חוזרים, חוזרות והמלצות

I t a M a R 1 1

New member
אני מלך בדברים האלו...

עכשיו אני זז למסיבות גיוס אבל אחר כך אני בשמחה אכתוב כמה טריקים לעבוד על הקפריסאים האנטישמים...

yotam2909

New member
מה יכול להיות רע במלון?

עוד לא ענית לי...לא איכפת לי אם אין מגבות על הזין שלי הכי חשוב לי זה המיקום של המלון...

matanby

New member
מחזקק אותו!!

גם אני חזרתי לא מזמן מאיה נאפה..!! ואני גם ממליץ בחום על מסיבת קצף באייס!! חובה!! על הדאנס באר- פיארטס..גם חובה!!! וכמובן לא להתקרב ל"קאסל"

raydee

New member
גם מסכימה, חוץ מדבר אחד-

הייתי לפני כמה זמן באיה נאפה למשך שבוע, גם בטסוקוס נאפה שהוא אחלה מלון במיקום מעולה, והערב הכי כיפי שלי היה בקסטל... אולי עניין של מזל או אנשים נכונים... ולברמן במלון קוראים ניקוס ואנחנו שם לימדנו אותו להגיד "סבבה" "תודה" וכאלה, ומאז הוא הסתובב ואמר לכל ישראלי "סבבה"...

TheBeast

New member
../images/Emo18.gifחוזרים, חוזרות והמלצות../images/Emo70.gif

כל החוזרים והחוזרות מתבקשים לשרשר לכאן את חוויותיהם\ן. מדריכים יתקבלו בברכה גם כן! ברוכים השבים

בשביל כולם!

אופנועים וטרטורונים! טרקטורון עולה 900 שקל עם אתם לוקחים 2 לכל אחד ל שבוע אופנוע עול 350 שקל אבל תזהרו מאוד ולסוע רק עם קסדות הייתי במלון ריבר סייד מלון בן זונה!!!!!!! פשוט היה פצצה קרוב למרכז ולא צריך יותר ממה שהוא נותן נייסי ביץ, זה שם החוף שכולם הולכים פול אנשים כל היום יש מלא הטרקציות מים ממליץ בחום על אופנוע ים ובנגי אתם חייבים לעשות מועדונים אני הכי נהנתי בcastel קשה להיכנס מי שנראה ישראלי כי הם שונאים ישראלים בצדק ולא בצדק גם אבל מועדון בן זונה הכי טוב שהייתי בחיים חוץ מזה ice מסיבות קצף פצצות בלאק אנד וויט מוסיקה שחורה טובה , שתהיו שם תדברו עם אנשים כבר תדעו לאן כולם הולכים המקום קטן וקל להתמצאות ! שווה לסוע שווה ביותר!

yossibalali

New member
באופנוע ים...

אתה נוסע? או שאתה פשוט יושב עם עוד מישהו שהוא נוסע?

