McWeekend
שיר השבוע של מקפליי Lies One For The Radio Do Ya POV Only The Strong Survive Falling In Love Down Goes Another One Don't Wake Me Up Ignorance Top Gear Blues
שיר השבוע לא של מקפליי Pink - So What The Killers - Human The Killers - Mr. Brightside The Killers - Somebody Told Me Cheap Trick - Down The Street (That '70S Show Theme Song) Katy Perry - Hot N Cold Fall Out Boy - I Don't Care Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die Sugababes – Girls Miley Cyrus - Simple Song Diana Vickers - With or Without you
להקת/אלבום השבוע McFly, the killers
קליפ השבוע 2 הקטעים האהובים עליי:
http://uk.youtube.com/watch?v=T0F-bWD1768 תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע האח הגדול, הישרדות, הפיג'מות, הטופ מודל, היפה והחנון. לקרוא ולשרוף (ציפיתי ליותר אבל היה נחמד)
משהו שעיצבן לא היה לי מזל, שברתי 2 כוסות, הפלתי מיליוני דברים בניהם גם את האוזניות לתוך כוס שוקו...
שימח השבוע החג! אני מתה על סוכות, היומולדת (סוף כל סוף 18!), קניות, חופש!
עיצב השבוע המחשבה שאחרי החופש הזה אין יותר חופש, חורף מגיע.
ציטוט השבוע הלכתי עם אחותי הגדולה בקניון מפוצץ. אני: "בואי נחזיק ידיים, שלא נלך לאיבוד". אחותי: "אי אפשר ללכת, אפילו לא לאיבוד" אחותי, אחי הקטן ואני שיחקנו משחק ניחושים. אחי: "עכשיו משהו קשה קשה קשה!" אחותי: "שולחן". סוכן:"You have a drinking problem" אוסבורן: You're a Mormon! Compared to you we all have a drinking problem!"."
מתנגן בראש/בפלייליסט ---
תמונת השבוע