McWeekend Bitches!:D

Shir Jones

New member
|חללית.|מה!? איפה המקוויקד שלי!?

עבדתי עליו שעות! איפה הוא!? תפוזבל!!!!!
אווווףף שונאת את תפוז!~

../images/Emo3.gifMcWeekend Already ?!

שיר השבוע של מקפליי
The Last Song Too Close For Comfort Down Goes Another One All About You
שיר השבוע לא של מקפליי
Sick-SOD Vacation-Simple Plan I can wait forever-Simple Plan Don't want to think about you-Simple Plan
אומן/ית/להקת השבוע
McFly
אלבום השבוע
רדיואקטיב המושלם שליי DD:
קליפ השבוע
הארי ופיט עושים פוש אפס-סקסייייייים
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סיימתי לראות שנות ה-70 כל העונות ב-VOD :)
סרט השבוע
אמממ לא ראיתי שום סרט..
עיצבן השבוע
מה יכול להיות מעצבן בחופש?!
העציב השבוע
אזכרה לדוד שלי
שימח השבוע
מפגש,פוסטר חדש,סיכות חדשות וחופשששש
ציטוט השבוע
ראינו אימו חתיך מהמם עם עיניים תכלת ירוקות הכי מדהימות בעולםםםםםםם! אני: "אומייגאד איזה חתיך!!" חברה 1: "אוחח למה לא הצטלמנו איתו??" חברה 2: "פעם באה שרואים מישהו חתיך אומרים לו שאנחנו מצלמות סרט דוקומנטרי ונצטלם איתו." ואז ראינו מישהו חתיך והצטלמנו איתו,אבל תמונה רגילה לא וידיאו. חברה 2: "הנה,הצטלמנו איתו לסרט דוקומנטרי כמו שאמרתי" אני: "אבל זה לא היה וידיאו". "חברה 1: "כי עשינו סרט דוקומנטרי של תמונות.זה אנימציה רצה XDDDDDDDD"
מתנגן בראש/בפלייליסט
Santa Clause is coming to town-McFly (כי הארי שר שם כזה סקסייייי)
המלצת השבוע
כשאתן גונבות בירה של אבא של חברה שלכן...תוודאו שהוא לא בדיוק מחנה את האוטו בחוץ!!
התמונה הכי חמה

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif מיוויקנד ^^

שיר השבוע של מקפליי - דה הרט נאוור לייז , דה וואי יו מייק מי פיל
. שיר השבוע לא של מקפליי - אממ .. וואן איימ ' גון של סימפל פלאן
אומן/ית/להקת השבוע - מקפליי .
אלבום השבוע - אממ אממ אממ לא יודעת O: קליפ השבוע - אין ^^ . תוכנית הטלוויזיה של השבוע - האח הגדול D: . סרט השבוע - ספידרמן 3 XD עיצבן השבוע - אממ .. לא זוכרת O: העציב השבוע - חלמתי חלום שכולם חושבים שאני מתה XD שימח השבוע - הלכנו לפיקניק כל המשפחה מצד אבא ^^ . ציטוט השבוע - אוקיי אני וצור XDD : למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:05): היי XD שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:05): היי XD למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:05): היי XD שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:05): היי XD למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:05): היי XD שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:05): היי XD למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:05): תפסיקי לחשוק בי. שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:06): ועוד אני XD למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:06): אני יודעת שאת חושקת בי.אבל זה חייב להיפסק! שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:06): אבל אבל צור ! אני אוהבת אותך ! למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:07): לא מוכנה לקשר הזה! שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:07): אבל צור ! למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:08): דרכינו נפרדות עכשיו! שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:08): לא צור ! צור תסתכלי עליי ! צור ! תסתכלי עלי ! למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:08): לא רוצה!את לא מבינה!הרסת הכול!לא רוצה לראות אותך יותר בחיים! *בוהובוהו* שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:09): אבל צור ! זה היה מאהבה ! אני אוהבת אותך . תסתכלי עליי . אני אוהבת אותך ~ לוחשת ~ למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:09): אני מצטערת.*יוצאת מחדרך ועוזבת את הבית בריצה* שני<סיתומי> שיושבת בסוכה XD אומר/ת (00:09): לא !! צוור ! חכיי ! ~ תפוסת אותך ביד ~ למה אני מדברת איתכם על נקנקיות וסילקון ב-12 בלילה?!?!XD אומר/ת (00:10): מה? *מתנשקות* אוקיי איו XD - - - בחזרה מהפיקניק אנחנו יושבים באוטו בשקט ואז פתאום אמא יוצאת ביציאה XD : ' תגיד , לסבא שלך קראו חודדן ? ' והיא שאלה את זה לאבא שלי XD . והוא מסתכל עלייה :
. - - - מתנגן בראש/בפלייליסט המלצת השבוע - טוסט עם גבינה צהובה וחמאה זה הכי אחי
התמונה הכי חמה - אוקיי יש כמה XD אני אתחיל עם של יוסי XDD היה להם משימה כזו :http://www.youtube.com/watch?v=BCMMm3rnQFo התלבושות הכי מוזרות בעולם XD והינה יוסי XDD :

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif דני ../images/Emo99.gif

דיי זו לא חליפת בר מצווה ! XDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gifיש לו ראש מוזר כזה O.O

