תושב חוץ יקר ../images/Emo39.gif
אני חושבת שכל הבריונות והבירויונים הוירטואלים שהצטרפו לשרשור הזה כדי להגן על כבודה האבוד של מיס סוקי הנכבדה פיספסו את הנקודה העיקרית והחשובה והיא אהבת הזולת , התחשבות בזולת גם אם זה בא לפעמים על חשבון דברים שרצינו נורא נורא לומר אבל אנחנו מבינים שאנחנו פוגעים ברגשותיהם של אחרים . סוקי לכאורה העלתה רשומה בזכות אהבת הזולת ושנאת הפולנים אבל תוך כדי היא כינתה אנשים מיץ של הזבל וזה כבר לא חשוב מי הם אם הם יהודים או פולנים הם פשוט בני אדם . סוקי מתגאה שהיא היהודיה הבן אדם ולא יהודיה קורבן אבל זה לא מונע ממנה זו השנה השייה לעלות רשומות פרובוקטיביות ביום השואה והעיתוי הזה הוא לא בכדי אם באהבת הזולת עסקינן ואהבת הזולת והתנהגות נאותה היא נר לרגליה , היא מספיק בוגרת ממרום 24 שנותיה ( או שלא!) להבין שהיא נוגעת בדברים רגישים בנושא רגיש ונפיץ כנושא השואה , וגם אם אנחנו דרמטיים מדי , וגם אם אנחנו רגישים מדי ( וזה לגיטימי בהחלט) ראוי שהיא תבין שהקרקע הזו ביום השואה היא ביצה תובענית עבורנו ומן הראוי שתתחשב ברגשותינו . אני לא מתכוונת להתנצל כהוא זה שנושא השואה נפיץ אצלי , אני דור שני ליוצא שואה , אני יהודיה גאה , אני לא קורבן , אני אם לשני בנים חיילים לתפארת המדינה , אני מחנכת את ילדיי לאהבת הארץ , לאהבת הזולת , להתחשבות ברגשות הזולת , ומחנכת אותם לזכור ולא לשכוח לעולם מה עשו לעם היהודי בשואה . אני אהיה כאן כל שנה , תפוז הוא הבית שלי , ובכל פעם שסוקי ודומיה לא יכבדו את רגשות יוצאי השואה לדורותיהם אני אשמיע את קולי בקול רם וללא עוררין אני לא מפחדת ממקהלת ביריוניות שמדרדרות את הויוכ לרמה של שוק ומפספסות את העיקר - אהבת הזולת , אהבת העם , אהבת ישראל מעל הכל וכן מה לעשות זה חשוב לי יותר מהפולנים , ויותר מטוקבקים ויותר מכל דבר אחר . תושב חוץ , אתה לא לבד כל הכבוד לך שאינך חושש אף פעם להשמיע קולך אני איתך לאורך כל הדרך !