NivMi

New member
פשוט מדהים

חזרתי אתמול בלילה והטיול הזה היה אחד השבועות הכי כיפים שהיו לי בחיים. ישנו בRIVER SIDE למרות שהינו אמורים להיות במקור בסימונס מאגיק וזה פשוט השתלם. ריבר סייד ממש אחלה של מקום,קרוב מאוד לסקוור,צוות עובדים נחמד ויש ממש מתחת למלון אחלה של מקום להוריד סובלקי שרעבים.חוץ מזה שאולי תפלו כמונו על בריטיות ששוחות בערום בבריכה. החופים ממש מדהימים,הנאסי אחלה אבל גם החוף שליד הסקוור מצוין ואפשר להעביר בו כמה שעות טובות בכיף.אנחנו עשינו את הכדור בלונה פארק,עלה 15 פאונד לשני סיבובים וזה פשוט חוויה שאסור לוותר עליה. לצערי הרב השתפנו ולא עשינו תבאנגי זה עד עכשיו אוכל אותי. הפאבים נחמדים,אני באופן אישי ממליץ לא להתפטות מזה שמציעים לכם כמויות של שוטים בחינם. כבר ראיתי בכמה מקומות שפשוט נותנים לך זבל או מיץ עם קצת אלכוהול. תלכו פשוט לפאב שנראה לכם סבבה ונותן כרטיסים. הפאב האירי(רודי פאב) ממש ממומלץ,אין כמעט ישראלים אבל קיבלו אותנו יפה מאוד שם ויש מוזיקה מעולה וגינס. גם המרינאלה פאב הוא סבבה,מין דאנס באר. המחירים לאלכוהול ממש בסדר בפאבים,בירה בין 95 סנט ל2 פאונד זה זול יותר מרוב המקומות בארץ. באופן אישי המועדון שהכי נהנהתי בו זה הCARWASHE מוזיקה של שנות 70-80-90,אבל בכזאת אווירה שאתה מתחבר. בחורות רוקדות על הבר,רקדתי ליד ופתאום אני מרגיש משהו על הראש,מישהי דאגה לי שאני לא אשאר צמה. חוץ מזה ששם יש את הבחורות הכי יפות שיש,אין בעיות לישראלים למרות שכמעט כולם שם בריטים. האייס גם ממש חזק,הינו במסיבת פוקפורן בשבת ובמסיבת קצף בשני למרות שהיה מפוצץ היה כיף. ביום שני שנגנו פתאום את WE WILL ROCK YOU של קווין האווירה היתה ממש מחשמלת. הבלאק אנד וייט מועדון מועלה,אבל הוא טוב רק אם אתה רוצה להנות ממסיבה אין מה לבנות שם על בחורות. אם אתה לא שחור(מזרחי או הודי לא מספק) ושרירי הבחורות לא סופרות אותך שם. המסיבה עצמה ממש חזקה,רק לקחת בחשבון שהמיזוג שם חלש וחם שם רצח. הקאסל הוא מועדון חלש, הצלחנו להכנס למרות שכמעט הסתבכנו עם השומרים. אמרתי לשומר שאני רומני,פתאום הוא זורק לי איזה משפט מטורף ברומנית אני עומד מולו בשוק,עד שבסוף הסברתי לו שאני חי באנגליה ולא מדבר רומנית. ממש ממש סיפור בכניסה שם והאמת שהמקום לא שווה את זה,למרות שיש לשם חינמים. המקום עצמו יפה,אבל האווירה והמוזיקה ממש לא משהו. אני ממליץ לוותר. הבנגליס לא שווה את הכסף,זה פשוט מקלט עם רמקולים. מוזיקה סבבה ורק בריטים אבל יש מקומות יותר טובים להשקיע בהם את הכסף. אני ממליץ לכל מי שהולך לנסוע,תמנעו לאכול ברשתות מזון מהיר האוכל שם כל כך מלא בשמן. קיבלנו בחילה מרוב שמן ועכשיו בארץ אנחנו אוכלים רק סלט. אכלנו ארוחה אחת במסעדה שם וההבדל במחיר בין זה לבין פיצה האט או בורגר קינג לא היה מאוד משמעותי למרות שאכלנו צדפות/שרימפים ואחר כך קינוח. תאכלו במקומות של המקומים ולא ברשתות,במקומות של הבריטים(הארוחת בוקר הבריטית זה דבר מפוצץ) תברכו מהרשתות הגדולות. יותר בריא וגם יותר תהנו. בתור מישהו שעכשיו צריך לקחת אנטיביוטיקה שבוע ועשה זריקת טטנוס אני ממליץ לקחת אופנוע רק אם אתם יודעים לנהוג. קל מאוד להשיג ואפילו לא יקר,קל עוד יותר להסתבך. הקפריסאים חולי נפש ונוהגים כמו מטורפים ועל כל מכה קטנה באופנוע ידפקו אתכם באיזה קנס מטורף. למרות זאת,חוויה אדירה שאסור לוותר למרות המחיר,400 דולר מספיקים בלארג אם לא שוכרים אופנוע. בקיצור תסעו,אם אתם לא אנשים דיכאונים אתם תהנו בטרוף.

S A T L A N

New member
איי נאפה לפי ראות עיני...

