למה לעשות לנו חיים קשים , למה ?
שם: אורי- גיל: 23 אזור מגורים: אלעד (ליד פ"ת) כמה זמן בפורום: מהרגע שהוא נולד , גט וול הכריחה אותי להכנס
משתתף בעוד פורומים: צלילה , בעיקר פאסיבי בפורומים של דו"גים (עד שאקנה אופנוע) , פורומי אקוואריום מחוץ ל
+ הדגים המוזר כאן , מעלעל בפורום פלירטוטי לשון של יואב , זהו בערך. נכנס לפורום: די הרבה, תלוי אם אני בבית או לא. עובד ב: לחפש עבודה. טס לחו"ל : בשאיפה , לאן שהוא. מילואים: מ"מ בטנק מרכבה 1 מאכל אהוב: כל מה שאני מבשל (רוב הזמן זה סתם סנדוויץ') צבע אהוב: תורכיז (או טורקיז?) חלק אהוב בגוף: תוספתן (כזה איבר סתלבטן , הלוואי עלי להיות כמוהו...) משהו שאתם עדיין לא יודעים עלי: אני יכול להזיז את האוזניים (בלי היידים) , הפרק העליון של האגודל מתכופף לשני הכיוונים בצורה שווה (עם יתרון קל לתנועה אחורה). עונה אהובה: אביב רשת סלולרית: אורנג' אינטרטנט מהיר ADSL משקה חם: נס עם קצת חלב , שתיים סוכר , כפית נס רגיל של עלית , תודה. משקה קר: סודה (למרות שזה קשה למצוא ולהתמיד כי הסביבה עויינת את המשקה) מתי פעם האחרונה בכיתי: יום חמישי מתי פעם האחרונה צחקתי: היום. תכונות שמתארות אותי: לא . . . נשיקה ראשונה - מאוחרררררררר סקס ראשון - מאוחר גם הוא. אהבה ראשונה - לפני כשנה וקצת , עדיין קורה.... שכחתי משהו ?
שם: אורי- גיל: 23 אזור מגורים: אלעד (ליד פ"ת) כמה זמן בפורום: מהרגע שהוא נולד , גט וול הכריחה אותי להכנס