שאלון ארוך כמו שרוך..

dana19il

New member
שלי....

שם:דנה.
גיל:19. אזור מגורים:ת"א. כמה זמן בפורום:ממתי שהוא נפתח. משתתף בעוד פורומים: סדירים, פסנתר ופסנתרנים ועוד הרבה.... נכנס לפורום פעם ב: כשמתחשק לי. עובד ב.. או מובטל: עדיין בצבא.
טס לחו"ל,אם כן לאיפה: ללונדון בכריסמס (מקווה). מאכל אהוב: אוכל הודי.
צבע אהוב: אדום.
חלק בגוף הכי אהוב: כפות ידיים (אני פסנתרנית!). משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: אני חולה על חלב סויה! עונה אהובה: חורף. רשת סלולרית: אורנג'. אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר, כמובן. משקה חם: נס. משקה קר: קולה. מתי פעם האחרונה בכית: לא זוכרת... קרה לפני הרבה זמן.
מתי פעם אחרונה צחקת: לפני שעה קלה... 3 תכונות שהכי מתארות אותך: עקשנית, שאפתנית ואמביציונרית. תכונה שלילית: קנאית. וזהו!!!

אז הנה גם אני עונה

שם: יובל. גיל: 22 החודש. אזור מגורים: השרון. כמה זמן בפורום: לא הרבה... לא יודע כמה בדיוק. משתתף בעוד פורומים: כן, סקס. נכנס לפורום פעם ב: כשבא לי, וכשמשעמם לי. די הרבה בעצם... עובד ב..או מובטל: מחפש עבודה. יש לכם משהו להציע לי? טס לחו"ל, אם כן לאיפה: הממ... אין תיכנונים בינתיים. מילואים: עושה, תודה רבה. שאלות מיותרות מאכל אהוב: הבולונז של אמא
צבע אהוב: שחור וכחול. חלק בגוף הכי אהוב: המממ... אני די מרוצה מהכל... משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: את הרוב, למעשה. עונה אהובה: קיץ. רשת סלולרית: אורנג'. אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר. משקה חם: נס קפה. משקה קר: מיץ תפוזים/ענבים/מים. שאלות רוחניות... מתי פעם האחרונה בכית: בלוויה של חבר שנהרג...
מתי פעם אחרונה צחקת: היום. 3 תכונות שהכי מתארות אותך: רגוע, יודע להקשיב, ציני. תכונה שלילית 1: הממ... ציני? נשיקה ראשונה: זה משנה? סקס ראשון: גם זה לא משנה. אהבה ראשונה: נחשו מה? גם זה לא משנה...

Twinkle1

New member
תשובות ../images/Emo9.gif

שאלות בסיסיות שם: הדס גיל: 20 אזור מגורים: צפון כמה זמן בפורום: בערך שבוע אני חושבת משתתף בעוד פורומים: לא בתפוז נכנס לפורום פעם ב: יום-יומיים עובד ב..או מובטל: כרגע מובטלת, אני בטוחה שמחר אני אמצא עבודה
טס לחו"ל, אם כן לאיפה: לא מאז השחרור ולא בתכנון לזמן הקרוב מילואים: בעיקרון אני אמורה לעשות, אבל לא נראה לי שיקראו לי שאלות מיותרות מאכל אהוב: פסטה חלק בגוף הכי אהוב: עיניים רשת סלולרית: orange אינטרנט מהיר או רגיל: כרגע רגיל, ממחרתיים מהיר (בעזרת השם) משקה חם: שוקו משקה קר: מילק שייק שאלות רוחניות... מתי פעם האחרונה בכית: ביום שלישי מתי פעם אחרונה צחקת: היום 3 תכונות שהכי מתארות אותך: תבדקו בתעודת שחרור שלי

יוֹאב

New member
יש לך 48 שעות

להעביר אלינו את תעודת השחרור שלך, על מנת שנוכל לבדוק 3 תכונות שלך

TheWhiteTigris

New member
תעודת שחרור?...

אני יכול להגיד לך מראש מה כתוב לו (בהנחה שכמעט לכולם זה אותו דבר...)

Twinkle1

New member
אופס

איחרתי בכמה שעות, וגם לא הבאתי את התעודה, עכשיו לעולם לא תדעו אם אני חרוצה, עוזרת לזולת, מפעילת כלי שיט (מישהו אמר לי שזה מופיע ברשימה...) או כולם ביחד.

