שרשור בתי מלון

yael7587

New member
קודם כל..

האנטאה זה בית דירות.. דבר שני, תזהרי שלא יידפקו אותך... :)! אנחנו הזמנו מקומות לאנטאה חודש לפני שאנחנו אמורות לטוס.. ופתאום שבוע לפני הודיעו לנו שאין אישור על המלון ורוצים להעביר אותנו למלון אחר זוועתי! בסוף הכל הסתדר.. אבל חשוב מאוד - תכריחו את הסוכנת שלכם שתשלח לכם בפקס את האישור על ההזמנה של המלון!!!

dorsalem

New member
אני הייתי באניאס

לא כי יש לנו תקציב כל כך גדול, פשוט היינו צריכים להיות באנטיאה אבל כשהגענו אמרו לנו שאין שם מקום אז העבירו אותנו לאניאס. זה אחלה מלון עם רמה ממש גבוהה ויש אפילו ארוחת בוקר טובה, הבעיה היא שהוא רחוק מאוד מהסקוור, אמנם הוא המלון הקרוב ביותר לניסי ביץ' אבל הסקוור יותר חשוב, ומבגלל המרחק השכרנו אופנועים, ועשיתי תאונה והיה ממש בלאגן בגלל זה אני לא ממליץ, אה וגם העובדים שם ממש שונאים ישראלים משום מה והם רק מחפשים איך לדפוק ישראלים.

d king1

New member
היית בדירות או במלון?

איזה באסה העניין הזה שמעבירים אנשים מקום. יש עוד משהו שצריך לדעת על האנאס?

אנשים פליז פליז פליז תעזרו לי!|בבקש

הקיצר,אני בקרוב נוסעת לנאפה,והזמנתי אני וחברות שלי מלון שקוראים לו Markia tourist appartment אני לא מוצאת מידע עליו באינטרנט בכלל!! יעני לא תמונות לא כלום,הזמנתי דרך צבר..ז"א חברות שלי הזמינו,אבל אני סמכתי עליהן שיבחרו משהו טוב.. אבל למרות הכל אני מה מסוקרנת..פליזזז מי שהיה ומכיר ת'מלון שיענה לי.. איך הוא? שווה? מה כולל במלון? וכו'..
מראש חחח ענת!

hazir10

New member
מצאתי לך כמה פרטים בגוגל

Katalymata Str. 5330 flats: 32 P.O.Box: 30519, 5344 beds: 64 tel: 23721212 זה הכתובת והטלפון... חוץ מזה יש שם רשימה של כל מיני דברים שאמורים להיות במלונות ועל הכל יש איקס .. אז אין לי מושג מה יש שם ומה אין .. הכי טוב להתקשר ולשאול! מקווה שעזרתי.

../images/Emo13.gif תודה...

אמממ עזרת יחסית.. חחח למרות שאני מעדיפה לראות בנט אולי יש תמונות וכאלה.. תודה בכל אופן,אני חושבת שאני אתקשרר אברר.!

hazir10

New member
מצאתי לך כמה פרטים בגוגל

Katalymata Str. 5330 flats: 32 P.O.Box: 30519, 5344 beds: 64 tel: 23721212 זה הכתובת והטלפון... חוץ מזה יש שם רשימה של כל מיני דברים שאמורים להיות במלונות ועל הכל יש איקס .. אז אין לי מושג מה יש שם ומה אין .. הכי טוב להתקשר ולשאול! מקווה שעזרתי.

dord17

New member
TSOKKOS HOLIDAY

למישהו יש פרטים על המלון? מרחקים מהחוף ומהסקוור? איך המלון בכללי? אם הוא כדאיי?

יש למלון הזה אתר הנה לינק:

http://www.tsokkoshotels.com/tsokkos_holiday.php זה האתר של המלון מקווה שעזרתי

VRH

New member
לי יש כרטיסים למכור לך אם אתה רוצה

למלון הזה שהוא מעולה... והכרטיסים כוללים גם מלון וגם טיסה לזוג 7 לילות

dandusha17

New member
תקשיבו דחוףף מישהו שמע על מלון...

mike's hotel אני נוסעת ב-16 לאוגוסט ואני חייבת לדעתת:(

dandusha17

New member
אז אולייי....

תני לי את האיי סי קיו שלך אם יש לך ותגידי לי איך היה... מתחילים קצת להפחיד אותי בקשר למלון שהוא לא משהו...:(

galitmand

New member
אממ תשאירי את ואני אכנס ויספר לך ..

אני יחזור ויספר לך הכל!!למה מה אמרו!?

dandusha17

New member
לא יודעת ...

שהוא לא משהו...אבל תיכנסי אליי וספרי לי מה היה מאמי... 280912661

אני נוסעת לשם ב5.8

אני אשמח גם לקבל פרטים על המלון דירות הזה.. באינטרנט לא רשום עליו כלום ובמשרד נסיעות היא ידעה יותר מדי פרטים עליו..אז אם מישהו יודע

407$ טיסה מלון והכל..

דרך איסתא וזה יצא לנו החדרים קצת יותר יקר כי אנחנו 7 וזה מתחלק ל3 ו-4 ועוד 17 דולר ביטוח! שזה די חובה

למעלה