אוקיי
I inbal287 New member 19/1/06 #4 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif איפה את רואה שהוא שאל שאלה?
C carnage16 New member 19/1/06 #8 תודה :]] ../images/Emo115.gif כן, קראתי את הכתבה הזאת ביום שבת...לא הפסקתי לצחוק XD אבל בכל זאת, מסכן ווילי
תודה :]] ../images/Emo115.gif כן, קראתי את הכתבה הזאת ביום שבת...לא הפסקתי לצחוק XD אבל בכל זאת, מסכן ווילי
I inbal287 New member 19/1/06 #3 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוך הבא../images/Emo140.gif אני ענבלירון . לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום [שבטאגליינס].
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif ברוך הבא../images/Emo140.gif אני ענבלירון . לא לשכוח לקרוא את תקנון הפורום [שבטאגליינס].
Y YaAr0nEt New member 19/1/06 #6 ../images/Emo119.gif היי! יערה, 15 ו6 ימים, חור. אתה מוזמן לכתוב לי שאלות בשירשור "הכר את הפורום" כי אפילו הנשים שלי לא כותבות לי [חוץ מקארין] וגם בעלי לא כותב
../images/Emo119.gif היי! יערה, 15 ו6 ימים, חור. אתה מוזמן לכתוב לי שאלות בשירשור "הכר את הפורום" כי אפילו הנשים שלי לא כותבות לי [חוץ מקארין] וגם בעלי לא כותב
E Elpar New member 19/1/06 #35 כן אבל תמיד יש אבל.... באהבה אני רגיש מידי... ולא אוהב כשמשחקים בלב כי זה כואב...
Y YaAr0nEt New member 19/1/06 #71 ../images/Emo119.gif כן אבל... תמיד יש אבל.. אתה לא זוכרת שהצעתי לך שוחד?!?!?! טוב אז אם ככה אני לא באה איתך!
../images/Emo119.gif כן אבל... תמיד יש אבל.. אתה לא זוכרת שהצעתי לך שוחד?!?!?! טוב אז אם ככה אני לא באה איתך!
E Elpar New member 21/1/06 #238 מה?????? את הצעת לי שוחד??? ולאן את לא באה איתי? :/ אם אני כן הולך למפגש פורום אבל בפורים אז אל תדבקרי אם אני עם סאמר, הבטחת P:
מה?????? את הצעת לי שוחד??? ולאן את לא באה איתי? :/ אם אני כן הולך למפגש פורום אבל בפורים אז אל תדבקרי אם אני עם סאמר, הבטחת P:
S S u p e r S h e e p New member 20/1/06 #185 נמנמ../images/Emo163.gif דה יוזד, גרין דיי, סימפל פלאן, פירסינג וקעקועים, מדי פעם בקיבוצניקים, אקטואליה לנוער, וכתבתי פעם בנירוונה. המפ...יש מצב שאתה מפורום נירוונה?
נמנמ../images/Emo163.gif דה יוזד, גרין דיי, סימפל פלאן, פירסינג וקעקועים, מדי פעם בקיבוצניקים, אקטואליה לנוער, וכתבתי פעם בנירוונה. המפ...יש מצב שאתה מפורום נירוונה?