כמו התינוקות המעשנים שהדפיסו פעם על חולצות XD

rox love BSM

New member
To feel like someome cares../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי DGAO TSS
שיר השבוע לא של מקפליי up של הסאטרדייס (מכירים שיש שיר שהוא ממש מעצבן אבל הוא פשוט נתקע לכם בראש?) החדש של ניקלבאק
אומן/ית/להקת השבוע ניקלבאק מקפליי hedly
קליפ השבועבחדש של קייזר צ'יפס
תוכנית הטלוויזיה של השבוע NMTB מלון בבילון עדי אשכנזי בטי הטופ מודל הבאה
סרט השבוע a walk to remmember
שימח השבוע נוסעת ללונדון עוד יומיים
ציטוט השבוע
Dougie, please can you tell us what it feels like to have sex with Danny? Danny, the same for you, only with Dougie. Dougie: It is good, he’s just not very intimate. He’s very rough. He just boshes it out.​
מתנגן בראש/בפלייליסט מאוורר חח
המלצת השבועאל תישנו יותר מדי זה עושה כאב ראש
התמונה הכי חמה

white in Angel

New member
רוקסיייייייייייייייייי או שאני צריכה להגיד ER

תהני
|
תהנייייייייי ואני ממש אתגעגע אלייך...

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifפייי שנים שלא עשיתי../images/Emo6.gif

שיר השבוע של מקפליי
DGAO SMILE
שיר השבוע לא של מקפליי
אממ...לא נראלי שיש אחד כזה Oם
אומן/ית/להקת השבוע
מק 333>
אלבום השבוע
רדיואקטיב
קליפ השבוע
כל מיני חחח לא זוכרת
האח הגדול! אשררר
מפרץ האהבה, כ''כ פאתטי
לב אמיץ אלמה פירטאה
סרט השבוע
יוצאים לאכול עם טימון ופומבה!
עיצבן השבוע
המשפחה שלי כ''כ #$%^*&^% שיעמם לי בטירוף!
העציב השבוע
כלום ><
שימח השבוע
גם כלום
ציטוט השבוע
יוסי בובליל- סוטול סוטול סוטול XDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
OTSS
המלצת השבוע
תראו טימון ופומבה!
התמונה הכי חמה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

איך לא שמת את הקליפ של המושבה?

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifחחח שכחתי XDD

אין לי כוח לשים גם קישורים XDD אני עצלנית

ILoveMc

New member
../images/Emo226.gif מקוויקנד D:

שיר השבוע של מקפליי
falling in love pov corrupted do ya please please Transylvania star girl DGAO
שיר השבוע לא של מקפליי
guns 'n' roses - dont cry pink - so what
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
מושן אין דה אושן
קליפ השבוע
pink - so what
CSI מיאמי CSI ניו יורק
סרט השבוע
רעם טרופי D:
עיצבן השבוע
גל
העציב השבוע
אין
שימח השבוע
מפגש פורום
יש לי את הדיסק + דיוידי של מושן אין דה אושן
פגשתי את טל מהיפה והחנון
ציטוט השבוע
היה הרבה , אבל שחכתי
מתנגן בראש/בפלייליסט
do ya - mcfly
המלצת השבוע
התמונה הכי חמה
איזה חמוד הוא , פשוט מושלם

Orange Sky

New member
"כמעט הייתי נכנס בזכוכית עכשיו!" חחחחח

יוסי בובליל הזה ממש קורע, וראיתי רק פרק אחד של האח הגדול....חחחח ומסכנה הבת שלו...כל החיים רק "תסתמי את הפה!!!!" וכשבאים להטיס אותה בדבר ההוא, "אבא אני מפחדת!!" "תסתמי את הפה!!!!"XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
שיר השבוע של מקפליי
only the strong survive the end lies down goes another one i kissed a girl - מישהי יכולה להגיד לי מי שר את זה? חח הקול שם נשמע ממש מוזר.
שיר השבוע לא של מקפליי
אומן/ית/להקת השבוע
מקפליי
אלבום השבוע
Radio:ACTIVE
קליפ השבוע
טריילר ל"לקרוא ולשרוף"- http://www.youtube.com/watch?v=oYjOYpN0Pew&feature=related הנה יוסי בובליל נתקע בזכוכית http://www.youtube.com/watch?v=bN3XAG0HHis קטעים מצחיקים של יוסי בובליל חחחח http://www.youtube.com/watch?v=mpCGJdhImvE&feature=related
האנטומיה של גריי
בנות גילמור העונה ה7 - לוגאן
ליין
- חברים - The one after "I do" האח הגדול XDDDDDDDD איך פגשתי את אמא שני גברים וחצי פשע מן העבר
סרט השבוע
פסטיבל הסרטים- מוסקבה בלגיה, שחור ולבן
, הצגת הקולנוע האחרונה. "לקרוא ולשרוף" חחחחחחחח בראד פיט יו היה קורע פשוטXDDDD "גדולה כמו מלכה" ביס1
עיצבן השבוע
שאנחנו לא הולכים לכל הסרטים שרצינו בפסטיבל
העציב השבוע
אני חולה>:
שימח השבוע
פסטיבל הסרטים, חופשD:
ציטוט השבוע
שי[?] אמר על לאון - "אני אשבית אותו הוא לא יקום יותר" חחחח משהו כזה.. בראד פיט בלקרוא ולשרוף... I thought you might be worried…about the security…of your shit. ... חחחחחחחחח זה קורע כשרואיםXDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
falling in love - mcfly i kissed a girl
המלצת השבוע
"לקרוא ולשרוף" באמת שצריך לראות את זהXD
התמונה הכי חמה
צ'אד/בראד פיט בלקרוא ולשרוףXDDDDD

למעלה