהיא מיוחדת כי היא חצי עיוורת כאילו דייי אוקי יש לה מגבלה אבל לא נמאס לך לשלוף את אותו קלף בשביל לקבל יחס מועדף. אווה .. איזה תמונה משגעת לא ראו בכלל שהיא בכתה . ומר ג'יי נראה לי שהוא מתעב את אןן ... וטיירה ואט יו טינק לעצמך מזה השיער הזה חחחח .... טוקרה .. היה טוב וטוב שהיה כבר התחיל לעצבן אותי שהיא כל הזמן כאילו "מרחמת " על עצמה בתחרות .. את צריכה להוכיח את עצמך להתאמץ קצת!! יהיה ואיי אני לא ידעתי שהיא כזאת היום התגלה לי צד מכוער שלה ... אבל אחר כך היא התנצלה אז זה מה שחשוב חחחח ...

niranat

New member
../images/Emo45.gif בקשר לאמנדה!

נמאס מהבת זונה הזאת יוווו אין לי מה להגיד על התמונות שלה כי היא פוטוגנית רצח, אבל היא כל כך מעצבנת! I'm Legally Blind בלה בלה בלה I'm Very Poor בלה בלה בלה היא פשוט עושה הכל כדי לסחוט רחמים! יש לה פשוט חרא של אופי לדעתי
ודווקא היה לטיירה מהמם השיער, אהבתי שהיא העתיקה מיה-יה

JULI4561

New member
כןןן אוףף מעצבנת אותי!!!! ../images/Emo46.gif

אבל למרות הכול השיער הראה שלטיירה יש פנים יפות בכל תסרוקת שתעשה ..

ממש לאא!!

היא אומרת את האמת! אז היא ענייה! נו למה לה שלא להגיד?!?! מה היא צריכה לשתוק? לאא! היא אומרת שהיא חצי עיוורת כי מי שלא מכיר רוצה להכיר אותה אז היא מספרת להם על עצמה!! ממש מעצבן שאתם שונאים אותה ומאשימים אותה ללא צדק!!

niranat

New member
מספרת על עצמה?!

"אני חושבת שאני מיוחדת כי אני חצי עיוורת" מה קשור מחט לתחת!?

עונה..

כי היא באמת מיוחדת!! היא שונה!! היא לא רגילה!! זה כמו שהיא תגיד- אני חצי עיוורת ואני באמת רגילה כמו כולן! אין לי מגבלות אין לי כלום! זה יהיה לא קשורר ודפוק!!

../images/Emo8.gif../images/Emo142.gifבדיוק תום אני איתך../images/Emo70.gif

וגם אם אני הייתי עיוורת חס וחלילה טפו טפו טפו הייתי אומרת את זה כדי שידעו ושזה לא יהיה מאוחר מדי.. כאילו נגיד מצלמים תמונה ולא הייתי יוצאת בה יפה והם לא היו יודים שאני עיוורת אז זה היה מאוחר חחח סתם עזבו.. קיצר אני חושבת שלא צריך להתעצבן מזה שהיא אומרת את זה הרבה..

JULI4561

New member
בסדר אבל היא ישרה מזכירה את

זה כאילו שהיא רוצה שירחמו עליה זה מעצבן .. כאילו בשביל לקבל יחס מועדף

TauraMan

New member
היא הכי אמיתית../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

תכלס יש לה נכות ותראי איך היא מתמודדת עם זה. יש לה בן ותראי איזה יופי היא נראת. היא היחידה שם שלא מערבת רגשות בהכל. נורא כיף לראות תמיד את ההערות שלה על ההתנגות הטיפשית של כולן... זה בדיוק איך שאני הייתי מגיבה

niranat

New member
../images/Emo44.gifהפרק של היום../images/Emo44.gif

באמת מה היה הקטע הזה עם אמא של טיירה?!
זה היה פשוט עלוב. ניקול, אן ואווה קרעו אותי עם מה שהן עשו עם הטיירה מייל!
הן כאלה צוות שולט
אני חולה עליהן.. איך אווה נשפכה על הרצפה זה הרג אותי! אווה ממש שיחקה אותה היום, איך היא התגברה על הפחד מעכבישים - לדעתי אומץ זה לדעת להתגבר על הפחד ולא סתם לא לפחד.. איך היא אמרה "בואו נגמור עם זה" -
כל הכבוד לה! ויצאה לה את התמונה הכי יפה, היא פוטוגנית ממש! לדעתי הם צדקו בכל מה שהם אמרו ליה-יה, אוף היא כזאת מתנשאת! אבל היא ממש ממש טובה, למרות שיצאה לה תמונה שאני אישית לא כל כך אהבתי. לדעתי היא הייתה ממש חכמה איך שהיא בחרה את נורל, זה היה ממש חכם מצידה.. דיפלומטי כזה
לנורל ולניקול יצאה תמונה ממש טובה, לאמנדה יצאה תמונה יפה ואני לא מבינה מה השופטים רוצים ממנה, לטוקרה יצאה תמונה מכוערת, לאן יצאה תמונה באמת קצת בלי עוצמה אבל אין מה להגיד - היא מדהימה! והתמונה הכי יפה - של אווה!!! וואו, מהממת!!!

למעלה