הודעה לכולם

mitzipitzi1

New member
צחוקים!

אז גם בפורומים אחרים יש מטורפים משועממים. ומה הקטע לפרסם את ההודעה שנמחקה, לא ברור. בקיצור, שתוק.

mitzipitzi1

New member
אוף, שתוק כבר

לא נמאס לך להתעלק על כולם ולבוא בדרישות? מישהו פה עובד אצלך? יש לך תלונות-בבקשה, יש מסרים ויש תפוז משוב. מספיק להציף את הפורום ברוחות הנאצה הלא ברורות שלך! אין לך מה לעשות עם הזמן הכל כך יקר שלך? כי לי זה נראה שאתה חתיכת משועמם!

Y a n i B

New member
אני לא רוצה 'לרדת' לרמה שלך, אבל

לכל מי שקורא לי (או לאחרים) משועממים - את בעצמך מגיבה לדברים שלי. אז מה איתך? לא משועממת "גם"?

mitzipitzi1

New member
אז מה אם אני מגיבה

אני מגיבה כי זה מפריע לי. וכי אתה מבלבל את המוח ומציף את הפורום, שאני מאד אוהבת ונהנית לגלוש בו. ואני לא מגיבה ל"דברים שלך" כי הם חסרי תוכן.

moran f

New member
יש פיקוח. קוראים לו הנהלת הפורומים.

פורום הוא לא דמוקרטיה. מה לעשות? ה"בד"כ" בא משתי סיבות. הסיבה הראשונה היא ספאם. כשנמחק ספאם ברור (מסוג תרמיות הפירמידה, למשל) אני מניחה שרוב המנהלים לא טורחים לשלוח מסר שמסביר את המחיקה. הסיבה השניה היא העובדה שאני לא אושרית ואני לא יכולה להתחייב בשמה על כלום. אני חושבת שלאנשים מגיעה תגובה הולמת גם אם הם לא השקיעו את מרצם ואת זמנם. תגובה שנמחקת היא בדרך כלל (כן, שוב לא תמיד! אין 100% בחיים) לא תגובה הולמת. זה שאתה מרגיש שמחובתך להגיב זה משהו שלך ואתה לא יכול לצפות שכל העולם יתיישר לפי הרגשות שלך. אתה תמיד יכול להגיב לאותו אדם במסר אם אתה מרגיש צורך לענות לו. בפורום תזונה ראיתי לא פעם אחת שנמחקו הודעות (כלומר ראיתי את ההודעה ואחר כך היא לא היתה. יותר מפעם אחת אפילו הגבתי להודעה שנמחקה, שומו שמיים). אולי יש לי הזיות ראיה? אני כבר הולכת לכתוב על עצמי מאמר. אם כוונתך ב"משהו ענייני" היא "הסכמה איתי" אז לא, אין לי משהו ענייני להגיד. לא מסכימה איתך.

Y a n i B

New member
אם אמת המידה שלך היא לא של

"דמוקרטיה" - אז באמת אין מה לומר לך. חבל שאתה לא רוצה שהפורום יהיה דמוקרטי (את הרי לא מביעה תרעומת על המצב הקיים). את מביאה 2 דוגמאות - FLAMER ו-זה שאת לא אושרית. הראשונה לא רלוונטית, והשניה ברורה מאליה (אם כי העובדה שאת לא אושרית לא אומרת שאת לא יכולה להעביר עליה ביקורת בקשר לצנזורה. שזה בדיוק מה שאני עושה). לגבי האחוז (אני חושב שבפורום הזה זה יותר מאחוז) הבודד של מי שכן הגיב 'לעניין' - המנהל צריך לעמוד בסטנדרטים מספיק גבוהים כדי לא למחוק שום הודעה סתם, וגם אם כן - לנמק למה באופן פומבי. לגבי חובתי לומר משהו - זה אופיו של דיון שבו מועלים דעות אחרות משלך וטיעונים נוגדים. דיון שמכבד את עצמו מאפשר לכולם להביע את דעתם, חריפה ככל שתהיה. פורום תזונה - יתכן שאת מדברת על הודעות של פרסומות. לא יותר מזה, וזה בטח לא רלוונטי לדיון שלנו. משהו ענייני - הכוונה לתגובה לטיעון ולא למהות הטוען.

