שרשור חדשים

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוך הבא../images/Emo140.gif

אני ענבלירון
. תישאר פה, אנחנו מגניבות
[נו מה, יש רוב של בנות, מותר לדבר בלשון נקבה!]. לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום [שנמצא בטאגליינס].

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif חח אוקיי:

זה פשוט, יש לי שני שמות: לירון ענבל [כמו אממ "הארי ג'יימס [פוטר]" ]. אבל לאנשים בפורומים אין כוח לכתוב את כל השם שלי, אז הם קיצור לענבלירון, וזה ככה כבר שנתיים אז התרגלתי ואני מציגה את עצמי כענבלירון וזהו.

MeetLofe

New member
חחח רגע...

ושחברים שלך או המורה קוראת לך או ההורים שלך..הם קוראים לך ענבל לירון?

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif *לירון ענבל

ותלוי, כל אחד קורא לי איך שבא לו
. יש מורות שקוראות לי ענבל, חברות שקוראות לי ענבל, המשפחה קוראת לי לירון ולפעמים לירון ענבל.... תלוי. וזה לא כזה קריטי [למרות שאישית אני מעדיפה ענבל
].

I am Cornholio

New member
ממממממממ

אני נופר
... תלמידת כיתה י' בת 15 מגן יבנה.. זה קצת מסובך להסביר מה אני שומעת.. תראו בעולם שלי... חי... בע! התחלתי לשמוע הים מזמןןן... יש להם פשוט שירים יפים.. אגב גאס מתופף חיה!!!! הוא פשוט תותח!!

milkshakit

New member
ברוכה הבאה נופר ../images/Emo24.gif

אני קארין, בת 18 מפתח תקווה תהני

the fugitive

New member
סתכלי כתבה משעשעת

http://kiwichick.buzznet.com/user/journal/9905/ לא ממש יודע איך לשים לינק, אבל לא נורא...

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני ענבלירון
, תהני. לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום [שנמצא בטאגליינס].

milkshakit

New member
דווקא יש עוד אחת בגיל שלי :)

יש פה כאלה שבגילך או שנה יותר. :) את יכולה לפרט ממתי את מכירה את הימ ואיך?

Misery Loved Me

New member
לא ממזמן

סתם יצא לי להכיר הרבה להקות, גם בזכות פורומים אחרים שאמרו דברים על כול מיני להקות, ונכון שזה לא יפה אבל הורדתי את הדיסק האחרון שלהם מהאימיול ופשוט להקה מעולה
, גם הייתה כתבה בראש 1..
..

למעלה