שרשור בתי מלון

asafs8

New member
כמו שכתבתי לgilago

"הכרנו שם כמה בנות שהיו במלון הזה .. אמרו שהוא גועל נפש חח :\ אבל מבחינת מיקום הוא בן זונה ממש באיזור של המועדונים מעל הcarwash" "אממ אני לא זוכר בדיוק מה הן אמרו אבל אין קבלה אין כלום.. הבעלים הוא גם אב הבית וגם המנקה וכו' וכו' חח ושהחדר היה יחסית קטן אבל לא יודע אחי אולי הן סתם מפונקות בכל מקרה הן חוזרות היום או מחר לארץ אני אנסה לברר "

שאלה דחופה

מישהו היה במלון דירות Vasiliana באיה נאפה?? אם כן, איך המלון??? בבקשה זה שיא הדחוףףףף

matanmnm

New member
מישהו מכיר אחד מהמלונות הבאים?

אפלנדרה או וסליאנה... מי שהיה שם או שמכיר שיתן פרטים תודה..

chico18

New member
תנוסע ב1 ל8

גם אני נוסע ב1ל8 למלון וסליאנה אם יש לך תמונות שלו

chico18

New member
אני טס ב1 ל8 ל-Vasiliana

למישהו יש תמונות של המלון או פרטים אליו

gilago

New member
תקשיב

יש מצב אתה משאיר לי פה אייסיקיו כדי שתחזור תספר לי איך שם? אני נוסעת בסוף אוגוסט ואני צריכה עליו קצת פרטים

gilago

New member
פושפוש כנסי שניה

יש מצב את גם משאירה לי פה אייסיקיו?? אין לי מושג על המלון ואני ממש אשמח אם תספרי לי עליו כשתחזרי... אני נוסעת רק ב-21.8 לשם...

NoLa

New member
היי אנחנו נוסעות באותו יום!!!

באיזה שעה הטיסה שלך?

dord17

New member
Mare Napa

מישהו מכיר את המלון Mare Napa אני חייב עליו פרטים דחוף - זה ממש חשוב תודה רבה לעוזרים

dord17

New member
בבקשה תעזרו זה דחוף מאוד

בבקשה תעזרו זה דחוף מאוד

לא כדאי לך להיכנס לבית דירות הזה

אני חזרתי משם לפני יומיםם וכל הבית דירות מזוהם ,מיטות לא מיטות, אם אתה מתכנן ללכת לבית דירות הזה אז אתה הולך לקבל שבוע סבל , עדיף תשים עוד כמה שקלים ותחיה במלון טוב

dord17

New member
Aphelandra

מישהו מכיר את המלון APHELANDRA ויכול לתת עליו ביקורת כדאי ללכת למלון או לא תודה רבה לעוזרים

matanmnm

New member
מישהו מכיר את המלון ???

מישהו היה מכיר את המלון משהו ויכול לתת פרטים tsokkos holiday hotel apts

NoLa

New member
מישהו/י מכיר מלון בשם Magdalini

מישהו יודע מה יש בחדר / במלון??? אם הוא טוב ?? אנחנו 4 בנות שנוסעות לשם ב 4/8 ו.. עוד שאלה לגבי מלונות... קשה להיכנס לבריכות במלונות אחרים?!?! זה כמו אילת שם או שאפשר ממש ללכת חופשי???

NoLa

New member
אוי סליחה

לא התכוונתי לשלוח כל כך הרבה פעמים.. אבל בכל זאת תגובות יעזרו מאאאאווודדד

למעלה