חוזרים, חוזרות והמלצות

Reign Of Chaos

New member
אני לא מבין דבר אחד..

איך אפשר לדעת שאתם ישראלים? אתם לא יכולים להגיד פשוט שאתם שווצרים\גרמנים? :-\

S A T L A N

New member
אווו אווו עידן התמימות לא תם עדיין

אצלך אני רואה... גם אני שאלתי את חבריי שחזרו לפני, למה לא שיקרו!?! אז קודם כל רובנו נראים יהודים לטוב ולרע, או צורת האף, או האוזניים, או כל המכלול יחדיו. אבל זה לא משנה רואים על הפנים שאתה יהודי! אני וחבריי התחלנו באחד הלילות לשחק משחקים עם הבנות הישראליות. היינו מתחילים לחפש אותן ואז להציק להן (בקטנה כן, לא מתוך שיעמום סתם בשביל הדאחקות). סגנון שואלים "מאיפה אתן", ואז הן מסתכלות עלייך ואומר להן "עליתי עליכן" שטויות כאלה שדיי מצחיקות כשאתה שם. ופה בהודעה זה נשמע מעאפן! עכשיו גם אם יש לך לוק "ארי" זה לא ישר נותן לך כניסת וי איי פי לכל הפאבים. את היחס המועדף ביותר מקבלים האנגלים! ומבטא אנגלי קשה להמציא! רק חבר אחד שלי שגם נראה אירי וגם בעל מבטא כזה, עבד על השומרים כמו כלום. כל שאר האנשים שהכרתי לא הצליחו לעבוד על השומרים (והאמת שהם דיי מפחידים). בעיקרון זה הקטע, גם המראה השונה וגם המבטא הישראלי הם אילו שמסגירים אותנו. ניתן להוסיף על אילו גם הלבוש השונה שלנו, ואפילו סגנון ההליכה הישראלי שטמוע ברובנו. ואני לא יודע להסביר את זה! מקווה שהבנתי את הפואנטה במקרה ולא, אני אמשח להשיב בשנית!

Reign Of Chaos

New member
ועוד שאלה,

לי לא נראה לי תהיה בעיה, כי יש לי לוק ארי ואני יודע לחקות מבטאים (ארי, אנגלי, ערבי הכל הולך..) ובלי קשר יש לי אזרחות גרמנית שגם יכולה להועיל.. אבל השאלה אחרת- כשהשומרים לא נתנו לכם להכנס הם אשכרה אמרו לכם לא, כי אתם ישראלים? או רק לא נתנו לכם להכנס וזהו? תכלית השאלה- אם הם יחשבו שאני ישראלי ואני אציג לכם תעודת אזרחות גרמנית אני אוכל להכנס?

S A T L A N

New member
יופי ארי!?! סחטיין עליכום...

לא הטעם שלי, אבל בכל זאת ריספקט! בעיקרון במועודנים ובפאבים שמה התעודת הזהות שלך זה הפרצוף שלך והמבטא ואין כזה דבר בכלל תעודת זהות! בוא נגיד שאני מאמין שאם תבוא למועודון וירצו להעיף אותך ותוציא את התעודה אז ייתנו לך להכנס. אפילו סיכוי טוב מאוד! רובם אטומים אך לא כולם. ואני נכנסתי לפחות פעמיים למסיבות חינם. אף על פי שאני ישראלי ואף על פי שזאת מסיבה בתשלום! תבוא תדבר יפה עם השומר תשחק אותה ילד טוב, אל תתחמן אותו ורב הסיכויים שאם יש לך פרצוף של ילד טוב אז לא תהייה לך בעייה! כיצד השומרים מעיפים אותך? שאלה טובה! בדרך כלל הם לא אומרים כלום, מספיק פרצוף אחד של השומר ותנועת יד ואתה מוצא את עצמך מחוץ לפאב. אותי הכי הפחידו השומרים! אף פעם לא אומרים "ישראלים לא". או שיגידו לך שזה לא לגיל שלך או שזאת מסיבת אנגלים. שמעו השומרים מאוד יצירתיים. חלקם המציאו אפילו דרכים לעלות על ישראלים. רב השומרים תחמנים לא פחות מהישראלים עצמם!

asafs8

New member
מסכים בכל מילה

אי אפשר להסביר את זה, אבל גם אם אתה בלונדיני עם עיניים כחולות ומטר תשעים, ישר יראו עליך שאתה ישראלי.

אתה חזק באידיאולוגיה הנאצית אה ?!

