תלונה על קידום רשומה אנטישמית

בעולם הפרסום, אגב,

מקובל לעיתים לעורר פרובוקציה או להעביר מסר בצורה בוטה כדי שיחדור טוב יותר. עושים את זה במגוון שיטות: אם בסרטון שמציג תמונות קשות ומזעזעות, פעילות גרילה שגורמת לבטן שלך להתהפך או טקסט שמרגיז אותך עד כדי כך שאתה נוקט פעולה כלשהי. הקונץ הוא להסתכל מעבר למעטפת הפרסומית - מבעד לויז'ואל או מעבר למילים - ולהבין שזו רק דרך להעביר את המסר ולא המסר עצמו. מהבחינה הזאת - זו יופי של רשומה בעיני.

כל תחום הפרסום לא רלוונטי לגביי

אני לא צופה בטלוויזיה ויש לי חוסם פרסומות במחשב.

מה הטענה שלך,

שאם אתה לא מתעניין בפרסום, אז מותר לך להתעלם מהמסר ולהתרכז רק בדרך שבה הוא הוגש לך?

אה, אז פספסת את כל מה שאמרתי

כי ברגע שכתבתי "פרסום" הפסקת לקרוא הלאה? טוב, לו היית טורח להתייחס למה שכתבתי ולא לעצור בכותרת רק כי ציינתי מילה שלא רלוונטית לגביך, היית יודע את עמדתי לגבי הרשומה הנ"ל. לא שזה משנה, הרי גם את המילים הללו אתה לא קורא, בעצם, כי כתבתי "פרסום" בשורה הראשונה. אוי, עשיתי את זה שוב. עכשיו אתה כבר בכלל לא כאן.

מסכים למה שכתבת על הפרסומות

אבל לגבי הרשומה יש מסורת שנתית כזאת, של למצוא נושא שאפשר לבוא אליו בטענות דווקא ליהודים ביום השואה.

חבל שמגיבים בציניות

בגלל שלא רואים טלויזיה או פרסומת הוא לא רואה.....זכותו וככה הוא חושב לגבי הרשומה זכותו לא יודעת למה תוקפים, אפשר להסביר בדרך יפה ושוב סוקי יכלה לכתוב בצורה אחרת את המסר שלה שהוא כן נכון או לחכות לאחרי יום השואה.....ואז אולי היה נראה אחרת, התגובות היו אחרות..... אני חושבת שזה הועלה דווקא בערב יום השואה, ודווקא בצורה כזו (מבחינת המילים ברשומה) גרמה לכל הענין ושוב , טוב שיש ויכוחים דו שיח חשוב שזה יהיה בצורה תרבותית גם תושב חוץ ורוב המגיבים הגיבו בצורה תרבותית, חוץ מכמה שתקפו את תושב חוץ או שהגיבו בציניות וחבל יום טוב מוזהבת

את מדברת אלי? ../images/Emo13.gif

אני לא חושב שתקפתי או שהגבתי בציניות. רק רציתי להביא נקודת מבט מתחום הפרסום, בו אני והבלוג שלי עוסקים.

לא, לא התכוונתי אליך

אלא על תגובות מסוימות שהייתה בו ציניות מכירה את הבלוג שלך, ונהנית ממנו :)- מוזהבת

../images/Emo45.gif

ותראי מי תוקף אותי - כל החברים של suki: זה התחיל מהר הקסמים שתקפה אותי, ואחר כך הגיעו בני הזוג "ע נ נ ת" ו-"motior", ו"במקרה" הגיע יופי6 שהוזעק על ידי הר הקסמים. מדובר בחבורה שכל אחד ממליץ פה על הרשומות של החברים שלו, ותוקף את מי שמעביר ביקורת על אחד מהחברים שלו.

