שאלון ארוך כמו שרוך..

שריונר 7

New member
אז ככה.

מה זה השאלון הזה? סיווג בטחוני יותר קצר ..... שם:אלעד גיל:21 אזור מגורים:ר"ג . כמה זמן בפורום:שבוע. משתתף בעוד פורומים:מכוניות. נכנס לפורום פעם ב:מתי שיש זמן. עובד ב..או מובטל: אבטחה. טס לחו"ל, אם כן לאיפה: שיהיה כסף.... מילואים:מפקד טנק מרכבה סימן 1 . שאלות מיותרות מאכל אהוב:חומוס צבע אהוב:כחול כהה חלק בגוף הכי אהוב:תלוי של מי. משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: נו באמת. עונה אהובה:חורף. רשת סלולרית:פרטנר. אינטרנט מהיר או רגיל:מהיר משקה חם:שוקו משקה קר:שוקו שאלות רוחניות... מתי פעם האחרונה בכית:עכשיו. ..... מאיפה אני זוכר ... מתי פעם אחרונה צחקת:היום בבוקר. 3 תכונות שהכי מתארות אותך: תכונה שלילית 1: יש הרבה אני לא רוצה להתחיל לספר ..... נשיקה ראשונה:בגיל 14. סקס ראשון:תיכון. אהבה ראשונה:גם בתיכון....

אורי-

New member
מרכבה סימן 1 ? גמני

לך תדע אם אנחנו לא ביחד . . . אולי אני המ"מ שלך.... (חטיבת קרייתי , אם זה השם שלה....)

שריונר 7

New member
ממממממ.... קרייתי?!?!?

לא נראה לי....... אבל היית על סמל"ש .... שידרגו אותך לסימן1 ?

אורי-

New member
זה נקרא "לשנמך" |אייקון מבועס|

ומה היפה בכל זה - אני הגעתי לשם כי המח"ט , שהיה מג"ד שלי כמ"מ , "בחר" אותי . . . בעעעעעעע.... האופציות האחרות שהיו - סימן 2... אם לא הייתי עושה קבע ארוך הייתי משתתף באימוני ההקמה של סמל"ש... חשבתי שמ"בז" יורידו אותי ל3 רגיל... טעיתי.

שריונר 7

New member
לא נורא אחי.....

אותי גם דפקו ושידרגו לסימן 1 . אבל מה שיצא לי טוב זה שאני באותה פלוגה ביחד עם 8 אנשים מהמחזור שלי מהגדוד . חוץ מזה בכלל בפלוגה יש מלא חברה מהגדוד ממחזורים קודמים כולל המ"מ שלי מהמסלול . אבל זה בעסה לרדת למרכבה 1 . קראתי את הנתונים של ה"כבד" הזה( אני בכוונה לא אומר טנק כי זה סתם גוש פלדה כבד ) והבנתי שזה ממש עגלה עם זחלים ותותח.

אורי-

New member
../images/Emo3.gif אל תצחק על הכבד. ../images/Emo11.gif

אם היינו מחוץ לזה היינו יכולים לצחוק
אני כבר לא חושב על זה , במשך משהו כמו חצי יום אחרי השיבוץ חשבתי על זה , אבל חפיף...

למעלה