בוקר טוב.נזרקתי מהמיטה

yuli139

New member
../images/Emo52.gifשעצבנתי אך טוב שמשפט זה

אפשר לחברות להביע עצמן בנושא.חבל שהגברים לא אמרו דבר.אז להרגיע(כתבתי לכמה במסרים)גם לי מגיעה נשיקה אני חושבת בדייייווווק כמו כולן. ועכשיו נא לקרוא את הפסוק עם הפיסוק הנכון(כפי שנאמר החיים והמוות ביד הפיסוק) A WOMAN:WITHOUT HER,MEN IS NOTHING אז שוב סליחה,כתבתי שנזרקתי(זרקתי את עצמי-ל ב ד)מוקדם בבוקר עם רוח שובבות

אנימו

New member
יולי- דיון בנושא כזה לא מחסלים ברגע

.....עכשיו יהיה ענין לענות בו במשך היום.... בסוף היום - טכס התנשקות

boaz31

New member
משו על הנושא בעיניו של גבר-אבל

מפיה של אשה: - אנחנו מלאות בשקרים קטנים לגבי איפה היינו ומה עשינו. אבל באמת שאם היינו מספרות כל דבר היינו גורמות לבעיות מיותרות. חוסר תשומת לב וחוסר סיפוק הם מרכיבים הכרחיים בבגידה של אישה, אבל קנאה זה סיפור אחר לגמרי: כשאנחנו מקנאות, זה אומר שאנחנו סופסוף מרגישות משהו. . רצוי שתתמידו עם הפתעות קטנות שמעידות על תשומת לב. אבל גם הפתעות גדולות זה בסדר. . פרחים זה נחמד, רק שהם נובלים. אז לכו על מתנות שנשארות או על משהו טעים. שוקולד גודייבה, למשל. אין יותר מתסכל מריב שנשאר תלוי באוויר כי לא הסברתם את עצמכם. אולי בגלל זה, גברים שיודעים להתבטא עושים לנו את זה.

maxima

New member
בועז...הציטוט שהבאת...

האשה מדברת בשם עצמה היא לא יכולה לדעת מה כל הנשים חשות ורוצות

p a l o m a

New member
הפסוק נשמע כמו משיר קאנטרי

ששרה הקטנה הזאת הבלונדינית עם הצפרניים הארוכות וה"פרונט" מיפהעדלהודעהחדשה....אה, כן..דולי פארטון... אבל כשהיא שרה אני כמעט מאמינה לה שהיא צודקת...

p a l o m a

New member
ג'וליק לא לא ידעתי. אבקש להשאיר

את ניקי המקורי ללא הטיות. תודה. אחרת אאלץ להחליף אותו. זכותו של אדם ל"ניקו" המקורי. ההערה מיועדת לכל מטיי (מהמילה להטות) ניקי.
תודה רבה על שיתוף הפעולה.

boaz31

New member
מפיה של אשה ובעיניו של גבר-../images/Emo150.gif

הגבר צריך להיות היוזם ביחסים. אנחנו שומרות את האנרגיה לדברים הבאמת חשובים: קניות, תור לקוסמטיקאית, תור לספר, כאלה. זכרו שאנחנו צריכות לשמוע "אני אוהב אותך" בדיוק כמו יין טוב: מספיק כדי שנשתכר, אבל בלי להגזים כדי שלא נקיא. . יש המון דברים מרגיזים שגברים יכולים לומר לנו, אבל המרגיז והחצוף מכולם הוא "כשאת יוצאת מהשירותים, תרימי את הקרש של האסלה". . יש כמה וכמה איברים שאנחנו לא מוכנות שתגעו בהם, אבל אנחנו הכי לא אוהבות שאתם נוגעים לנו באגו. . חיזור לפי הספר זה דבר שצריך להשאיר באוניברסיטה. יש המון דרכים אחרות. תהיו חריפים ובעלי תעוזה. - תכשיטים לגברים מושכים אותנו כמו שגריז על ידיים של נשים מושך אתכם. ובבקשה, לעולם אל תלבשו משהו מבריק וצמוד. גם ורוד זה לא משהו. . אנחנו מכורות לצפייה בקומדיות רומנטיות משתי סיבות: האחת - כדי להירגע מהגברים שלנו, השנייה - כדי להמשיך להאמין באהבה.

shkedud

New member
בוקר טוב יולי, בוקר טוב לכל החברים

סופ"ש בפתח, ואני טיפהל'ה במתח... כי הסופ"ש שלי בסימן פרידה מתמרי שלי. נוסעת ביום שני לתקופה ארוכה
מחר הפקת ענק - פרידה מכל המשפחה. יולי - טגידי לי מי זרק אותך מהמיטה, ואני ירביץ לו. ואל תשכחי לעולם לעולם - אישה שווה המוווון עם או בלי הגבר שלה. יוצאת מייד לקניות (מגיעה למרכול יחד עם העובדים
) אחר כך בישולים ואפיות...
נו שויין, רק שיעבור בשלום
כפי שכבר ציינתי, אני לא ממש מצטיינת בדברים הללו
שיהיה לכולכם יום נפלא ואל תשכחו, מה שחשוב בחיים זה בריאות ואהבה קולהזמן

bimbo.

New member
שקדוד, לכמה זמן נוסעת תמרי?

מאחלת לך שתראי אותה לעיתים קרובות למרות המרחק. בנתיים אנחנו נהיה פה לחזק אותך.

boaz31

New member
בוקר טוב עם רעיון לנשים שנזרקות

מהמיטה בטרם זמן:: -רוקסאנה פונס מארגנטינה בנתה לעצמה קן על צמרת עץ, לפי הוראות מדוקדקות. הסבירה: אני לא חסרת בית, פשוט חשבתי שזה רעיון נפלא

bimbo.

New member
עד כתה ח', גרתי די הרבה על העץ...

היה לנו עץ תותים ענק בחצר, וכשרציתי לקרוא מבלי שיפריעו לי, עליתי על העץ ואף אחד לא מצא אותי...

boaz31

New member
לבימבו-לזכר הימים שחלפו

הבאתי לך עץ תות אורגינל-

למעלה