אחי אחלה סיכומים והכל סבבה נשמע כיף לאללה.. אבל לכלכת פה עם הקטע: "אז קודם כל רובנו נראים יהודים לטוב ולרע, או צורת האף, או האוזניים, או כל המכלול יחדיו. אבל זה לא משנה רואים על הפנים שאתה יהודי!" נכון לא צריך להיות כל כך תמים כמו שאמרת לבחור לפני אבל גם לא צריך לצטט לו משפטים מהאידיאולגיה הנאצית וגרוע יותר אם אתה באמת מאמין בזה שמה שמבדיל אותנו... זה צורת האף.. האוזניים או רוחב הגולגולת... אני מקווה שאתה לא באמת חושב ככה או לפחות התכוונת למשהו אחר כי אם כן אז היטלר היה גאה בך.. בכל מקרה אני מקווה שהתכוונת לזה שלנו הישראלים יש הרגלים ומנהגים שונים שמסכים איתך וחלקם דוחים ביותר והם אלה המבדילים אותנו.. כמו שאמרת מציקים לבנות... המבטא.. סגנון ההליכה (חברה אתם לא תמריאו אם תלכו עם הידיים פשוטות לצדדים או שאתם מאווררים את הבית שחי וזו כבר בעיה אחרת) וכו וכו לא חסרים הרגלים מגונים שצריכים להוקיע מהליסט שלנו אבל לרשום שזה בגלל האף או האוזניים שלנו זה לא נכון ומגעיל ! בכל מקרה אחי (=סטלן) משאר הדברים שכתבת אני בטוח שלא התכוונת שזה ישמע ככה וגם אתה רוצה שההרגלים האלה ישתנו. יום טוב..

S A T L A N

New member
אוקיי לא מבין מה הקשר בכלל לנאצזים

ואולי מראה האף והאוזניים היה קצת הגזמה, (אף על פי שלעיתים קרובות זה באמת ככה, אם תרצה וגם אם לא תרצה!). שמח שנהנת מהסיכומים שלי, ומקווה שלא נעלבת ואם כן אז אני מצטער מקרב לב ומבקש סליחה.

eidan21416

New member
שמע אחי

אני אחרי צבא כבר , רכשתי בזמני מיומנות לזיהוי ערבים שקשה להסביר . שמתי לב בנאפה שכניראה גם למדי לזהות ישראלים מסתבר זה יתרון לא קטן אבל אם אני יכול סמוך עליי שהקפריסאים יכולים גם כן , ועושים את זה !

S A T L A N

New member
בקשה אישית ממנהליי הפורום...

שמתי לב שנפתחו שירשורים רבים העוסקים בכתיבה שלי, אך העדפתי בכל זאת לפתוח שירשור נפרד לאגדה שלי. גם בגלל המאסה הענקית של הכתיבה וגם בגלל שאם הוא היה חלק משירשור אחר זה היה פוגע בייחודיות שלו. מקווה שתענו לבקשתי ולא תעבירו אותו לשירשור אחר. תודה מראש! צאביק (הכינוי שקיבלתי על ידי חבריי בנאפה!)

S A T L A N

New member
מה לעזעזאל צריך לעשות פה כדי

לקבל טגליינס!?! תודה על ההתייחסות...

asafs8

New member
בעצם

אני מסכים עם כל מילה שכתבת, במיוחד על השוודיות והבריטיות. אנשים חושבים שהאירופאיות רואות ישראלי הן נדלקות, רוצות משהו שונה, אבל ההפך הוא הנכון. לא מכיר הרבה שהיו עם תיירות, עם ישראליות לעומת זאת המצב שונה לגמרי.

S A T L A N

New member
מחזק את דברייך ומפרט...

