תלונה על קידום רשומה אנטישמית

../images/Emo18.gif תלונה על קידום רשומה אנטישמית

כמידי שנה suki da yo מפרסמת רשומה נגד יהודים ונגד השואה, וכמידי שנה הרשומה מקודמת. בשנה שעברה היא צעקה שנמאס לה מיום השואה, האשימה את היהודים וקידמו את הרשומה שלה בעמוד הראשי. השנה היא שוב מנצלת את יום השואה כדי לבוא בטענות אל היהודים, והפעם בנושא התאונה של הנשיא הפולני. למה מקדמים כל שנה את הרשומות האנטישמיות שלה?

שמים1

New member
אני חולקת עליך

סוקי הביעה את דעתה , יש לה זכות לעשות זאת , כך היא חושבת למרות שגם אני לא הסכמתי עם חלק מדבריה , הרשומה איננה אנטישמית צריך להזהר עם המילה הקשה הזו לפני שמטיחים אותה . ולגבי בחירות לעמוד הראשי נכון , הרשומה כיכבה בעמוד הראשי כל יום האתמול קצת צרם שזו היתה הבחירה ביום הקשה הזה אבל השתדלו לתת איזון עם שאר הרשומות בפורומים . זה יום טעון וקשה עבור הרבה אנשים כולנו רגישים וקופצניים שלא נאבד רגישות וסבלנות וסובלנות .

orelie

New member
ואני חושבת שכשיש לאנשים יותר מדי לגיטימציה

להגיד מה שהם חושבים אז קוראים פרשיות כמו ההדלפה של החיילת "קם" נותן זכות לכל אחד להגיד או לעשות מה שבא לו מבלי לחשוב על הפגיע במדינה וביהדות. הגויים מספיק שונאים אותנו על מנת שנאפשר לאנשים מתוכנו "להשמיד" אותנו במילים ולא רק... אם אנחנו לא נתגונן אז מי יעשה זאת עבורנו. הרי אם אין אני לי.... מי לי? רשומות כאלו פושט דורכות על זיכרון של האבות שלנו שמתו בשואה או במלחמות ובזמן הקמת המדינה. אנשים כאלו פשוט באזים את אבות אבותינו ולא משנה שוב אם הם בעצמם משפחות שכולות או נכדי שואה וכו... זו דעתי ובלי להתייחס לדברים של הבלוגרית כנגדה התלונה אלא מתייחסת לליגיטימציה שנלקחה

וואו איזה פחד

"הגויים" שונאים אותנו, מה יהיה? אני מבינה שאת עדיין תקועה במעמקי השטעטל, עוד לא הפנמת שיש לך מדינה משלך, שהמדינה הזו יכולה להיות כוחנית ודורסנית, שמזמן הפסקנו להיות קורבנות. מותר לנו להיות אנושיים ולגלות חמלה כלפי עמים אחרים.

opaline

New member
לא קשור

תגובה כמו אוו איזה פחד, רק מרא עד כמה את מזלזלת בדעתם של אחרים. אותה אורלי לא תקפה את הגויים - ואת לא הבנת שיש לך מדינה שברירית שכל העולם רוצה להרוס איפה את חייה בכלל ומה קשור לחמלה לא ראיתי בתגובתי שהיא תקפה לגבי הסמפטיה לנשיא פולין

שמים1

New member
אני מאוד מזדהה עם מה שכתבת כאן

אני לא מתייחסת בשיויון נפש לעובדה שיש לנו מדינה אנחנו עדיין נלחמים על הזכות הזו בכל יום ובכל שעה , נלחמים ברצון הזה של שונאינו להכחיש את השואה , ונלחמים כל העת באנטישמיות מבית ומחוץ בשבילי העם שלי והמדינה שלי הם ערך עליון , וכן אני לא מתביישת בזה , אני אגן על העם שלי באש ובמים .

כל כך נכון כתבת!!!

יש לנו מדינה אך אם נמשיך להלחם ככה ביננו ולא נגן עליה גם מהאובים שבחוץ ובעיקר מאיתנו גם אותה נפסיד, ואסור שזה יקרה!!! גם בגלל זכר השואה וגם בגלל כל החילים שנפלו למען המדינה וכל נרצחי הפיגועים , אסור שדמם נשפך לשווא!!! לילה טוב מוזהבת

orelie

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo46.gif

השתיקה יפה לי לתגובה שכזו

../images/Emo31.gif יש זמנים שהשתיקה יפה לה

ההתבטאות שלך היא מגעילה, מזלזלת ומתנשאת. קודם כל תסתכלי במראה, ותהי בעלת חמלה כלפי עצמך וכלפי העם שלך ואז תסתכלי בצלחות של אנשים אחרים ותשפטי מה אנחנו עושים נגדם (שלרוב נעשה כמעשה מאולץ שמקורו בהתגוננות עצמית).

