לשקדוד ועומר, לבי אתכם, כל כך מבינה
את ההרגשה הזאת. לי יש שלושה בנים שחיים בחו"ל. בהתחלה זה באמת היה קשה, והגעגועים אכלו אותי, בעיקר כשבני הבכור היה בחו"ל 4 שנים עם האשה והילדים, אלה היו הגעגועים הכי קשים. למזלי הם הגיעו לבקר בארץ לעתים קרובות וגם אני נסעתי אליהם, אבל כשרגילים לראות אותם כל שבוע ויותר ופתאום עוברים חודשיים ושלושה בלי שאראה אותם, זה היה נורא. אני יכולה רק לנחם אתכן, שלאט לאט מתרגלים למצב, ועוזר בכך מאד האינטרנט המבורך, המצלמה, המסנג'ר ועכשיו גם הטלפון, זה אמנם לא חיבוק ונשיקה חמים וטריים, אבל מקהה קצת את כאב הגעגועים... ותחשבי גם על הבונוס שיש לכן, לנסוע אליהם ולהינות אתם ביחד בחו"ל...
תחשבו על זה שזה רק לתקופה מסויימת, ולאחר מכן ילדיכם יחזרו לארץ, שלמים עם עצמם, מאושרים ובעלי נסיון שלעולם לא היו רוכשים אילו לא נסעו... אתמול חזיתי סוף סוף בהצגה הנהדרת "מועדון האלמנות העליזות". לאלה שטרם ראו: מסופר שם על שלוש אלמנות טריות בגיל הזהב, אידה, לוסיל ודוריס, שנוגהות להיפגש באופן קבוע אצל אחת מהן, שותות תה, משחקות קנסטה, מרכלות, ומעלות זכרונות - בעיקר מהבעלים המנוחים שלהן, שאליהם הן מאד מתגעגעות, למרות החולשות שלהם שמתגלות לאט לאט לאורך המחזה... למרות זאת, הכל מוגש בהומור דק ומשעשע ומעורר התרגשות לפעמים עד דמעות מרוב צחוק... משחק מצויין של ליה קניג הגדולה כשלצידה משחקים, דבורה קידר, רבקה גור, אילן דר הנהדר ובתפקיד קטנטן גם יעל עמית המבדרת שנראית עכשיו טוב מתמיד... לא מרגישים איך שהזמן עובר... מישהו עוד לא ראה את ההצגה...? לרוץ מהר...! מחר מגיעים אלי אורחים לחמין. כל המצרכים כבר מוכנים, כולל עצמות טובות, וג'חנון שאני שמה למעלה במקום קישקע וקיגל - מנסיון, זה יוצא מעולה - המצאתו של חתני שיהיה בריא... . אם למישהו יש טיפ נוסף, אשמח לקבל. ההכנה מתחילה מאוחר בערב בסיר חשמל עד מחר בצהריים... אנא החזיקו לי אצבעות שיצא טעים ויפה...