מה שאמרת נכון, רב הישראלים התגובה שלהם על כך שאומרים להם שהתיירות לא מחפשות ישראליות, היא שזה לא נכון שהן רוצות לגוון וכולה וכולה. אז קודם כל לרב זה לא נכון בכלל, ואם לגוון. אז לדוגמה המקרה הבא: בריטית רוצה לגוון, יש בפנייה שתי אפשרויות שוודי או ישראלי. 99 אחוז שהשוודי יזכה בבחורה. לגביי הישראליות אני עוד יותר מחזק את דברייך, אני משוחד בצורה כזאת או אחרת, כפי שניתן להבין מדבריי הקודמים. אך בכל זאת הופתעתי מאוד לטובה מהבנות הישראליות, הן פשוט משו משו! "גם אופות גם יפות" אמרתי לבנות בחדר במלון שלי. אני חשבתי כמו שרב הבנים מחפשים תיירות אז שזה יהיה גם ההיפך. אבל מסתבר שלבנות הישראליות יש הרבה יותר שכל מלבנים הישראלים. והן יותר באות בשביל החוויה ולא כדי לתפוס איזה שוודי. ולמען האמת לבנות הישראליות לא קשה לתפוס תייר במיוחד ליפות שבינהין. אקיצר הבנות הישראליות זורמות חבלז עם הישראלים ואני לא מתכוון דווקא במובן המיני. אלא מדברות משתפות ומשתתפות בחוויות. ואני אישית הכרתי בערך 50 בנות ישראליות. אם זה בפאב או אם זה במסיבה או אם זה סתם באיזה מקום של מזון מהיר. קרה לי מקרה כזה שסתם יצאתי לנוח מהמסיבה בבלק אנד וויט וסתם ישראלית חמודה דווקא עושה לי ישראלי נכון, אמרתי לה כן וככה התחילה שיחה של חצי שעה. באמת שכיף להיות עם ישראלים בנאפה. בעל מקרה ח"ח לבנות הישראליות שלא התנהגו כמו התיירות, למה אם הישראליות היו שמות זין על הישראלים בנאפה. מצבם של הבנים היה רע ומר! אז: !Go Girls power

NoLa

New member
מכל ההסברים לא הבנתי

איך משיגים כניסות חינם והנחות?!?! ומה להגיד ליחצנים כדי שהם ייתנו עוד הטבות... כמה עולה בלי הנחה כניסה למועדון וכמה עם ?!? והאם העובדה שאנחנו 4 בנות שנראות דיי טוב תעזור לנו עם זה???( אני שואלת ברצינות...)

Jessica L

New member
הסבר+המלצות

קודם כל אתמול חזרתי מנאפה והיה בנזונה!!!!!!! בקשר למועדונים.. הייתי אני ועוד 3 חברות.. לא שילמנו אפילו פאונד על שום מועדון מאלה שהיינו! להכל כמעט אפשר להשיג חינמים, במיוחד בנות, אז אל תשקיעו כסף בלקנות כרטיסים, גם אם מציעים לכם יותר בזול וכו'! (אלא אם זה מועדון כמו האייס למשל שאליו לא נראה לי שראיתי כל כך חינמים). קיצר בסקוור את הולכת, יש פשוט שורות של יחצ"נים שהכי רוצים שבעולם שתשבי בפאב שלהם, אז מה שהם עושים זה לבוא אלייך ולהתחיל להציע לך שוטים חינם אם את מזמינה משקה אלכוהולי וכדומה. עכשיו, בשביל לקבל כרטיס חינם למועדון מסויים, נגיד לCar Wash את פשוט שואלת את אותו יחצ"ן אם הוא יכול לתת לך כרטיס חינם לשם והוא אומר לך אם יש לו או אם אין לו, או לחילופין את יכולה לשאול לאיזה מועדונים יש להם חינמים ולפי זה להחליט. בעקרון מחירים של מועדונים בלי הנחות נעים בין 5 פאונד ל12 (50-120 שקל), אבל כמו שאמרתי אם כבר אפשר להשיג חינם אז זה עדיף. המועדונים שאני הייתי בהם: הקאסל- כל כך הרבה רעש עשו עליו, ותאמינו לי אין לי מושג על מה. מבחינת מקום המקום באמת מושקע, ואולי באמת המועדון הכי יפה בנאפה. אבל נהנתי רק אולי באיזה שעה מתוך ה3 שהייתי שם.. היה צפוף, מלא מלא אנשים.. ורוב הזמן לא כל כך הכרתי את המוזיקה אז גם זה היה לי די חסר. לא עשו לנו בעיות בכניסה, אבל פשוט לא דיברנו בעברית בתור כדי לא להסתכן. הCAR WASH- מועדון פצצה! חובה ללכת לשם. בעקרון זה מועדון של סבנטיז, אייטיז, ניינטיז, שאלה סוגי המוזיקה שאני הכי פחות שומעת אם בכלל.. ובגלל זה גם חשבנו לא ללכת לשם, אבל במועדון עצמו הייתה אווירה מדהימה, ממש ממש כיפית! וגם התחברנו למוזיקה למרות שאנחנו ממש לא אוהבות מוזיקה כזאת. קיצר לכו לשם, זה שווה את זה. Coyote Ugly- המועדון על שם הסרט חופשיות על הבר (באנגלית קיוטי אגלי), מועדון שממש נהנתי בו! יש אחלה מוזיקה, גם חדשה (ולא תקועה באיזה כמה שנים טובות אחורה) וגם די דומה למה שיש בארץ. שלושת רבעי מהזמן רקדנו על הבר שזה היה ממש כיף! גם התחילו להשפריץ עלינו מים באמצע, קיצר חוויה. לא להפסיד! פאבים אני ממליצה מאוד על סניור פרוג. פאב שנראה לי די אהוב על ישראלים.. אלכוהול טוב, מוזיקה טובה, אווירה טובה, ולא לרכל על היחצ"ן בכניסה! הוא ישראלי לשעבר עם מבטא שלא מסגיר את זה :)

NoLa

New member
תודה מותק!