שלום לכל חבריי הפורום, אני חזרתי מאיי נאפה לפניי כשש שעות, ויש לי הרבה מה לאמר על הנסיעה! דבר ראשון, והדבר שאותי הכי הרתיע לפניי הנסיעה הוא האנטישמיות. בערב הראשון שיצאנו אני וחבריי לסקוור, פשוט הייתי בשוק. כל פאב הטיס אותנו מקרבתו. אך כבר מהלילה השני למדנו כיצד לתחמן ולהכנס כמעט לכל פאב. הטיפים: לבוא יחידים או מקסימום בזוגות ולא בחבורות שקולטות את עיני השומרים. ישנם פאבים שהשומרים דיי מזייפים וניתן לחמוק פנימה לדוגמה פאב הבזאר, פאב שאני אישית מאוד אהבתי. אך הפאב שאני הכי אהבתי שבו העברתי את שלושת הלילות האחרונים שלי הוא ה-"ארובה". לא הומה מידי, מוסיקה איכותית, ואחלה שתייה. אני חייב לציין שמבחינת האנטישמיות הופתעתי לטובה, וכמעט ולא נחשפתי לאנטישמיות, ואפשר לאמר שמצד תיירים בכלל לא נחשפתי לאיומים מסוג זה. דבר שני המועודונים, אולי אני אשמע מוזר, אבל אני נהנתי בדרך כלל יותר בזמן הפאבים ולא בזמן המועודנים. אולי משום שבפאבים תמיד היינו יותר אנשים ובדרך כלל במועודנים התפצלנו. או פשוט משום שהמועודנים לא כזה משו. המועודנים יפים אין ספק, וגם המוסיקה רב הפעמים קלעה לטעם שלי. עכשיו נהייה קצת יותר ספציפים, אני הייתי במועודונים: קאר ווש, ריבר רגיי, אייס קלאב והבלק אנד וייט. את כולם אהבתי! וכל אחד מהסיבה הייחודית שלו. הקאר וואש מציע מוסיקה ישנה יחסית רב הזמן, אך בעיקרון בכל מועדון תתקלו בשירים ישנים, פשוט הם יהיו קשורים לסגנון של המועודון. הריבר רגיי הייתי במסיבת ישראלים (ערסים בעיקר, אבל חפיף!) יש שמה בריכה מחוממת וזה נהדר. אייס קלאב הייתי במסיבת הקצף שבלילה של יום שני. והיה כיף מאוד. האמת כל חוות דעת שאני אתן על האייס קלאב ועם הבלק אנד וייט לא תהייה אובייקטיבית כי במסיבות שמה, הייתה אחד שנדלקתי עלייה וכל המסיבה רק התחלתי איתה (לעיתים דפקה ייבושים, אבל בסוף יצא משתלם. מה שאומר שלא צריך לוותר מהר כל כך!!!) אז אני מאוד נהנתי שמה! חוץ מהריבר רגיי כל המועודונים נראים כמו מועודונים מושקעים מאוד אולי גודלם קטן, אך הם נראים מצויין. הריבר הוא פשוט מועודון חיצוני, ז"א חצר אז אין הרבה מה לאמר! דבר שלישי, תחבורה, בואו נגיד שזהו הדבר היחיד שאני לא אתגעגע אליו מנאפה. נכון שנסעתי שבוע על קטנוע, ולי לא קרה כלום! לא החלקה לא נפילה בנסיעה איטית וברוך השם לא תאונה רצינית (ואני בעיר הולדתי ידוע בתור נהג מאוד לא זהיר שהורס מכוניות ואופנועים על ימין ועל שמאל!). לי יש רשיון על אופנוע 50 סמ"ק כבר שנתיים, ואני עליתי בנאפה על קטנוע אחריי שלא נסעתי חצי שנה. ולקח לי חצי יום לחזור לבטחון שהיה לי בנהיגה עליו. ואני אחד עם נסיון של שנתיים. אני לא רוצה לדעת מה נסגר עם כאלה שלא נסעו מעולם, ועולים על קטנוע במצב שמי יודע מה באמת מצבו, במקום שאף אחד לא יודע לנהוג, אף אחד לא זורק זין עלייך בכביש וכולה וכולה. אקיצר המסקנה שלי, נאפה בפרט וחו"ל בכלל זה לא המקום ללמוד נהיגה. יש לך רשיון על רכב מסויים ויש לך מספיק נסיון, אז תשכיר את הרכב הזה. יש לך רשיון על אוטו? יפה מאוד, אבל זה לא אומר שאתה יודע לנסוע על קטנוע ובטח שלא בקפריסין!

S A T L A N

New member
המשך...

