שרשור חדשים

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ברוכה הבאה! ../images/Emo9.gif

יו, כמה חדשים :] שני, 15, מרכז נו
תהני!

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif מה?!

א. מה קרה לך?!
ב. למרות שאני לא יודעת אם אני שומעת גות' אני בכל זאת אתמוך בך כי את צריכה תומכים וגם בגלל שאת אישתי

YaAr0nEt

New member
../images/Emo119.gif אז אמ...

א. מקווה שיעבור לך... ומקווה גם שלא יעבור לך כדי שלא תלכי
ב. אמ.. מה אני שומעת?! הלוואי הייתי יודעת.. ><"

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gif אני אישתה ../images/Emo3.gif

ומה שקרה לי זה שהייתה לי דלקת שבועיים בעין ימין, פתאום, נעלמה מעיין ימין- עברה לעיין שמאל
וזה התחיל רק היום. ויש לי דייט צהריים יום ראשון וזה חיב לעבור. ועוד פחות משבועיים אני מתגייסת אז זה חיייב(!!!) לעברו
ואני בהלם שאת לא יודעת איזה סגנונות את שומעת חחחח
סתם סתם אבל אם את שומעצת להקות עם סולניות, ששרות על מוות, והמוזיקה אפלה או עצובה- 99% מהמקרים- את שומעת גות'

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifהי יעל ../images/Emo24.gif

שתפי אותנו בפרטים על עצמך מי את? בת כמה? מאיפה את? מה את שומעת חוץ מHIM? נכון שגות' זו מוזיקה פשוט אדירה[ידיד שלי לא מאמין לי ואני צריכה תומכים
]? מתי התחלת לשמוע HIM? וכו' וכו' וכו' אם כבר שאלו אותך משהו, תעני בכל זאת, אין לי מספיק עיניים בשביל לקרוא את כל מה שרשמו [יש לי רק אחת כרגע
] סופ"ש מקסים לך

Misery Loved Me

New member
טוב אני יענה../images/Emo3.gif

מי את? יעל בת כמה? 13 וחצי מאיפה את? רמת הגולן.. מה את שומעת חוץ מHIM? גרין דיי,דה יוזד,mcr,pob סימפל פלאן ועוד כמה. נכון שגות' זו מוזיקה פשוט אדירה[ידיד שלי לא מאמין לי ואני צריכה תומכים ]? היא בסדר מתי התחלת לשמוע HIM? לפני 4 חודשים, אבל אני כרגע בשלב שאני מתחילה להכיר כל כך הרבה לקות, ככה שאני קצת מבולבלת
.. אבל HIM ממש טובים

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif00000000000

את. גרה. ב. רמת. הגולן. או. מיי. גאד.
הלוואי עליי
((((((

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif הכי טוב! ../images/Emo99.gif

רמת הגולן זה המקום הכי יפה בארץ.

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

[העטיפה של הDVD
] אני ענבלירון
[ואני מרגישה כמו רובוט מלחזור על תוכן ההודעה הזאת כבר 80 פעם, אבל לא נורא
]. תהני, אבל לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום [ש... נמצא בטאגליינס].

למעלה