Bon Bonit

New member
קבלו אותי...מיכל../images/Emo140.gif

שם: מיכל.
אזור מגורים: נתניה.
כמה זמן בפורום: מ...ע כ ש י ו
עובד ב: חודש וחצי למנייאק! משתחחררת ב0וף אוקטובר, ומתחילה מייד ללמוד
ט0 לחו"ל: אין לי זמן...
מילואים: הם בטח לא ישכחו אותי
מאכל אהוב: שוקולד,עוגיות וגלידה
צבע אהוב: ורוד.
עונה אהובה: חורף, ההתכרבלות עם הפוך שלי
רשת 0לולרית: 0לקום
אינטרנט: מהיר
משקה חם: תה ארל גרי
משקה קר: דיאט קולה
מתי בפעם האחרונה בכיתי: בפרק האחרון של משחק החיים
מתי בפעם האחרונה צחקתי: כשיצא לי לומר קרמשניט במקום שטרודל
3
תכונות שהכי מתארות אותי: מלאת שמחת חיים, רגישה וחברותית
תכונה אחת שלילית: עקשנית
נשיקה ראשונה: מה???
להההה... לא מדברים על זה...
אהבה ראשונה: גיל 19 עד 20.
אהבה שניה ונוכחית: גיל 19 ו 8 חודשים. עד...
שמתם לב שעדיין לא השתחררתי מהצבא, אני מצפה לזה בקוצר רוח, קצת אחרי החגים והכל יהיה ב0דר
בהנאה, בונבונית

TheWhiteTigris

New member
נתניה?

תנחומיי על מגורים בעיר הפשע... (אלא אם כן, את גרה בחלק הדרומי, שדי מנותק מהסטיגמה שלך העיר...)

Bon Bonit

New member
../images/Emo41.gifתודה...

על התנחומים...
צפון נתניה כבר לא נחשב
בונבונית...

פרח משי

New member
והתשובות שלי

שם: פרח משי גיל:21 אזור מגורים: מרכז כמה זמן בפורום: חודש בערך... משתתף בעוד פורומים: אומנות שימושית. מומלץ ביותר. נכנס לפורום פעם ב:משתנה... עובד ב..או מובטל:מובטלת ברעעעעל טס לחו"ל, אם כן לאיפה:הייתי ביוון. מתכננת לסיני. מילואים:טרם. אבל יהיו לי. שאלות מיותרות מאכל אהוב: פופקורן עם חמאה צבע אהוב:סגול לילך חלק בגוף הכי אהוב:לחיים משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי:גם לא תדעו בקרוב עונה אהובה:כיום קיץ (בילדותי אהבתי את החורף) רשת סלולרית:פלאפון (esc) אינטרנט מהיר או רגיל:מהיר משקה חם:לא שותה חם. משקה קר:אייס טי בטעם אפרסק או דיאט קולה לימון שאלות רוחניות... מתי פעם האחרונה בכית:היום. מאושר. מתי פעם אחרונה צחקת:כשקראתי את השאלון הזה 3 תכונות שהכי מתארות אותך:שנינות, בגרות, קלילות תכונה שלילית 1:קנאית אהבה ראשונה:בגיל 14

עכשיו תורי

כרמית ב26 לחודש 21
חיפה 3 שבועות נכנסת פעם ביומיים כותבת ב20 פלוס ,חיפה משינה ועוד כמה שיש לי זמן עובדת חו"ל קצת רחוק לחלק המיותר שווארמה צהוב משהו שאתם לא יודעים ......? אם אני אגיד לכם זה לא יהיה סוד חורף מהיר משקה חם : שוקו משקה קר : שוקו קר לחלק הרוחני לפני חמש דקות לא זוכרת ספונטים ,חברמנית , ולא צופייה תכונה שלילית: מצבי רוח משתנים נשיקה ראשונה : סיפור ארוך אהבה ראשונה : לא מאמינה באהבה וזהו נגמרו השאלות עכשיו אני בודקת מה אתם כתבתם

sandradee

New member
ולחלק המעניין

שם:ערבה גיל:20 אזור מגורים:חיפה כמה זמן בפורום:מיומו הראשון משתתף בעוד פורומים:זנחתי משום מה את סדירים... נכנס לפורום פעם ב:דקה עובד ב..או מובטל:מחפשת עבודה טס לחו"ל, אם כן לאיפה:רוצה לטוס בפברואר לדרום אמריקה מילואים:אם תהיה מלחמה לענות לטלפונים מאכל אהוב:זה קשה... נראה לי שגלידות צבע אהוב:סגול חלק בגוף הכי אהוב:פנים ורגלים משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי:אני פסיכית עם תעודות עונה אהובה:קיץ רשת סלולרית:סלקום אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר דההה משקה חם: שוקו משקה קר:דיאט קולה לימון מתי פעם האחרונה בכית:אתמול ששרון הורידה את יגאל מתי פעם אחרונה צחקת:אני לא מפסיקה לצחוק 3 תכונות שהכי מתארות אותך:מצחיקה רגישה ומותחכמת תכונה שלילית 1:רגישה

ועכשיו תורי...

