בוקר טוב.נזרקתי מהמיטה

shkedud

New member
הי בועז המצחיקון, בימבו, תמרי נוסעת

לשנתיים (עבודה ולימודים) אצלי בתוכנית, בלי נדר, לבקר אצלה בקיץ הבא. זקוקה לעידודים ועוד איך תודה לך

ע ו מ ר 4

New member
בוקר אור לכם...כולכם.

חזרתי לפני כמה דקות מנתבג...... בגלל עיכובים בקבלת הכרטיס....היה לנו עוד קצת...לחבק..ללטף....לנשק.....להפרד. כן שקדודו....בהחלט מבינה לליבך....מי אם לא אני?! וכעת.....מתחילה לספור את הימים..... כמה זה עד נובמבר 2006? בועז...חישוב מהיר שלך יעזור.

boaz31

New member
עודד המעודד??

לאן נוסעת הבת?? לאיזו מטרה אם מותר לדעת!! פריחת האשל בתמונה

דרדרית

New member
בוקר נפלא לכולנו../images/Emo39.gif

גמ'ני נזרקתי מהמיטה.... ובכלל- היום הקצר הזה מלא וגדוש... נוסעים לבקר את הבת בתל אביב ולהביא לה אי אילו דברים <ממש כמו אמא פולניה> בצהריים הבן לוקח ת'אוטו ונוסע לשישבת עם אשתו הצעירה לצימר שמומן כמתנת יומולדת לאישה ע"י הסבא-סבתא שלה <אני מנדבת "רק" ת'אוטו... ובין לבין... מצפה קצת להניח רגל על רגל ולנוח חוצמזה- הכל נפלא ונהדר ומאחלת לכולנו סופ"ש מקסים

אנימו

New member
בוקר טוב לכולם וליולי - נו, לא כל

פסוק , גם אם הוא באנגלית , יש בו אמיתות וצדק....יש נשים שחיות בצל הגבר . גם בימינו וגם בארצנו. בתחילה כפופות לאבא ואח"כ עוברת "לרשות" הבעל. אבוי להן. נערה הייתי וגם ...התבגרתי ועל פי אבחנתי אין הדבר תלוי כלל ועיקר בהשכלה ובאינטלגנציה של האשה. ענין של אישיות וחינוך וסגנון חיים. לבי לבי לאלו שאינן מגשימות עצמן ויוצאות מן החושך לאור. על פי הפסוק הזה, אני אמורה עכשיו , לאור "מעמדי" החדש, לנהוג כמו הנשים ההודיות, ולעלות על המוקד

אנימו

New member
ומוכרחה להוסיף , ב"צניעות" , נימה

אישית. זכיתי, לממש עצמי לאורך שנים, לבד ולצד בן הזוג שלי (בכוונה לא משתמשת בתואר "בעל") באופן עצמאי. מילדה מפונקת ששמרו את צעדיה, יצאתי לדרך עצמאית ומימשתי יכולות שלא ידעתי שקיימים בתוכי ובוודאי שלא היו באים לידי ביטוי אם הייתי נשארת בחממה של בית ההורים ועוברת מרשותם לרשותו של ...גבר. הכרתי אנשים ובעיקר נשים דעתניים , בעלי פתיחות מחשבתית שהעשירו את עולמי וחוויותי. נכון שצריך מזל בחיים אבל חייבים גם לעזור לו, למזל... בכל שלב בחיי לא עלה על דעתי שחיי אינם חיים ללא הגבר. נישאתי בגיל מבוגר ו"הפסדי" היה ב"שכרי". נכון שחיים מוצלחים בחברת בן-זוג איכותי - שוים המון ויוצרים שלמות. למזלי - זכיתי בכך. הערכתי את עצמי לא עלתה אז בעיני ומקוה שלא בעיני הסובבים אותי, אלה, שדעתם היתה חשובה לי. טוב. עד כאן אני מוכנה ל"התפשט"....

אנימו

New member
אדמור-בוקר טוב ומה חוץ מזה?איזה

מילה, שתיים מנקודת מבט גברית?

האדמור

New member
אנימו...אישתי יושבת לי על הווריד.

אני יכול להגיב חופשי????? היום החיים יותר קלים...ןפתוחים. ןניתן לחיות לבד.

p a l o m a

New member
ממש לא עיצבנת. השאלה בהחלט

לגיטימית ובפרט ההרגשה... מתגברים עליה עם השנים. כמובן שעדיף להיות נשואה לבעל מדהים, להיות יפיפיה, חכמה, בריאה, עשירה ו...עם אוטו ..... אבל אם זה לא הולך.. אז כמו שנאמר "כשאין הרצוי מסתדרים עם המצוי"... יום טוב, שבת שלום, ואני מסדרת ארונות חורף קיץ... נו יולי, ומה עם המקום שהתפנה בתוך הארונות??? זה לא שווה משו?....

אנימו

New member
יולי-לא עצבים ולא ציפורים.נושא

מצויין להתדיינות. פלומה- א- מאזעל שהזכרת ארונות.....

yuli139

New member
ברור שלא היתה מטרה לעצבן רק להראות

שפיסוק שונה נותןמשמעות אחרת לגמרי למשפט. משום מה זה מזכיר לי את התמונה(ציור)של אשה צעירה/זקנה שכל אחד ננעל על אחת משתי האפשרויות וקשה לו להתנתק ולראות את האפשרות השניה.

בת אל 7

New member
אני חושבת שהרעיון לגור בבתים נפרדים

ולהפגש כשמתחשק נשמע מבטיח וקוסם מה דעתכם?

למעלה