בעניין התחבורה אין חוכמות. אנחנו נסענו שלושה ילדים בחדר, ואיך שהוא נתתי לשני החברים שלי להשכיר קטנוע אחד ביחד, ז"א אני אחד והשניים האחרים האחד. על הסיבוב הראשון שאחד מהם עשה עליו, ידעתי שיהיה רע. אבל הם סירבו לשמוע לי ולסגת מהקנייה. אמרתי להם בפירוש שהם ייפלו ככה זה בקטנועים. למה נהגים חדשים עם רשיון נופלים, אז נהג בלי שום נסיון קודם בטוח ייפול. וגם עשרה חבריה שחזרנו יומיים לפניי הנסיעה שלנו, שניים מתוכם עשו תאונה בנזק של 80 פאונד, וכולם החליקו. ומה שהיה צפוי התרחש נכנסו באין כניסה וחבר שלי לא ידע לנהוג ובסיבוב הכי מסוכן בנאפה בעלייה הוא נכנס בטנדר. וחבר שלי אמר שלום ל-150 לירות ולמזלו היה לנו חוזה עם המשכיר שזה הסכום הכי גבוה שנשלם. משום שחבר שלי עיקם את המזלג של הקטנוע, לא יודע כמה זה עולה בקפריסין, בארץ זה עולהאחריי עבודה 2500שקל! חבר שלי בא עם 213 לירות, 150 הלכו הל התאונה עוד 20 על ההשכרה עצמה עוד 20 לרופא ועוד 4 לתרופות. תעשו חישוב עם כמה לירות חבר שלי חי 8 ימים בנאפה. וכן הוא חי שמה כמו כלב, ולצערי לא יוכלתי לעזור לו יותר מידי מהסיבה שאני עצמ יבאתי עם קצת מידי (125 לירות לשמונה ימים זה לא מספיק!) חושבים שמה שקרה לחבר שלי זה קטסטרופה!?! אז אתם טועים ביום החמישי לחופשה שלי, סיפרו לי על התאונה של הטרקטורון ובכולי חילחלה צמרמורת ועוד כשאמרו לי שהוא חיפאי, כמעט התעלפתי במקום (הייתי בפיצה האט באותו הרגע). אחד מהמלון שלי שהגיע לאיזור התאונה ועוד יצא לו לראות את הפצועים, נתן לי תיאור של הפצועים שגרם לי כמעט לאבד את ההכרה! ולא מספיק כל זה שהם ישראלים ושהם מאיזור חיפה (איזור מגוריי, לאחר מיכן שיחה עם האחד שלא נפצע גילתה לי שהם מקריית ביאליק). עוד מסתבר שהם מהמלון שלי. ויום לאחר התאונה יצא לי לדבר עם החבר השלישי שלו לא קרה כלום! הוא היה נשמע עוד יחסית בסדר, אבל שמעו את הכאב מוקרן בדיבורו. חבל שחברייה יוצאים לחופשה בריאים בגופם ונפגשם וחוזרים בקאומה ללא הכרה ומימה שהבנתי גם מתים! המוות הזה עיצבן אותי יותר מכל פיגוע טרור או מלחמה שיש! פשוט חבל וזה סתם ביזבוז. והייתי בבעסה בגלל המקרה למשך כמה שעות (עד ששתיתי בלי הכרה באחד הלילות ושחכתי מי אני בכלל). בשורה התחתונה, רצוי לא להשכיר קטנועים בכלל! יש רישיון אז ניתן לשקול זאת. בלי רשיון אין לכם מה לעלות על קטנוע בטח לא בקפריסין ואחת כמה וכמה שלא בנאפה! טרקטורון כבר עדיף. אבל כמו ששמעתם, גם הוא לא הכי בטוח! דבר רביעי, השתייה, כמובן אנחנו ישראלים, ונעדיף לקנות במחיר טוב ולכן רצוי לקנות בדיוטי פרי מראש! זה לא אומר שלא תזמינו בפאבים בנאפה, זה רק אומר שבמקום להוציא את כל הכסף על שתייה שמה, תסתפקו בשוט שניים ללילה שזה עוד סביר! כמו שאני לא ממליץ לשתות יותר מידי בישראל זה גם תקף לגביי נאפה. חבל להרוס לילה שלם בגלל שיכרות והקאות בלתי פוסקות. אצלי בחברייה אף אחד לא השתכר רצח, חוץ מאחד שהכרתי במלון והשתכר רק בלילה האחרון (אבל היה מותר לו כי חגגו יום הולדת לידידה טובה שלו בפאב).

S A T L A N

New member
המשך 2...