שם : רויטל גיל : 21 ( אוטוטו 22) אזור מגורים : חיפה כמה זמן בפורום : לא זוכרת בידיוק, אבל בערך מס' ימים אחרי שהוא נפתח. משתתף בעוד פורומים : רשימה ארוכה... נכנס לפורום פעם ב : יומיים בערך . עובד או מובטל : מובטלת. טס לחו"ל : היה בתיכנון אבל לצערי הרב התבטל ... חלום לנסוע לניו יורק. מילואים : לא עוששששששששששה . מאכל אהוב - בצקים למינהם ( פיצה, לזניה, בורקסים ).. צבע אהוב - כחול. חלק בגוף הכי אהוב - עיינים. משהו שאתם עדיין לא יודעים עליי - הממ...ניראה לי שיש הרבה. עונה אהובה- סתיו. רשת סלולרית - אינטרנט מהיר. משקה חם/קר - קר. והגענו לחלק השאנטי...שאנטי.. מתי הפעם האחרונה בכית - אתמול . מתי בפעם האחרונה צחקת - לפני דקה. 3 תכונות שהכי מתארות אותך : חברותית , אוהבת לצחוק ונאמנה. תכונה שלילית : מצבי רוח. נשיקה ראשונה : בגיל 5 ( בגן ) סקס ראשון : בגיל 5 ( בגן) סתם...סתם .
אהבה ראשונה : בגיל 12 בערך במישהו מהכיתה שלי .

TheWhiteTigris

New member
טוב, עכשיו אני ../images/Emo9.gif

שם: רביב גיל: 20 אזור מגורים: יבנה כמה זמן בפורום: אמ... מאז הקמתו (לא שזה הרבה זמן...) משתתף בעוד פורומים: כן... בעיקר מכבי תל אביב, אבל גם קצת ב"של מי השורה הזאת בכלל" ו... זהו... נכנס לפורום פעם ב: אני יודע... כשאני נכנס למערכת של תפוז... עובד ב..או מובטל: מובטל
(יש למישהו פרוטקציות בשבילי לעבודה? כי באיזור שלי אין...) טס לחו"ל, אם כן לאיפה: לא. מילואים: לא (מתנדבים לצה"ל מקבלים פטור ממילואים) מאכל אהוב: פיצה, פלאפל, חומוס, לאפה (פרגיות, הודו, העיקר שיהיה הרבה בשר) צבע אהוב: יחיד - כחול, לבן. שילוב - צהוב כחול, כחול לבן. חלק בגוף הכי אהוב: לא לצחוק - המוח
משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: חולה על כדורגל (ישראלי בלבד). עונה אהובה: קיץ (חם! בנות בבקיני, ים, אפשר להסתובב לפעמים בלי חולצה וזה מתקבל בהבנה) רשת סלולרית: סלקום אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר משקה חם: אין ממש... תה כשאני חולה. משקה קר: פאנטה. מתי פעם האחרונה בכית: בכיתה י"ב, כששיחקתי כדורגל, באמצע ריצה מהירה עם הכדור לשער, מישהו נכנס בי חזק, "עפתי" באויר עד שנפלתי. באותו יום, כמעט קרעתי את השריר במפרק היד, כמעט שברתי צלע (בצלעות של בית החזה כמובן), ודפקתי את הברכיים חזק. הראש נפגע קלות. אחרי פציעה קשה כזאת, ניסיתי ממש בכוח להחזיק את הדמעות אבל פה ושם אחת ברחה לי...
(בהקשר הרומנטי עדיין לא יצא לי לבכות) מתי פעם אחרונה צחקת: לפני 3 דקות... 3 תכונות שהכי מתארות אותך: "קוצים בתחת", צוחק בקלות, וברוב המקרים פועל ללא תכנון (אלא אם כן זה דבר כמו טיול בארץ, שדורך תיאומים והכנות אז אין ברירה...) תכונה שלילית 1: קל לעצבן אותי (ישראלי או לא ישראלי?) נשיקה ראשונה: לא זוכר תאריך...
אבל ממש מזמן. סקס ראשון: |מצונזר| אהבה ראשונה: אהבה אמיתית? לא הייתה... כלומר היו חברות אבל אהבה ממש עדיין לא הייתה.

TheWhiteTigris

New member
טוב נו נהיה רציניים...

בסעיף של "חלק בגוף הכי אהוב". התשובה היא: פנים (ואין הכוונה לצבע עיניים או משהו, אלא איך הפנים בשלמותן נראות... לא יודע איך להגדיר את זה...)

TheWhiteTigris

New member
תראי...

בהתחלה חשבתי שהכוונה למשהו אצלי, אז כתבתי ברצינות. בקריאה שניה, חשבתי שהכוונה אצל בת הזוג, אז כתבתי את התיקון. מה אני אעשה שהשאלה ביסודה לא ברורה?

Jany

New member
בלאכס...

