הפרק היומי

מ-ה-מ-מ-ת. בין התמונות החזקות.

איזה יפה היא הייתה כשראו אותה מדברת על מה שקרה בסיטואציה... אני חושבת שזו הייתה הפעם הראשונה שהיא דיברה שם.

oshriti123

New member
מהממת!../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

גם אני ל אהבנתי מה רצו ממנה...

זה כבר ממש מוגזם../images/Emo70.gif

אני לא אוהבת את ניקול כל כך אבל בכל זאת.. כבר המון פרקים שבקושי שלוש שניות מראים אותה.. היום כשטיירה חילקה את התמונות בסוף הפרק הראו את כולם ואת הביקורות של טיירה עליהם ורק את ניקול לא הראו... מה אתם אומרים?

א2י2ה

New member
זאת רק אני או ש...

טיירה הייתה ממש מזעזעת היום בפרק?? מה זה השער הזה??? זה עוד יפה על יה-יה.. אבל זה ממש לא מתאים לטיירה!!! טוב... אבל היא עדיין מהממת..

עוד 4 פרקים הגמר הגדול!

נשארו עוד 6 מתמודדות!! עוד 3 פרקים יעופו 3 מתמודדות! ואז יהיה הגמר של ה3 הסופיות.. ושם נדע מי הזוכה! למרות שחצי פה יודעים...חח.. גם אני!

קיי בנט

New member
../images/Emo7.gif

נשבעת שבכיתי באמת;[ אני שונאת אותם! אפליה אפליה אפליה סטיגמה סטיגמה סטיגמה. אנרוקסי זה לא סקסי!
מזל שלא העיפו את אן
!

בר2י

New member
היי אני מכירה את ה"שיר" הזה חח

אנורקסי זה לא סקסי לה לה לה בסוף מתים חח שיר אופטימי משהו..חח ות'אמת מגיע לטוקורה להמשיך..יותר מלאן..ויותר מלניקול..

niranat

New member
לדעתי לא

מצטערת, זה לא הגודל, זה פשוט שהיא מכוערת! אני ממש מצטערת אבל היא לא סקסית בעיניי והיא ממש לא יפה! היא בת 22 ויש לה פרצוף של בת 40.. לדעתי זה היה הדבר היחיד שאפשר לעשות, להעיף אותה.

לדעתי ממש לא

בלי קשר לגודל שלה, אן וניקול (ניקול ניקול
) טובות ממנה בהרבה... אבל היי, היא הגיעה למקום מעולה בהתחשב לגודל שלה, זה אחלה והיא יכולה רק להתגאות בעצמה. היא הרי לא באמת חשבה שהיא תגיע למקום הראשון נכון? לא עם ג'ניס כשופטת...

מאן.. אולי

כי העיינים שלה דוגרי מתות והיא הגיעה הרבה לשתיים האחרונות.. אבל ניקול?? למה? יש לה אחלה תמונות! היא פשוט לא מתבלטת...

איזה כבדות כל הבנות בבית הזה

אין להן חוש הומור בגרוש ויהיה הזאת כזאת מאוסההה מה היא חשה.. התמונה של אווה ויהיה הייתה הכי יפה והתמונה של אמנדה מגעילה... ונורל קצת מטופשת...

lerochka

New member
הפרק היום היה לא משהו...

מתגעגעת לקאסי
(אהבתי גם את ג'ניפר) מזל שטוקרה סוף סוף עזבה! יא יא מעצבנת - בכלל לא מוצאת חן בעיני

ניקולי17

New member
נצלש שאלה

מישהו יכול לכתוב מה יהיה בפרק הבא? אני לא יראה אותו
כי אני טסה לפריז
לאן הן טסות , מה הן יעשו שם וכו' תודה מראש!

וואי אווה ניקול ואן קרעו אותייי../images/Emo6.gif

איך שהן שיקרו במכתב של טיירה ואמרו- יש לכם 20 דקות לארגן תיק כי אתן טסות לאירופה!! חעחעחעחעחעחעחעח
וואי אני נקרעתי! כל הבנות פתאום רצות ואמנדוש
ניתקה את הטלפון ורצה!! חעחעחעעחחע וואיי איזה קרועותD

למעלה