תלונה על קידום רשומה אנטישמית

ערב טוב מוטיאור יקר

אכן אתה עננת יופי6 לא תקפתם!! הטעות של תושב חוץ היחידה שהשתמש במושג אנטישמיות, הסביר ותיקן וזאת התגובה שלי לרונית אם היית מבינה את הכוונה של תושב חוץ ואותנו על מה הכעס לא היית תוקפת בצורה כזו הטעות היחידה של תושב חוץ שקרא לרשומה רשומה אנטישימית, אך הוא תיקן והסביר למה התכוון אנחנו כועסים ופגועים כי ברשומה למרות שהתוכן הכללי שלה נכון, וגם אנחנו בעד זה שאסור לצחוק על כאב של אחר, צורת המילים ההתבטאות והשימוש שלה במילים לא יפות, ועוד ביום השואה הכעיס אותנו!! כמו שסוקי לא רוצה שידברו על אחרים במילים לא יפות, גם היא הייתה צריכה לא להתבטא במילות גנאי יאה דורש יאה מקיים זה הכאב והכעס שלנו! תושב לא תקף, לא דיבר במילות גנאי כנגד סוקי, כתב בצורה הכי יפה מה שהוא חושב ההודעה שלו לא עשתה כלום! אין לו על מה להתבייש!! מי שיש לו זו סוקי שעדיין לא התנצלה וכל התגובות התוקפניות והלא יפות כנגד תושב חוץ!!!! לילה טוב מוזהבת

ערב טוב תושב יקר

הם לא נכנסו למהות הדיון שכאן וחבל לא אמרנו שהיא לא צודקת שאין לשמוח בכאב של אחר במילים שהיא בחרה, במילים הכל כך לא יפות ועוד בערב השואה היא שגרמה לנו להגיב בכעס אתה אמרת נכון וטענת נכון, שגית במונח אנטישמיות.....אבל תיקנת וחבל שכל מי שבעדה לא הבין את מהות הכעס והכאב שלנו מוזהבת

שמים1

New member
מוזהבת

יש אנשים שנהנים מהפרובוקציה ונהנים לחבוט ולהטיח זו חלק מההנאה הוירטואלית שלהם כנראה כך הם משחררים לחצים תושה חוץ הוא אדם אינטלגנטי והאמיני לי שהוא יודע לסנן אנשים שכאלה ולא ליפול ברוחו , עובדה שהוא נשאר תמיד נאמן לעקרונותיו גם במחיר אי היותו פופולארי אצל אנשים כאלה ואחרים , הוא לא חושש להביע את האמת שלו , כך גם את וגם אני

אנטישמיות?

אין מילה אחת שאני לא מסכימה איתה בבלוג מיום השואה הנוכחי (למרות שלא ממש הסכמתי עם הבלוג של השנה שעברה). שנאה בין קבוצתית היא רעה חולה שקיימת באנושות כולה מעצם טבעה, והיא באה לידי ביטוי כל הזמן ובכל מקום. העובדה שסוקי מצביעה על הצביעות הזו (בוכים בצדק מצד אחד, שונאים בלהט מצד שני) היא הולמת על אחת כמה וכמה ביום הזה. "היהודים" זו לא מקשה אחת, לא כולם שיות תמימות (גם אם נרדפנו לפי 70 שנה, אין בכך בכדי להכשיר כל שרץ שנעשה וכל דבר שנגיד), ואין שום בעיה בהעברת ביקורת על חלקים גזעניים בתוך האוכלוסיה היהודית. למעשה, אם באמת "למדנו לקח" מהשואה, הרי זו חובה לעשות זאת.

למעלה