דבר חמישי, החופים, אוקיי בהתחלתה הקשבתי לעצה של אנשים, שאמרו לי לא ללכת לניסי ביץ' למה מלא רק בישראלים וחוף מגעיל. אז ביום השני הלכנו לחופים של המלונות היקרים, וכן החופים יפיפיים, אבל משעמם שמה בטירוף! אז מהר מאוד הבנו לאן מועדות פנינו, ולא טעיתם! לניסי ביץ'. היכן שיש אי ועליו צוק, ואפשר לקפוץ ממנו! לא נראה לי שזה מסוכן יותר מידי, רק להזהר מהמים המלוחים שתתקלו בהם לאחר הקפיצה! בנוסף בניסי ביץ' ניתן לשחק במטקות בלי שיסתכלו עלייך כעוף מוזר, ולדבר עברית בלי להתבייש, והכי חשוב יש גם פול ישראליות כוסיות וגם פול תיירות כוסיות. ז"א נהנים מכל העולמות! דבר שישי, המלונות, אני בהתחלה חשבתי שאני אגיע לחורבה, לפחות לפי איך שתיארה זאת הסוכנת נסיעות, כאשר שמעה שאני רוצה ללכת ל"למריה אפרטמנט". אבל הסוכנת סתם הבהילה אותי, וההיפך הוא האמת. מקום נהדר! מזכיר את ההולידי אין אקספרס שבאילת. כמו האקספרס מלון סביב בריכה, מלא צעירים ומתאים לצעירים. ותהיו מופתעים לשמוע, שהיו אולי 40 ישראלים במלון, ועל כל ישראלי אחד במלון היו 3 תיירים\רות. המלצה שלי, לכו למרייה אפרטמנט חפשו את הדילים של השבוע שלם, גם משתלם וגם חוויה בלתי נשכחת! דבר שביעי, ואולי בעיני הבנים החשוב מכל, התיירות!!! אז בוא נפתח בזה, שהישראלים לא עומדים בנקודת פתיחה שווה עם הבריטים והשוודים. וכדי שישראלי יצליח להשכיב תיירת הוא צריך להיות או תותח רציני או נוכל רציני. אני הכרתי רק אחד שזיין תיירת באחד הלילות הראשונים שלו בנאפה וגם זה היה חד פעמי. לעומת זאת עם הישראליות העניינים הרבה יותר פשוטים! ואם תשאלו אותי עדיף ככה, גיליתי אחת ולתמיד שישראליות זה הדבר וכל השאר זה סתם חרטה. על כל בריטית שניראית סוף מצאתי אחת ישראלית שבכיף לוקחת אותה בתחרות יופי! שלא נדבר על תחרות אופי! התיירות מאוד מתנשאות וסנוביות. והעובדה שאתה ישראלי לא תורמת להצלחה שלך להשכיב אחת מהן! אז חשוב מאוד! בנים שנוסעים רק למטרת להשכיב תיירות, שיבטלו כבר עכשיו. כי רב הסיכויים שלא יצליחו ואז יתבאסו על הכסף של החופשה. נאפה זה המקום לצבור חוויות. ולי דווקא היה מצב עם תיירת אחד או שתיים. אבל זה בכלל לא משך אותי. בשבילי אם זה היה קורה עם תיירת, זה היה כמו עם בובת מין. גם לא מבינים אחד את השני. וגם לא שם זין על איך היא מרגישה!

S A T L A N

New member
המשך 3...

דבר שמיני, אחוות הישראלים, הדבר שהכי יעשה לכם את הטיול הוא הישראלים שתכירו בחופשה. גם לי אמרו את זה לפניי וגם אני נשארתי עם פרצוף טמבל על הפנים. ולא הבנתי על מה מזיינים לי את השכל. יעני אני נוסע לנאפה ולא לאילת, כדי לברוח מכל הערסים בארץ. סורי חברייה, אין לכם מה לבנות על זה, נאפה שורצת ערסים ישראלים וחבל! אני לא גזען וייתכן שתנאיי הקיום שלי איפשרו לי לגדול נכון ולא להפוך לערס מטומטם! רק מה שחבל שהערסים האלה הורסים לנו הישראלים הנורמלים יחסית את התדמית בעיני כל העולם! אני הייתי עד ליותר ממקרה אחד שבו ישראלים התנהגו כמו זונות, והתביישתי בהם ואפילו רציתי להכות אותם, ולא הייתי רחוק במקרה אחד כזה. אין זה המקום לפרט עליו, אך אם תתעקשו אני אספר עליו. כי זה סיפור בפניי עצמו! תזכרו שישראלים לטוב ולרע זה "כל ישראל חברים"! ואם בא אליי ערס כבד מבת ים שאיבד את חבריו בסקוור ולא יודע לדבר אנגלית מבקש ממני טובה. כמה שאני לא סובל ערסים, אני אעזור לו כאילו היה אח שלי בשר מבשרי! ותזכרו את זה טוב טוב! אנחנו הישראלים צריכים לחזק אחד את השני בנאפה. וזה לא אומר ללכת 100 איש ביחד ולצעוק בסקוור "הגויים בשוק הגויים בשוק..." זה סתם מצחיק אבל דיי דבילי ולא עושה רושם חיובי לנו הישראלים. אף על פי שזה הצחיק אותי מאוד. וזה בטח עדיף על ה"אל אל ישראל..." אז בשורה התחתונה בנושא זה, אתה רואה ישראלים בצרה? אפילו אם אתה מיזנטרופ (שונא אדם) ביום יום. בנאפה רצוי שתהפוך לאדם הכי נדיב והכי תומך שיש. כי לא לכולם יש מזל והרבה ישראלים נתקלים לקשיים בחופשתם אם באשמתם ואם לא באשמתם! ואף אחד לא שם זין על הישראלים חוץ מהישראלים עצמם! בנוסף לתמיכה הישראלית, אני נהנתי להכיר ישראלים חדשים בנאפה, ולא מעט פעמים עזבתי את חבריי הטובים כדי לצאת עם החדשים. ונהנתי כמו שלא נהנתי מעולם! מסקנה, ישנם ישראלים תותחים וגם נחמדים. מעבר לכך שלדעתי שמחבינת בנים בנות זה הדבר הנכון, גם מבחינת בילויים זה ככה! חפשו את הקטע הישראלי, כי אני לולא הישראלים והישראליות ובעיקר ישראלית אחד שהטריפה אותי. כל החופשה הזאת הייתה שווה הרבה פחות!

