McWeekend Bitches!:D

rox love BSM

New member
לא היא מתכוונת לקאבר שמקפליי עשו

הם עשו את זה ברדיו 1,וזה דני וטום שרים

גרבע

New member
../images/Emo105.gifגם אני הייתי בפסטיבל D:

היה ממש כיף שם!קניתי מלאמלא בוקסרים וצמידים

Orange Sky

New member
חחח אני רוצה לקנות שם גופיות, ראיתי ממש יפות

כל אחת ב30 ויש 4 ב100:) אולי חלפנו שם אחת על פני השנייהXDD אה וגם-נתקלנו בחנה לסלאו חחחחח-חייבת לספר
-

גרבע

New member
../images/Emo105.gifחחח יש מצב

חנה לסלאו?
כן חח ראיתי גופיות של הפי טרי פרנדס וזה
אבל יש גם בשוק רמללוד חח אני תמיד קונה שם גופיות אה וגם עשיתי קעקוע
ראיתי שהיו של דורה וכאלהXDD הוא צחק עלי כשעשיתי של בראץ XDD

Orange Sky

New member
חחחח כן מלאמלא של הפי טרי פרנדסXD

חחח אני קונה רק במקומות קרובים..לעתים אני נוסעת לקנות במקומות אחרים מחיפהXD קעקוע קעקוע או קעקוע יורד?
חחחחחחחח אני רוצה גם!(אבל לא של בראץ..או של דורה..XD)

Mcflymylife

New member
אם את גרות בחיפה . .

אתן יכולות ללכת גם לקניון חיפה פתחו דוכן למעלה בקומה השנייה :) אבל אין לי מושג אם יש שמה גופיות :] חוצמזה אם מישהי הלכה למפגש אפשר לעשות שמה חח 3 >

Orange Sky

New member
חח אני אף פעם לא הולכת לשם...(קניון חיפה)

וגם לא הלכתי למפגשXDD =]

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo45.gif

אני בדרך כלל בגרנד..לא אוהבת את קניון חיפה X:

Charley XD

New member
"קורע" זה משורש "חתיך" אה ?

רק את תביני את זה עד הסוף עכשיו XD גם את התחלת לראות האח הגדול ?! חחח הזכוכית .. מקרה עצוב מאוד XD הייתי אומרת לך "בואי נלך לראות את הסרט ביחד D:" אבל בחיפה ואת כבר ראית אותו .. אז נצטרך ללכת עם מישהו אחר.. מצטערת שניצ'. אני אוהבת אותך אבל בכל מקרה ! 3>

Orange Sky

New member
וגם זקןXD

לא?XD זה מבלבל:L חחחחח מסתבר שהאח הגדול זה נחמדXD חחחחחחח יוסי קורע "הרקולס"!XDDD בואייD: בדיוק אמרתי לחברה שלי מת"א שצריך לראות את זה יחד חחח
גם אני אוהבת אותך! -הנה אני רומזת רמיזות-33>

Charley XD

New member
אבל שניצ' את יודעת את זה כבר

אני אוהבת בנים, אני מצטערת שהולכתי אותך שולל... כל כך קל ליפול בקסם השופע שלי, לא נורא את לא הראשונה XDDDD לא יודעת ניסיתי לראות את זה וזה לא הלך ><" אני אוהבת אותך, אבל לא בקטע שאת רומזת עליו .. מצטערת 3>

Orange Sky

New member
=O בחיים לא אסלח לך!

XDDD האח הגדול לא הלך ? חחח ראיתי פעם אחת וישר אהבתי את זהXD אבל את אהבת חיייייייייייי3>

Little Sapir

New member
McWeekend

שיר השבוע של מקפליי Lies One For The Radio Do Ya POV Only The Strong Survive Falling In Love Down Goes Another One Don't Wake Me Up Ignorance Top Gear Blues שיר השבוע לא של מקפליי Pink - So What The Killers - Human The Killers - Mr. Brightside The Killers - Somebody Told Me Cheap Trick - Down The Street (That '70S Show Theme Song) Katy Perry - Hot N Cold Fall Out Boy - I Don't Care Alicia Keys & Jack White - Another Way To Die Sugababes – Girls Miley Cyrus - Simple Song Diana Vickers - With or Without you להקת/אלבום השבוע McFly, the killers קליפ השבוע 2 הקטעים האהובים עליי: http://uk.youtube.com/watch?v=T0F-bWD1768 תוכנית הטלווזיה/סרט השבוע האח הגדול, הישרדות, הפיג'מות, הטופ מודל, היפה והחנון. לקרוא ולשרוף (ציפיתי ליותר אבל היה נחמד) משהו שעיצבן לא היה לי מזל, שברתי 2 כוסות, הפלתי מיליוני דברים בניהם גם את האוזניות לתוך כוס שוקו... שימח השבוע החג! אני מתה על סוכות, היומולדת (סוף כל סוף 18!), קניות, חופש!
עיצב השבוע המחשבה שאחרי החופש הזה אין יותר חופש, חורף מגיע. ציטוט השבוע הלכתי עם אחותי הגדולה בקניון מפוצץ. אני: "בואי נחזיק ידיים, שלא נלך לאיבוד". אחותי: "אי אפשר ללכת, אפילו לא לאיבוד" אחותי, אחי הקטן ואני שיחקנו משחק ניחושים. אחי: "עכשיו משהו קשה קשה קשה!" אחותי: "שולחן". סוכן:"You have a drinking problem" אוסבורן: You're a Mormon! Compared to you we all have a drinking problem!"." מתנגן בראש/בפלייליסט --- תמונת השבוע

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo6.gif

גם אני הפלתי פעם את האוזניות לתוך שוקו XD

למעלה