שאלון ארוך כמו שרוך..

get well

New member
../images/Emo178.gifשאלון ארוך כמו שרוך..../images/Emo160.gif

קצת כדי שנכיר יותר טוב!! כולם לענות
שאלות בסיסיות
שם: גיל: אזור מגורים: כמה זמן בפורום: משתתף בעוד פורומים: נכנס לפורום פעם ב: עובד ב..או מובטל: טס לחו"ל, אם כן לאיפה: מילואים:
שאלות מיותרות
מאכל אהוב: צבע אהוב: חלק בגוף הכי אהוב: משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: עונה אהובה: רשת סלולרית: אינטרנט מהיר או רגיל: משקה חם: משקה קר:
שאלות רוחניות...
מתי פעם האחרונה בכית: מתי פעם אחרונה צחקת: 3 תכונות שהכי מתארות אותך: תכונה שלילית 1: נשיקה ראשונה: סקס ראשון: אהבה ראשונה:
תענו על מה שאתם יכולים
אני גם עונה אבל יותר מאוחר...
מי ראשון

im mitzi

New member
אז אני ראשונה

שם: הילה גיל: בקרוב 21 אזור מגורים: שוהם כמה זמן בפורום: בפורום הזה בערך שבועיים עם הפסקות יחסית ארוכות, אבל לפני זה במתגייסים וסדירים. משתתף בעוד פורומים: סדירים נכנס לפורום פעם ב: מתי שיש זמן עובד ב..או מובטל: פקידה בחברה להנדסת חשמל טס לחו"ל, אם כן לאיפה: מתכננת לטוס אחרי שיהיה קצת כסף לגרמניה ושבדיה מילואים: פטרו אותי!!! צבע אהוב: שחור, אדום, סגול רשת סלולרית: פלאפון אינטרנט מהיר או רגיל: כבלים מתי פעם האחרונה בכית: לפני 3 שבועות. מתי פעם אחרונה צחקת: אתמול בלילה. 3 תכונות שהכי מתארות אותך: אימפולסיבית, היפראקטיבית ועייפה תכונה שלילית 1: עייפות יתר! נשיקה ראשונה: ?!?!?!?! סקס ראשון: ראוי?!?!?! אהבה ראשונה: היו מספיק אהבות, אי אפשר להגדיר אחת מהן כאהבת חיי.

MOTYP

New member
אז אני מבין שאני ראשון...

-מוטי -ראשון -21 -פורומים:שאלה קטנה, סרטים וכתוביות, כדורגל, מכבי ת"א, מכוניות. -נכנס לפורום כל יום הרבה -כרגע מובטל, אולי ביום ראשון מאבטח -גלידה -צהוב כחול -קיץ -פלאפון -אינטרנט מהיר את עושה סקר למישהו????

יוֹאב

New member
התשובות שלי...

שם: יואב
מגורים: רחובות
כמה זמן בפורום: מאז שנפתח
משתתף בעוד פורומים: אני מנהל 3 פורומים (פלירטוטי לשון, שלמה ארצי ומכבי תל אביב) וכותב גם פה ובפורום מפלגת העבודה לפעמים.
נכנס לפורום פעם ב: יום
עובד ב...: אני שומר במושב תימורים עם טנדר, אבל בקרוב אולי אני מתחיל לעבוד ביחידה למניעת עבירות בנתב"ג
טס לחו"ל: לא טסתי עדיין לטיול, אבל בעוד שבועיים אני נוסע לגרמניה לשבועיים מטעם משלחת מהעירייה שלי.
מילואים: כל מקום בתוך גבולות הארץ, וזה אומר שלא בשטחים.
מאכל אהוב: כרוב ממולא של סבתא, כבד מטוגן, הום פרייז בדיקסי
צבע אהוב: צהוב כחול כמובן
חלק בגוף הכי אהוב: התנוך השמאלי של האוזן שלי
משהו שאתם עדיין לא יודעים עליי: הרבה...המשך יבוא אולי...
עונה אהובה: חורף...ברור...כאילו דאאאאא...
רשת סלולרית: יש לי 4 מכשירים. 3 פלאפון, 1 סלקום.
אינטרנט: מהיר (ותודה ל-
)
משקה חם:
משקה קר: מיץ פטל
בכי אחרון: חסוי
צחוק אחרון: כמעט כל יום
תכונות שלי: תחרותיות, פרפקציוניסטיות, עקשנות
נשיקה ראשונה: כיתה ט'
סקס ראשון: 17.4.97, שבוע לפני יום הולדת 17
אהבה ראשונה: היו לי 2 אהבות אמת בחיים. אחת חלפה לה (התחילה לפני כשנתיים, ונמשכה כחצי שנה) והשנייה בהתהוותה אפילו בדקות אלה ממש.

TheWhiteTigris

New member
לך מפה! ../images/Emo46.gif

מה אתה עוקב אחריי מהפורום של מכבי?!
סתם סתם
שים לב, שהצהובים מתחילים להשתלט על הפורומים... קודם מכבי, אחרי זה הפורום הזה, ועוד כמה פורומים שיצא לי להיות עם צהובים... יום הדין קרב!!! הבהרה: אין להתייחס ברצינות לאי שפיותו הרגעית של הכותב.

