תלונה על קידום רשומה אנטישמית

שמים1

New member
אני קראתי לך אנטישמית?

בבקשה צטטי אותי היכן בדיוק קראתי לך כך? אם היית כותבת בפוסט שלך כפי שאת מסבירה את עצמך כעת אף אחד לא היה אומר לך דבר. קראי שוב את הפוסט שלך ואולי תביני למה המילים כל כך מקוממות וגם אם לא התכוונת לקרוא לי המיץ של הזבל את קראת כך ליהודים כדי להגן על פולנים ( עם כל הכבוד לפולנים ). אני תוהה ביני לבין עצמי מה את מכינה לנו ליום השואה הבאה זה נהפך לך לתחביב לפגוע ברגשותינו ביום השואה ואל תתפלאי שאנו לא מקבלים זאת באהבה .

האם התחלת יום השואה

זה הזמן המתאים לקדם רשומה על קומץ טוקבקיסטים שכתבו כל מיני דברים נגד פולין? גם אם יש ציבור כזה, זה לא מתאים לקידום ראשי (או בכלל) ביום השואה.

שמים1

New member
../images/Emo45.gif אני מסכימה איתך

אך כמו שאמר מנהל הפורום סוקי איננה אשמה - מותר לה בבלוג שלה לרשום מה שהיא רוצה זו הבחירה של תפוז .

Bezalel P

New member
זו שאלה טובה

ככל הנראה לא מדובר בקומץ טוקבקיסטים אלא באווירה דיי נרחבת בציבור. אבל זו כבר כניסה לסמנטיקה ולא מוקד הדיון. הקידום של הרשומה הזאת החל אתמול בצהריים, כלומר לפני תחילתו הרשמית של יום הזיכרון, והמשיך לשעות מאוחרות יותר. יכול להיות שהיה עדיף לקדם אותה בשעות אחרות, אבל בשל עיתוי הפרסום שלה הבחירה הייתה בין לקדם באופן שחופף חלקית את יום הזיכרון ובין לא לקדם בכלל. במצב כזה אני חושב שהבחירה שנעשתה הייתה נכונה.

שמים1

New member
אתה כנראה לא מעודכן בצלאל

הרשומה הזו היתה כל הלילה וגם בבוקר לחילופין בין העמוד הראשי לעמוד הבלוגיה

שמים1

New member
בצלאל

אני מציעה לך לקרוא שוב את הרשומה לקורא את ההתבטאויות הקשות כלפי אלו שהביעו מה שהביעו לעם הפולני להם היא קראה המיץ של הזבל ואת זה שמתם בעמוד הראשי של תפוז . היא כתבה שהיא לא היהודי הקורבן - היא היהודי הבן אדם אבל מה לעשות בצלאל - היהודים אכן היו קורבנות - שישה מיליון קורבנות שעלו בעשן לשמים ויש אנשים שלא שוכחים - ויש אנשים שלא מוחלים ויש גם כאלה שלא מוצאים מקום לחמול על ממשלת פולין - אין בי שמחה לאיד לאסון אבל שמעתי דיעות דומות ויכולתי בהחלט להבין . אני לא אשמיץ את העם שלי ואקרא ליהודים המיץ של הזבל - זה מאוד מריח ביום השואה לא טוב !

Bezalel P

New member
קראתי את הרשומה מספר פעמים, חזור וקרוא

מה שאני הבנתי ממנה זה שהיהודים אכן היו קורבנות, אבל הם לא חייבים להמשיך להתנהג ככאלה גם כיום. לרגשות הכאב והזיכרון יכול להיות מקום של כבוד לצד רגשות חמלה. אין סתירה בין השניים. אני לא חושב שסוקי התכוונה להשמיץ את העם היהודי, אלא לצאת כנגד תגובות מתלהמות וגזעניות שנשמעו בהקשר הזה. זו הפרשנות שלי לרשומה בכל מקרה. ייתכן שאת קוראת בה דברים אחרים, ואני מכבד את זה.

