שרשור בתי מלון

nv19

New member
מישהו שמע על הבית דירות - מרקיה?

או מרקיה\מרקיאה אפרטמנט ?!?!? איך הוא?

maor 12345

New member
כן הייתי שם...

בית דירות נחמד...בהתחלה נראה לא משהו..אבל בסדר גמור...מזגן טוב..נקי ..בריכה יפה עם פאב שכל היום יש מוזיקה..(נראה לי הבריכה בכלל של המלון הצמוד אבל זה ביחד כזה)..קרוב לסקוואר...ששם כל הפאבים והמועדונים..כמו כמעט כל המלונות שבמרכז צריך לנסוע 5 דקות לים..אבל לא נורא בכלל.. בקיצור ..תהני!

חחח חזרתי משם לפני שבוע וחצי..

המקום מקולל... גנבו לנו מהכספת 200$(מזל שזה היה ביום האחרון) יש שם אחת שנראת כמו גבר, אחרת שכל היום רואה טלנובלות, והעיניים של המנהל כל הזמן אדומות באופן שמעורר חשד... אניווי..תהנו..ותיזהרו...השוטרים שבאו למלון כדי "לחקור" קצת מפחידים...

sofifi

New member
חזרתי משם שבוע שעבר

מקום ממש אחלה לדעתי... מקלחת נקייה, מגבות, תנור, כיריים, מקרר וכלי מטבח למיניהם, ממש אין לי תלונות מזגן עולה 4 פאונד ליום, זאת אומרת 40 ש"ח, לא לקחתי והתסדרתי אחלה זה קרוב לסקוואר, שזה ממש מצוין, בלילה עם כול השיכורים קצת מפחיד... שיהיה בהצלחה

musTUL

New member
מלון מרהנאפה!

מישהו היה שם?!? אני ממש עומדת לסגור דיל של המלון הזה! מישהו יכול להגיד לי איך הוא?

gilago

New member
חבר'ה שאלה מזה חשובה!

ממש דחוף! מישהו מכיר את מלון הדירות ווסיליאנה...??? יודע אם הוא טוב? היה שם ויכול לייעץ?

asafs8

New member
כנס אחי

הכרנו שם כמה בנות שהיו במלון הזה .. אמרו שהוא גועל נפש חח :\ אבל מבחינת מיקום הוא בן זונה ממש באיזור של המועדונים מעל הcarwash

asafs8

New member
אממ אני לא זוכר בדיוק מה הן אמרו

אבל אין קבלה אין כלום.. הבעלים הוא גם אב הבית וגם המנקה וכו' וכו' חח ושהחדר היה יחסית קטן אבל לא יודע אחי אולי הן סתם מפונקות בכל מקרה הן חוזרות היום או מחר לארץ אני אנסה לברר

gilago

New member
לאסף

וואלה יש מצב אתה משאיר לי פה אייסיקיו שנוכל להיות בקשר בעניין הזה? אגב אני בת... =))

gilago

New member
גם מעוניינת לדעת!

כן באמת מאוד דחוףףף!!! גם אנחנו נוסעים לשם בסוף אוגוסט... אנשים תעדכנו!

למעלה