יוֹאב

New member
מכבי בלי נמני

תהיה מגובשת יותר חברתית, ואני מקווה שגם טובה יותר מקצועית

צ ה ו ב ה

New member
שלי

שם: צהובה
אזור מגורים: גדרה (לא איזור אלא בדיוק)
כמה זמן בפורום: חודש
משתתף בעוד פורומים: מכבי ת"א, מתכונים
נכנס לפורום פעם ב: תלוי במצב רוח...
עובד ב..או מובטל: הלו! השתחררתי השבוע! תנו לנשום
טס לחו"ל, אם כן לאיפה: קרנבל בברזיל (בשאיפה...!)
מילואים: כמובן
מאכל אהוב: שני אבות המזון - במבה ופיצה
צבע אהוב: צהוב
חלק בגוף הכי אהוב: שלי או שלו? שלו ידיים, שלי שונאת הכל...
משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: עשיתי כבר כמעט 50 שיעורי נהיגה ואפילו לא טסט אחד...
עונה אהובה: קיץ
רשת סלולרית: סלקום
אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר כברק
משקה חם: שוקו
משקה קר: קולה

אני

שם:יעל
אזור מגורים: מראשל"צ
כמה זמן בפורום:אמ..נראה לי מאז שנפתח
משתתף בעוד פורומים:כן, בפורום על ריטה,ב..על כוס קפה
,מידי פעם בסדירים וכמובן שפה (איך אפשר לשכוח) נכנס לפורום פעם ב: מתי שמתחשק עובד ב..או מובטל:יום ראשון מתחילה לעבוד טס לחו"ל, אם כן לאיפה:שיהיה לי קודם כסף ואז נחשוב על טיסה לחו"ל מילואים:עושה ועוד איך עושה
מאכל אהוב:אמ..במבה צבע אהוב: אמ..כחול וירוק חלק בגוף הכי אהוב:
משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי:כנראה שהכול עונה אהובה: ברור שחורף רשת סלולרית:סלקום אינטרנט מהיר או רגיל:מהיר משקה חם:קפה משקה קר:דיאט קולה מתי פעם האחרונה בכית: לא זוכרת מתי פעם אחרונה צחקת:אתמול (אבל אני כל הזמן צוחקת,אני אוהבת לצחוק) 3 תכונות שהכי מתארות אותך:עקשנית,סקרנית..ואמ..
תכונה שלילית 1:חוסר סבלנות נשיקה ראשונה:
סקס ראשון:
אהבה ראשונה:

Reznik

New member
תשובה ארוכה כמו.. (משהו שמתחרז...)

שם: חנן גיל: 23 אזור מגורים: באר 0 שבע כמה זמן בפורום: מהפתיחה של הפורום משתתף בעוד פורומים: מנהל שני פורומים בתפוז (שאלה קטנה ואופ טופיק) וגולש בעוד כמה בתפוז נכנס לפורום פעם ב: אני מהמכורים פעם בחצי שעה בערך..... עובד ב..או מובטל: אני מדריך ראשי בפינטבול סניף כרמים טס לחו"ל, אם כן לאיפה: לא
מילואים: אכן עושה מילואים בגדוד תותחנים ששרתתי בסדיר שאלות מיותרות מאכל אהוב: ארטיק
צבע אהוב: אדום חלק בגוף הכי אהוב: שאלה קשה מדי עבור... משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: אני עובר למרכז בקרוב.... עונה אהובה: אביב רשת סלולרית: פלאפון אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר משקה חם: נס משקה קר: קולה ולשאר אין לי כח....

get well

New member
עכשיו אני../images/Emo70.gif

שם:גט וול גיל:20 אזור מגורים:ת"א כמה זמן בפורום:מהפתיחה..דההההה משתתף בעוד פורומים:כן בהמון.. נכנס לפורום פעם ב:כל השעות שאני ערה ובבית אני פה עובד ב..או מובטל:ממלצרת בפאב טס לחו"ל, אם כן לאיפה:טסתי הרבה אבל לא אחרי הצבא עדיין... מילואים:פטרו אותי ממילואים..עודף בנות מאכל אהוב:שוקולד!! צבע אהוב:אדום חלק בגוף הכי אהוב:עיניים משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי:אהמ...שאני בת יחידה עונה אהובה:חורף! רשת סלולרית:פלאפון אינטרנט מהיר או רגיל:מהיר כמובן משקה חם:קפה ארומה משקה קר:אייס ארומה מתי פעם האחרונה בכית:אתמול מתי פעם אחרונה צחקת:הרגע 3 תכונות שהכי מתארות אותך:משקיענית..חסרת סבלנות וסקרנית תכונה שלילית 1:רכושנית נשיקה ראשונה:
מי שאל את זה אני
סקס ראשון:
אהבה ראשונה:

TheWhiteTigris

New member
ובכן...

אמרתי את זה (בצחוק) כי אמרת שאת אוהבת את הצבע אדום... ואדום זה הפועל...

fireman

New member
אוקיי....

שם: ערן אזור מגורים: באר שבע בפורום: מההתחלה בערך בפורומים בכלל: קרוב ל3 שנים, מנהל פורום מתגייסים קרוב לשנתיים ומנהל פורום כבאות ומניעת דליקות ופורום גורדי שחקים. נכנס לפורום: בערך 3-4 פעמים ביום עובד: בצבא עדיין טס לחו"ל: לא נראה לי מילואים: לא יודע רשת סלולרית: פלאפון כמובן אינטרנט: מהיר מאוד משקה קר: קוקה קולה בכל שעה ובכל דרך תהיו בריאים איזה שאלות....

למעלה