שם: טלי
אזור מגורים: צפון
כמה זמן בפורום: בערך שבועיים אני משערת
משתתפת (דגש על ה-ת' בסוף) בעוד פורומים: נשים בלבד, לסביות
נכנסת לפורום פעם ב..: יום
עובדת ב... או מובטלת: חותמת אבטלה כרגע... :\
טסה לחו"ל, אם כן לאיפה: אולי עוד 3 שנים לניו-יורק, אחרי הלימודים :)
מילואים: פיכסה! בקצין העיר בטבריה... :\
מאכל אהוב: הממ..יש הרבה :)
צבע אהוב: כחול, שחור
חלק בגוף הכי אהוב: עיניים וידיים
משהו שאתם עדיין לא יודעים עליי: הרבה דברים, לא כדאי לשפוך ת'לב פה :)
עונה אהובה: אביב
רשת סלולרית: אורנג'
אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר
משקה חם: שוקו
משקה קר: אייס קפה
מתי פעם האחרונה בכית: עכשיו
מתי פעם אחרונה צחקת: לפני כמה שעות
תכונות שהכי מתארות אותך: אני לא אוהבת לתאר את עצמי כי אני מגזימה :)
נשיקה ראשונה: לא ממש זוכרת... אבל בגיל מאוחר נראה לי..
סקס ראשון: לא מספרת את הסודות מחדר המיטות שלי
אהבה ראשונה: פעם הייתי אומרת לפני שנה, עכשיו... כרגע! הבנ-אדם הכי מקסים שאני מכירה! ואני אוהבת אותה יותר מכול דבר ובנ-אדם אחר בחיים שלי ואני מוכנה לוותר על החיים שלי בשבילה!

סקסית69

New member
אוקיי אומנם לא הייתי כאן הרבה זמן..

שם: סקסית גיל: 20 וחצי אזור מגורים: ירושלים כמה זמן בפורום: מהיום שנפתח אבל עם הפסקות. משתתף בעוד פורומים: ערוץ YTV, רכילות מדי פעם. נכנס לפורום פעם ב: בדר"כ פעם ביומיים אבל קצת האטתי את הקצב לאחרונה. עובד ב: אני עדיין חיילת במג"ב, בעוד כשבועיים יוצאת לחפש"ש. טס לחו"ל: לא בזמן הקרוב. מילואים: עדיין לא
מאכל אהוב: כל מה שנאפיס מציעים. צבע אהוב: ורוד חלק בגוף הכי אהוב: חזה משהו שאתם עדיין לא יודעים עליי: שאני הכי סטרילית בעולם. עונה אהובה: חורף רשת סלולרית: סלקום אינטרנט מהיר או רגיל: מהיר כמובן. משקה חם: שוקו בלי קצפת. משקה קר : קולה כמובן. מתי בפעם האחרונה בכית: ביום חמישי בהלוויה של ידיד שלי והפעם לפניה הייתה לפני כמעט 4 שנים. אני לא בוכה בדר"כ. (מוזמנים לקרוא על זה בבלוג שלי). מתי פעם אחרונה צחקת: כל 5 דקות אני צוחקת לפחות דקה שלמה. 3 תכונות שהכי מתארות אותך: אמינה, מצחיקה וחזקה נפשית. תכונה שלילית: ביקורתיות יתר. נשיקה ראשונה: 13 וחצי. סקס ראשון:לקראת גיל 18 . אהבה ראשונה: בכיתה ז' חשבתי שאני מאוהבת לראשונה אבל מסתבר שפשוט לא ידעתי מה זו אהבה. הקשר האמיתי והרציני והכי חשוב לי היה בכיתה י'. אתם מוזמנים לבלוג שלי להכיר אותי מעבר לשאלון.

marysia

New member
../images/Emo6.gifאויקי עכשיו אני

שם: מרינה גיל: עוד מאט 21 בפורום: מאז שקיים בערך נכנסת לפורום: תתלוי בעומס בעבודה פעם ביום לפעמים יותר. עובדת ב: מכירת מכוניות
חו"ל: מקווה שיצא מתישהו... מילואים: קיבלתי פטור מאכל אהוב: פיצה דומינוס!!!! צבע אהוב: כחול חלק בגוף: ידיים והציפורניים משהו שלא יודעים עלי....יש הרבה מדי אין מספיק מקום.. עונה: קיץ
לא אוהבת קור רשת סלולרית:
יש 2- אורנג' וסלקום אינטרנט: מהיר משקה חם: קפוצ'ינו עם קצפת
משקה קר: דיאט קולה
פעם אחרונה שבכיתי..לפני כמה חודשים לא זוכרת את הסיבה
פעם אחרונה שצחקתי..לפני 4 דקות
תכונות שתארות אותי: אכפתיות ,דייקנות, סקרנות שלילית...עצבנות מרוקאית
זהו ניראה לי...זה אני

למעלה