בוקר טוב.נזרקתי מהמיטה

yuli139

New member
../images/Emo18.gifבוקר טוב.נזרקתי מהמיטה

ומשום מה חשבתי על הפסוק שעליו הייתי רוצה את חוות דעתכם המלומדה (סליחה שהוא באנגלית) A WOMAN WITHOUT HER MAN IS NOTHING

bimbo.

New member
בוקר טוב יולי וכולם../images/Emo141.gif

יולי, אני מקווה שהמטה שלך לא גבוהה מדי.....

bimbo.

New member
עומר, קראתי פה שהבאת איזשהו

קובץ. איני מוצאת. תוכלי לכתוב לי באיזו שעה הוא עלה?

דרדרית

New member
יולי- מה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

המשפט שהבאת הוא בהחלט מתאים ללפני כמה מאות בשנים.... חושבת <בעצם בטוחה> שגם ללא גבר אני שווה המון. ישנו השיר "בלעדייך אני חצי בן אדם...> חושבת שכל אחד מאתנו גבר או אישה חייב להרגיש כאילו הוא עולם ומלואו. זכה לבן זוג- יש להם שני עולמות נפלאים ומלאים. לא זכה- הוא עדיין עולם ומלואו בזכות עצמו.....

yuli139

New member
../images/Emo9.gifדרדרית,על מה נזעקת,העליתי את

חמתך? מענין מדוע העאחרות שותקות?

דרדרית

New member
יולי.... כן דרכת לי על ..יבלת מעברי

אבל אל דאגה- היום אני יודעת שאישה שרוצה בכך- תרגיש תמיד שווה.... גם לבד וגם ביוחד... ולגבי האחרות.... נו באמת... אני לא ה
של איש

maxima

New member
יולי...את המשפט הזה בטח המציא גבר

אנו הנשים שוות הרבה יותר מהגברים בכל מצב...
ויסלחו לי הגברים...

סלחנה לי כולכן בבקשה

אין פה שוה יותר או שוה פחות. זוגיות פירושה בראש ובראשונה חברות! ובין חברים אין שוה יותר או שוה פחות. הויכוח שלכן מזכיר לי את ימי הילדות המוקדמים, כאשר הבנים עוד החרימו את הבנות. אז בבקשה girls, התבגרנו מאז. אלא אם כן השירשור אמור להיות בדיחה

maxima

New member
מיכה...לו כל הגברים היו חושבים כמוך

העולם אולי היה נראה אחרת...

זו השקפת עולמי, וכל הדיבורים

על הגברים שאינם יכולים בלי הנשים ולהיפך, ממש גורם לי לגחך, משום שזו שטות גמורה. זו תדמית שנבנתה ללא ביסוס - סתם אמירה, נו הוט זי געזוגט! מעבר למגבלות הביולוגיות אין דבר כזה לא יכול בלי הצד השני...

נֵנָה

New member
מיכה, הרשה לי לחדד את מה שכתבתי

כלל לא התכוונתי שבאופן גורף כל הגברים אינם יכולים לחיות בלי הנשים ולהיפך... מה שציינתי זה שאם נעשה השוואה, כיום, בין גברים ונשים, יותר גברים מעוניינים לחיות עם אשה חיים מלאים ומשותפים תחת קורת גג אחת, מאשר הנשים... ותאמין לי, שאני לא מדבר סתם, אמנם לא באופן אישי שלי, אבל מהיכרות קרובה ביותר של שני הצדדים ויותר מדוגמא אחת או שתיים...

ננה, אני מקבל את הערתך

אבל האם הסיבה היא כי הגברים אינם יכולים להסתדר לבדם? אולי זה מטעמים סנטימנטלים. אני מכיר גברים פרודים/גרושים שאינם רוצים קשר תחת קורת גג אחת עם אישה, חברות או ידידות גרידא. לכן קשה לעשות הכללות, זה ממש לא שחור לבן. ומה שמתאים לצד האחד אינו מתאים אולי לשני, אבל זו איננה אקסיומה.

yuli139

New member
../images/Emo6.gifמקסימה,כבר הסברתי מזמן איך צריך

לקרוא פסוק זה. מה שיעיד שגבר באופן וולונטרי לא היה ממציא אותו.

vera2

New member
יולי כפי שכבר נכתב כל אדם הוא שלמות

בפני עצמו.בינתיים לפי מה שאני רואה אישה מסתדרת טוב מאוד לבד, היא יכולה ויודעת לדאוג לעצמה ולסביבתה.ואילו גבר שנשאר חס וחלילה לבד רוב הפעמים הוא אבוד .לא יודע רוב הפעמים לספק לעצמו את הצרכים הבסיסיים ביותר כמו בישול כביסה ניקיון וכ'ו.גם מבחינה חברתית הם יותר בודדים כי גברים פחות וורבלים מנשים ויש להם פחות חברים לקבל מהם תמיחה. שיהיה לכולנו יום נעים וסוף שבוע מאוד מוצלח.

yuli139

New member
מקווה לשמוע תגובות נוספות,את שלי

אשמיע מאוחר יותר.

p a l o m a

New member
בוקר טוב, אז ככה יולי - אני גדלתי

באווירה שאשה ללא גבר משהו חסר בה. אני לא היחידה. הדברים משתנים לאט לאט..אפילו במגזר הדתי שהייתי קשורה בו הרבה שנים (בעבודה) דברים מתחילים להשתנות, וכבר לא רצים להתחתן רק בשביל להיות בת זוג של מישהוא. ההרגשה מוכרת לי, האמת כשהתגרשתי וזה היה בסוף המאה הקודמת ...די הרגשתי רע עם זה שאני אשה לבד... עברו כמה שנים, לא הרבה..ואיני זוכרת אפילו שאני נחשבת לאשה לבד כלפי החברה.. כלומר איך שאת מציגה את עצמך, ומרגישה עם עצמך - כך מקבלים אותך. אשה עם גבר ש"מבטל" את אישיותה (לפעמים ממש לא בכוונה) היא אשה אומללה! נו, ואז היא אשה עם בן זוג וחיה כל הזמן בהרגשת עלבון...כתוב "הגבר הטלטלה קשה עליו.." לא האשה.. כלומר אשה יכולה להסתדר לבד וגם מסתדרת לבד..מעולה! (רק צריך אוטו צמוד חהחהחה....
) גבר זקוק לתמיכה של אשה כמו שvera כתבה ולא אחזור על דבריה.בכל אופן יולי.. מנסיון אישי - מרגישה את עצמי שלמה לג מ ר י . הערה חשובה - יש לי קשר עם נשים מבוגרות ממש (90 80) שחיו בתקופות שונות לגמרי עם דעות נחרצות על כך שהאשה צריכה בעל... היום כשזקנודעתן השתנתה וממש משב רוח רענן לשמוע את הדעות המודרניות שלהן בנושא..שאשה עדיף להיות לה לבד מאשר חיי תיסכול עם בן זוג לא מתאים!

למעלה