moran f

New member
נראה שיש לך הרבה מה לומר

לא, לא רוצה פורום דמוקרטי עם רשות מחוקקת וכו'. אם פורום לא מוצא חן בעיני אני יכולה להתלונן למי שאחראי עליו או לנצל את זכותי הדמוקרטית ללכת למקום אחר. דמוקרטיה היא צורת משטר לא רעה בכלל, אבל זה לא אומר שהיא מתאימה בכל מקום. נחש מה? גם הפקולטה לרפואה אינה דמוקרטית. אולי כדאי לך לנסות לחולל שם הפיכה? אני יכולה להעביר ביקורת על אושרית אם אני רוצה. אבל כשאני באה לתאר מצב שקיים בפורום אותו אושרית מנהלת, אני לא יכולה להתחייב בשמה על דברים שהיא עושה או לא עושה. אני גם לא חייבת להעביר ביקורת על אושרית כשאין לי כזו. זה שלך יש ביקורת לא מחייב אותי להסכים. מה הקשר בין דיון שמכבד את עצמו לבין תחושת החובה שלך להגיב? לא, לא דיברתי על פרסומות. אני חושבת שאני מסוגלת להבדיל לבד בין פרסומת ובין הודעה עניינית. אם כך אתה מגדיר ענייני, ההצעה לפנות לתפוז היתה עניינית ביותר. אין שום קשר בין מהותך לבין ההצעה לפנות לתפוז - זו הצעה שהייתי מציעה לכל אדם עם תלונות על דרך ניהולו של פורום בתפוז.

Carla12

New member
הלו גירלו

אושרית קראה כל ההודעות וביקשה ממישהו (לא זוכרת את שמו) להנמיך את הטונים , כי התגובה שלי הייתה מנומסת ולא פגעתי באף אחד פה. מעניין אותי מה קרה אחר כך , כנראה שהתפתח דיון רחב והיא החליטה למחוק את השרשור. עוד משהו , בקשר ל- " את...." שבנושא , אני לא אגיב בצורה הזויה כמו שלך , ותשתדלי להתאפק ילדה.

johngalt2

New member
לא יודע, בי די פגע שאמרת שהאסלאם

ינצח אותי ואת התרבות שלי. אפילו שמה שאמרת נאמר בצורה מנומסת.

Carla12

New member
../images/Emo13.gif

אמרתי שאיסלאם עוד ינצח..יתחיל לזהור מחדש , ויצליח לסלק את כל הסטגימות המזיקות לשמה של הדת ויפרח מחדש וישגשג.. מה רע בזה ? למה זה צריך לפגוע בך ?

Regina Phalange

New member
ניחוש

כתבת ש"האיסלאם עוד ינצח את המערב". אנחנו פה מערב (או מאוד מתיימרים להיות מערב) למקרה שלא שמת לב.

Carla12

New member
../images/Emo6.gif

ניחשת נכון . ינצח את המערב , כן. ינצח את כל אחד שחושב שהדת הזו היא דת של פרימיטיביות וטרור . או שכל הזמן ניחשת ש- "ינצח" יעני ינצח עם נשק ומלחמה ? , לא , אני לא מדברת על מלחמות עכשיו ולא על מאבקים פיזיים. אני מדברת על סטיגמות ודעות שונות של מדינות המערב הרואות תמונה מוטעת של הדת הזו. אם שכחת , הדיון כולו התחיל מההודעה שבה פורסם לינק של ופאא סולטאן שאמרה כמה דברים על האיסלאם ולי יש עמדה משלי בקשר לדת זו.

Regina Phalange

New member
ברור שזו לא דת של פרימיטיביות וטרור

כמו שיהדות אינה דת של רוכלים עם אף ארוך ונטייה למציצת דם של נוצרים. זו דת יפה ומרתקת כמו הנצרות והיהדות. כל אחד עם אינטליגנציה מינימלית יודע לא לעשות אינדוקציה לעם שלם בגלל כמה דוגמאות סורחות. אני יכולה להבין למה את מרגישה צורך להגן על האיסלאם בהיותך מוסלמית, הייתי עושה אותו דבר אם רוב הפורום היה מוסלמי והיו נאמרים דברים קשים על יהודים. אבל לא כשמדובר בטרוריסטים, פושעים, רוצחים בזדון כמו חלק מהטרוריסטים שהגנו על פועלם פה.

Regina Phalange

New member
בעצם, אני לא יודעת אם את מוסלמית...

אני נוטה לרפרף על קריאת הדיונים הפוליטיים, למען האמת זה משעמם אותי. בכל מקרה, הבנת את הנקודה שלי.

Carla12

New member
יופי

אהבתי את דברייך , אבל אני ממש לא מוסלמית..(מעורבבת אני
) ומגנה על האיסלאם כי הרבה דברים גרמו לי להיות סקרנית ולחפש הרבה דברים קשורים לדת הזו והצלחתי להסיק מסקנות.. טרור טרור.. אולי השמעתי כמה דעות שגרמו לך לחשוב שאני רוצה את המשך קיומם של כמה אנשים שאת מכנה אותם "טרורסטים" אבל זה לא מה שאני חושבת..אני רוצה שכל המאבקים האלו יעלמו ושנוכל לחיות בשקט ובשלווה ושנפסיק לחשוב ולהתווכח על הגדרתם של כמה דמויות בולטות ושנפסיק "לריב" אם X הוא טרוריסט ואם צריכים להשמיד את Y .. נמאס כבר.. לילה טוב ג'ני..

למעלה