S A T L A N

New member
מילים של סיכום...

קודם כל אני רוצה להודות לכל מי שקרא את כל ההודעות והסתקרן להציץ בחוויות שלי. אני אשמח לפרט אף יותר על חוויות אישיות שקרו לי בחופשה, אם יהיה ביקוש לכך. רק אנא דרשו בנושא ספציפי, למה כי בכל דבר ודבר היו חוויות. מהמלון, דרך אחוות הישראלים, ממשיך בפאבים, ולא נפסק בעוד הרבה מקומות! לסיכום של הסיכום, נאפה זה מקום מדהים, אין בארץ מקום כמו הסקוור. זהו מקום שמזמין חוויות. רק צריך לזרום עם העניינים, להיות קלילים איפה שצריך ולא קלילים איפה שלא צריך! אני יכול לאמר בנימה אישית כעת. שזוהי אחת החופשות הכי טובות שהיו לי בחיים! ואני הייתי לא מעט פעמים בחו"ל (גם אירופה וגם ארצות הברית). בתור טיול לפניי צבא עם חברים, זהו המקום. ואכן רב האנשים שמה הם באיזור גיל 18 לפניי גיוס. עניין שמזמין הרבה חברויות בין בנים ובנים בנות ובנות והכי חשוב בנים ובנות. אני בטוח שיש מספיק זוגות שהכירו בנאפה ומשמה זה המשיך והתפתח ליותר, מקווה שגם לי זה ייקרה. הילדה "שלי" חוזרת רק בראשון ומקווה שלא תעשה שטויות עד אז עם בנים אחרים! אז בקיצ קץ תעשו חיים, אל תעשו שטויות מיותרות. לא אומר לא לעשות ברדק. אבל יש גבולות וכדאי לשמור עליהם. ולא אנחנו נהרוס לעצמנו ויותר גרוע לעיתים גם לאחרים! I had the time of my life ושיר של גאנס אנד רוסס שאני משליך על החופשה שלי, נראה מי יזהה את הקשר ואת השיר. i have been in the paradise city were the pubs are hot and the girls are preety yeaahhhh take me there again שבוע ימים בלתי נשכח, כבר רוצה לחזור, מתגעגע להויי שמה. אבל אין מה לעשות החיים הם לא רק לעשות כיף חיים. אני מקנא בכל אילו שלפניי הנסיעה כעת! ושוב דבר שלדעתי הכי חשוב, הוא עניין התחבורה! תאמרו לעצמכם מה שאני אמרתי לעצמי: "לא יודע לנהוג על משו מסויים, אז לא נוסע עליו בכלל" קפריסין זה לא המקום ללמוד נהיגה. אני חוזר ואומר אם יש משו שמנע מהחופשה הזאת להיות מושלמת ולחשוב שאני בגן עדן אמיתי. הוא עניין התאונות! שמרו על עצמכם אנשים זה הכי חשוב, הכיף יבוא ממילא!

למעלה