סבבה לגמרי כי אין מצב שאני הולכת לשלם כל כך הרבה למועדונים... אז זה אחלה.. וד"א אם כל כך קל להשיג חינמים והנחות ממה מרוויחים המועדונים?!?! ו... מתי הכי טוב ללכת להוציא חינמים.. כמה שיותר מוקדם?!?

h a d a r i 1 7

New member
אז זה מה שהיה

שלום כולם חזרתי מנאפה לפני חמש שעות וזה כואב. ככה את האמת אני ממש פחדתי מהאנטישמיות ושיעשו לנו בעיות להיכנס למסיבות ובקיצור על הפנים.אבל! זה ממש לא נכון ,תכלס אנשים מפחדים מהישראלי המכוער אני ראיתי את הישראלי המכוער בכל מקום מציק לבנות נוגע בהן עושה בלאגן רב מכות נוסעים על מדרכות וכל מה שיראה מצחיק לחבר'ה המפגרים שלו,וגם בקומה שלי היה סלט לא קטן מהערסים שפיצצו מטף ! בסך הכל לא הוצאנו לירה על יציאות אתם מסתובבים בסקוור ויחצנ"ים ממש נחמדים ועושים הכל כדי שתצא מבסוט נותנים לך שתייה חינם וכניסות חינם בלי קשר בכלל לכמות שתיה שאתה מוציא אנחנו התחברנו עם הבעלים של הבולדוג וגם אם היינו סתם הולכות לשבת שתי בנות היינו מקבלות 10 כניסות חינם וכל פעם שביקשנו בשביל חברים הוא בכיף הביא לנו עוד חינמים ואין מה לדבר על היחס אני לא יודעת איך הוא מתייחס לשוודים או אנגלים אבל כשאנחנו היינו מגיעות הוא היה מחבק אותנו שורק למלצרית לשרת אותנו מפנק באקסטרה שוטים גם לאלו שלא שותות וכל הסיפור על הקאסל ועל היהודי במדים של מחנה עבודה וטלאי צהוב?! על מה אתם מדברים זה טירה יש כל מיני ציורים של אסירים ואבירים זה הקטע של המקום זה פשוט פטתי איך המקום הפך לשיחת היום אצל כל הישראלים בנאפה וחוץ מזה היינו בקאסל והיו שם עוד שיראליות וישראלים שפשוט הם מהסוג הטוב שלא עושה בעיות (להפנים!) היינו בקאר ווש בסטרסקיז ובכל המסיבות שהם כביכול "אנגלים\שוודים\אירים בלבד!" ממש לא,עכשיו אני באמת לא ממליצה לבנים לדבר עברית בסקוור אבל האמת היא שגם התיריים האירופאים שם ממש התנהגו מעל ומעבר למה שציפיתי התחברו כל כך טוב עם אירים ושוודים ואנגלים ידידים שלי ממש יצאו איתם כל יום החליפו טלפונים ואי מיילים אלה הכירו להם ישראליות אלו הכירו להם בריטיות ובכלל לא הייתה הרגשה של הפרדה כולם היו ביחד והיה כזה כיף!כל בעלי העסקים ששמעו אותנו מדברים עברית ישר התחילו לפתוח בשיחה בעברית בסך הכל אם אתם לא מחפשים לעשות צרות לא יעשו לכם,ואל תתיחסו למלונות הם עושים גטו קטן לישראלים אין מה לקחת ללב פשוט תהנו מנאפה אני נהניתי בגדול היה מדהיםםם! שמונה ימים חלפו לי כמו יום ,אני ממליצה לכולם ללכת ולכמה שיותר זמן זה פשוט עף. תהנו:)

אמילי פ

New member
חזרתי מאיה נאפה!!