שמים1

New member
אורלי - אני מסכימה עמך ששונאים אותנו מספיק

כדאי שנגשר בין מחלוקות ונאהב איש את רעהו . אני מסכימה עמך שהייתי מעדיפה שתהיה רשומה שמזדהה יותר עם התחושות שלי ביום הנורא הזה הרשומה של סוקי לא משקפת את הכאב והאובדן והזכרון אבל היא משקפת נקודת מבט אחרת , הסתכלות אחרת וגם אם אינני מסכימה עמה וגם אם חשתי כואב בבטן על המילים אני מכבדת את זכותה לומר אותם . שנה שעברה למשך התהפכה לי הבטן על הרשומה שכתבתה סוקי שנה שעברה הצטערתי שקראתי אותה , זה הפך לי את כל יום השואה על פיו במקום להזדהות ולכאוב בשקט מצאתי עצמי כל היום נלחמת וכואבת השנה החלטתי לנסות ולראות את הדברים מזווית סובלנית יותר וגם אם לא אהבתי יש בי היכולת להבין את המקום ממנו נכתבו המילים . אני הייתי בוחרת מילים אחרות אני לא הייתי מכנה את בני עמי המיץ של הזבל - אבל זה כבר עניין של סגנון ובחירה . לימים טובים ויהי זכרם ברוך חשוב שנזכור ולא נשכח לעולם !

שמים1

New member
חשוב לי להבהיר נקודה מאוד צורמת

לסוקי יש זכות להביע ולכתוב מה שהיא רוצה וחושבת אבל מרגע שהעלתה את דבריה לבלוג היא חושפת עצמה לביקורת וכפי שהיא הביעה דעתה יש לאנשים את הזכות להביע דעתם לדברים מבלי שיתקפו אותם . תושב חוץ חש שהרשומה הזו קשה מדי ליום הזה וזו זכותו - יש עוד אנשים שמקבלים חום כאשר הם קוראים את דבריה הקשים של סוקי ביום הקשה הזה אני עדיין לא שוכחת את הרשומה שהעלתה שנה שעברה ביום השואה - היה לי קשה מאוד לבלוע את הרשומה הזו ואת החשיפה שקיבלה מעל דפי הדף הראשי במקום רשומות שמכבדות את היום הקדוש והקשה הזה . השנה כשקראתי אותה חשתי שיש בי את הבשלות והבגרות לכבד את דעתה גם אם אינני מסכימה איתה ואינני מסכימה איתה ! אני לא הייתי קוראת לבני עמי המיץ של הזבל כדי לשמור על כבודו של העם הפולני משום סיבה שהיא אבל זו אני , וזו סוקי , וזו את - והלוואי ונלמד לנסות ולקבל את הזכות הזו של כל אחד להביע את דעתו מתוך הבנת כאבו של זולתו .

suki da yo

New member
בנינו שמים,

את בכלל לא מגיבה על הרשומה הנוכחית שלי. את עדיין מגיבה על הרשומה של שנה שעברה.

שמים1

New member
את כנראה לוקה בהבנת הנקרא

התגובה שלי ברורה ובהירה ומתייחסת כמעט לכל מילה שלך בפוסט הזה לא מתאים לך לטעון טענה שכזו שכאילו רודפים אותך מהשנה שעברה אל תכתבי פרובוקטיבי אז לא תקבלי הערות שקשה לך לבלוע אותן כי בכל פעם שתדברי סרה ביהודים ( וכך עשית) אני לא אשתוק ! תקראי לזה איך שאת רוצה בשורה התחתונה קראת ליהודים המיץ של הזבל שום דבר לא מצדיק את זה .

צר לי לנפץ לך את הבועה בה את מצויה.

אין לי דבר וחצי דבר נגד סוקי ואינני "מחפשת" אותה בפינה על-מנת לנהל מאבקי כוח,אבל והאבל פה גדול. ברשומותיה,{גם זו של השנה שעברה} קיימת נימה בוטה עם בחירת מילים לא ראויה ליום קדוש שכזה. לי ,שאיבדתי חלק נכבד ממשפחתי בשואה כואב לראות מילים כאלו מתנוססות ביום שכזה. ולא נראה שאני היחידה. ואנא ממך,הורידי את הטון המזלזל מדברייך.

למעלה