שמים1

New member
ממש לא

אני נגד שנאה באשר היא לא ראית אותי מעולם כותבת פוסטים לא על שנאת גרמנים ולא על שנאת פולנים (את לעומת זאת באופן שיטתי מדי שנה כותבת פוסטים נגד העם היהודי , נגד התנהגותו , את בוחלת במה שאנחנו את רק שוכחת שאת יהודיה גם !) אבל יש לי משקעים מטבע היותי בת לניצול שואה ואני בהחלט רגישה כאשר יהודיה קוראת ליהודים המיץ של הזבל ולא משנה מה הסיבה לכך כאשר יהודיה כותבת שהיא לא יהודיה קורבן אלא יהודיה בן אדם . את נוגעת בנקודות רגישות מאוד בעצב פתוח וחשוף וכואב אז אל תתפלאי שאת מרגישה מותקפת הרשומה שלך בהחלט גובלת בחוסר טאקט משווע במיוחד בעיתוי בו היא נכתבה . היהודים כן היו קורבן - הם הועלו לעולה בארובות הקרימטוריום שישה מיליון במספר אז בבקשה כאשר את מביעה דעתך בנושאים הנוגעים לשואה חשבי פעמיים מה את כותבת .

opaline

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

את מזיכרה לי את אחינום ניני שמעדיפה לשיר מול האפיפיור הנציא מאשר מול מתנחלים יהודים... חרפה לך

שמים1

New member
אם זה מה שהבנת ממה שכתבתי

אז אני מבינה שאין עם מי לדבר . הויכוח הזה עקר מתחילתו אתן נהנות מהפרובוקציה ואתן רחוקות מלהבין אהבת הזולת מהי ואם תשאלי מי זה אתן? אני מתכוונת אלייך לסוקי ולגברת השלישית נדמה לי ששמה רוני משהו דוקא לשיר מול האפיפיור מתאים לסוקי , אני אוהבת את ארץ ישראל על כל המשתמע ממנה אני לא מוציאה רשומות שלימות על מה שאני שונאת אלא על מה ואת מי אני אוהבת אני מפרגנת לעם שלי , אני מפרגנת לחברים שלי , ואני נותת המוון מעצמי לעשות טוב לאנשים . ולמרות כל האני בשורה האחרונה אני לא מרוכזת בעצמי כי הגלגל והעולם סובבים גם סביב דברים אחרים חיוביים לראות תמיד את השלילי באנשים ולהדגיש כמה היא שונה כדוגמאת סוקי מעורר חשד שאין באמת בדברים שמועלים אלא רצון לתשומי ולעורר פרובוקציה ושנאת הזולת בזאת סיימתי את השיג ושיח איתך אני מבטיחה להיות כאן ביום השואה הבא למקרה שסוקי תנסה שוב להרתיח את הדם ליוצאי שואה לדורותיהם . סאלמאת !

opaline

New member
שמיים את לא מגיבה לאתגובה הנכונה

שלחתי לך מסר יש כאן אי הבנה הבוז הוא לא אלייך אלה לסוקי תבתכלי טוב טוב למי הגבתי ותיראי שלך הגבתי משהו הפוך לחלוטין אופ

opaline

New member
אולי אבל גם במקביל.. לדרוך על הפצעים של העם ה

העם היהודי

לפני שנה היתה לה רשומה מצונת

ולא אנטישמית כלל. ולגבי הערתך - יש הבדל אדיר בין לטעות שמשהו הוא םרובוקטיבי (או שעצם קידומו הוא כזה) לבין לטעון שהוא אנטישמי. השנה לא קראתי.

suki da yo

New member
../images/Emo124.gif מסתב.ר

שאני עדיין לא למדתי להתעלם מהאינטרנט

suki da yo

New member
|רמקול מסתבר...

שאני עדיין לא למדתי להתעלם מהאינטרנט, כי ממש נעלבתי. ממש. לקרוא לי אנטישמית? אני נתתי שנה מהחיים שלי כדי לעזור להנציח את זכר השואה! אני עבדתי במחנה ריכוז! אני התנדבתי עם ניצולים! בסך הכל אמרתי ששנאה היא דבר נוראי, ושלשנוא את הפולנים מספיק כדי לשמוח שמתים 92 מההנהגה שלהם, זה אומר שאותם אנשים לא למדו מהשואה עד כמה גזענות מסוכנת. ולא, אלא לא היו רק טוקבקיסטים. תושב חוץ, אני מבינה שכל מה שאני אעשה הוא נוראי מבחינתך, אבל זה ממש שפל. ביום הזיכרון לשואה תקרא לי אנטישמית על זה שאני מטיפה לסוף לשנאה?

opaline

New member
וזה עדיין לא נותן לך את הזכות לירוק על בני עמ

בני עמך

למעלה