הייתי באיה נאפה מיום ראשון עד חמישי והיה פשוט מדהיםםםםםםם ממש גן עדן. מכל הסיפורים ששמעתי היו לי ציפיות מאוד גבוהות ולא רק שלא התאכזבתי אלא שהיה אפילו יותר כיף ממה שחשבתי!! הייתי במלון טוסקוס הולידיי עם עוד שלוש בנות בחדר. המלון היה ממש אחלה, היה בריכה והרוב שם היו ישראלים. החדר היה דיי גדול, היה חדר שינה, אמבטיה ושירותים, מקלחת, סלון ומטבחון. שילמנו על מזגן אבל הוא לא עבד אז החזירו לנו את הכסף. דווקא באמת לא היה חם, היה אחלה ולא מצטערת שלא היה מזגן. היינו ב3 מסיבות (כי באחד הימים היינו שיכורות לגמרי ולא הצלחנו להגיע עד למועדון חח)- castle, car wash, coyote ugly בקאסל בכלל לא היה לנו בעיה להכנס, לבנות בכלל בכלל לא עושים בעיות. אבל הקאסל היה ממש ממש אכזבה, בכלל לא נהניתי. העיצוב שלו מדהים והמועדון ענקי אבל חוץ מזה הוא היה סתם מגעיל... בשני המועדונים האחרים ממש ממש ממש ממש נהניתי! בעיקר בקיוטי.. היה כל כך כיף. מדהים לרקוד על הבר! סתם שתדעו שבשום מועדון לא שילמנו כניסה... הכל היה קומבינות. לכל מקום שרצינו ללכת השגנו חינם. את החינם השגנו או במסעדות (כשאתה בא למסעדה תחכה שבעל המקום יבוא אלייך ויציע לך כל מיני קומבינות אם תשב אצלו) או בפאבים. היינו בהרבה פאבים ואנחנו הכי אהבנו את סניור פרוג. היחצן של הפרוג יודע עברית וזה היה הכי מצחיק כי כל הימים דיברנו לידו עברית ולא ידענו שהוא יודע... קיצר בלילה האחרון הוא אמר לנו שהוא יודע עברית חחח בלילה כמעט לא ישנו, בשלוש לילות הראשונים ישנו שעתיים ובלילה האחרון בכלל לא ישנו... היה לנו חבל לבזבז את מעט הזמן על שינה! מה עוד יש לספר? אופנוע לא שכרנו כי בסך הכל פעמיים היינו צריכות מונית כי פעמיים נסענו לניסי ביץ'. ניסי ביץ' זה חוף ממש אחלה, הרבה ישראלים והמים פשוט מדהימים!!! בהתחלה ממש נגעלתי מהאצות שיש במים אבל התרגלתי ממש מהר. המים הם כמו המים באילת, מן בריכה כזאת... אין מדוזות שם אבל המים ממש מלוחים אז להזהר לא לשתות אותם :) בקשר לאופנועים ממש תזהרו כי חברה שלי עלתה על אפנוע עם מישהו כשהיא הייתה שיכורה והוא עשה תאונה... היא יצאה במזל עם סימנים כחולים ברגל ולא יותר מזה... קיצר ממש ממש תיזהרו!! דבר אחרון בקשר לכסף- היינו שם חמישה ימים ובזבזתי רק 30 פאונד על אוכל, מוניות ושתייה. על מועדונים כמו שאמרתי לא בזבזתי כלום. ואנחנו אכלנו כל יום בחוץ שלוש פעמיים ביום- במאפייה, גלידה ומסעדות. דווקא יחסית זול שם... בזבזתי הרבה כסף על צמידים ותיקים וכאלה שטויות אבל מי שלא רוצה לבזבז הרבה שידע שבאמת לא צריך הרבה כסף, איה נאפה לא יקר... לכל שאלה שהיא תפנו אליי חופשי אני אשמח לענות... אני כל כך רוצה לחזור לשם!!!!!!! הכי הכי הכי נהניתי בעולם :) תפנו אליי במסרים או פשוט ישר לפורום ואני מבטיחה לענות. אמילי.

אמילי פ

New member
אמממ האנשים ששם...

תראי בדוגרי אני באתי כדי לא להיות עם ישראלים.. חשבתי שעם ישראלים אני יכולה להיות בארץ ולא בשביל זה אני באה לחו"ל. בסוף יצא שחוץ מפעם אחת עם שבדי הייתי רק רק עם ישראלים! והיה לי הכי כיף בעולם... לאייס לא הלכתי כי אמרו לי שיש שם הרבה ישראלים וערסים... אז החלטתי לוותר. אבל לא ראיתי באיה נאפה ערסים וכל אלה שדיברתי איתם היו כייפים מאוד..

למעלה