שמים1

New member
תושב חוץ יקר ../images/Emo39.gif

אני חושבת שכל הבריונות והבירויונים הוירטואלים שהצטרפו לשרשור הזה כדי להגן על כבודה האבוד של מיס סוקי הנכבדה פיספסו את הנקודה העיקרית והחשובה והיא אהבת הזולת , התחשבות בזולת גם אם זה בא לפעמים על חשבון דברים שרצינו נורא נורא לומר אבל אנחנו מבינים שאנחנו פוגעים ברגשותיהם של אחרים . סוקי לכאורה העלתה רשומה בזכות אהבת הזולת ושנאת הפולנים אבל תוך כדי היא כינתה אנשים מיץ של הזבל וזה כבר לא חשוב מי הם אם הם יהודים או פולנים הם פשוט בני אדם . סוקי מתגאה שהיא היהודיה הבן אדם ולא יהודיה קורבן אבל זה לא מונע ממנה זו השנה השייה לעלות רשומות פרובוקטיביות ביום השואה והעיתוי הזה הוא לא בכדי אם באהבת הזולת עסקינן ואהבת הזולת והתנהגות נאותה היא נר לרגליה , היא מספיק בוגרת ממרום 24 שנותיה ( או שלא!) להבין שהיא נוגעת בדברים רגישים בנושא רגיש ונפיץ כנושא השואה , וגם אם אנחנו דרמטיים מדי , וגם אם אנחנו רגישים מדי ( וזה לגיטימי בהחלט) ראוי שהיא תבין שהקרקע הזו ביום השואה היא ביצה תובענית עבורנו ומן הראוי שתתחשב ברגשותינו . אני לא מתכוונת להתנצל כהוא זה שנושא השואה נפיץ אצלי , אני דור שני ליוצא שואה , אני יהודיה גאה , אני לא קורבן , אני אם לשני בנים חיילים לתפארת המדינה , אני מחנכת את ילדיי לאהבת הארץ , לאהבת הזולת , להתחשבות ברגשות הזולת , ומחנכת אותם לזכור ולא לשכוח לעולם מה עשו לעם היהודי בשואה . אני אהיה כאן כל שנה , תפוז הוא הבית שלי , ובכל פעם שסוקי ודומיה לא יכבדו את רגשות יוצאי השואה לדורותיהם אני אשמיע את קולי בקול רם וללא עוררין אני לא מפחדת ממקהלת ביריוניות שמדרדרות את הויוכ לרמה של שוק ומפספסות את העיקר - אהבת הזולת , אהבת העם , אהבת ישראל מעל הכל וכן מה לעשות זה חשוב לי יותר מהפולנים , ויותר מטוקבקים ויותר מכל דבר אחר . תושב חוץ , אתה לא לבד כל הכבוד לך שאינך חושש אף פעם להשמיע קולך אני איתך לאורך כל הדרך !

תודה

רק אני אציין שהטעות היחידה שלי היתה בשימוש במושג האנטישמיות. הייתי צריך לכתוב שזאת רשומה של "אנטי יום השואה". אני לא אוהב את אלה שמגיבים בשרשור רק כדי להגן על החברים שלהם. הם רק תוקפים אותי או מסמנים "
" לחברים שלהם. מחר בבוקר הם יבואו ואם הם ימצאו הודעות של החברים שלהם, מייד יוסיפו "
".

שמים1

New member
אתה לא כל כך טעית בסופו של דבר

בשורה התחתונה של כל ההתנהלות הזו יש שנאה עמוקה , אפשר לקרוא לה בכל מיני שמות אבל הרשומה הזו לא נכתבה מתוך אהבה ליהודים . אל תתיחס לכל ה -
זה לא כבוד גדול לכל מי שפירגן כאן רק כדי להגן על הכבוד המפוקפק של גברת סוקי תוך כדי שהם מחמיצים את מהות הדיון , את הרגישות ביום השואה , את עצם העובדה שדוקא ביום הזה הם פוגעים ברגשות בני אדם וגורמים להם במקום להתייחד עם הכאב והאבל האישי והלאומי להתעסק בהבלים ובשנאת הזולת , ממש לא כבוד גדול , חבורת ביריונים .

motior

Member
תושב חוץ יקר

לא תקפתי אותך בשרשור הזה, לא תקפתי אותך מעולם ואינני חבר של suki למרות שאני אוהב לקרואת את הרשומות שלה. הסכמתי עם יופי6 שהרשומה אינה אנטישמית. אולי אינני מבין מה משמעות המילה "תקיפה"

מסכים שלא תקפת,

תמכת בהודעות (לא תוקפניות) של אחרים (לדעתי חברים שלך) על ידי סימון
.

motior

Member
תודה על התיקון

אני חושב שמותר לתמוך ע"י סימן
בהודעה שמסכימים איתה...

שמים1

New member
אני אנסה להסביר את המילה תקיפה כהבנתי

לפי ההצנהלות בשרשור הזה הרשומה של סוקי גרמה להתפתחות דיון לגיטימי - יש בעד הרשומה שלא רואים בה מסר שהוא אנטי יהודי בעליל - אני בכוונה לא אשתמש במילה אנטישמיות כי זו מילה קשה מאוד עבורי , ויש כאלה שהתנגדו לדבריה של סוקי בעיקר בשל העיתוי בו נאמרו הדברים ולא בכדי , הגברת נוהגת להעלות רשומות פרובוקטיביות שמרתיחות את דם יוצאי השואה ודורותיהם זו השנה השנייה , אפשר להסכים שלא להסכים הרי זה ויכוח אין סופי , אבל גברת סוקי שידה קלה על המקלדת בהבעת דעותיה הפרובוקטיביות ( לעניות דעתי בלבד !) לא מסוגלת לקבל ביקורת אלא רק להטיח אותה , אז מה לעשות שיש אנשים שנמאס להם לקרוא כמה הגברת שונאת ושונאת , וכמה היא יוצאת דופן , וכמה זה נורא לא לפרגן לפולנים ולשמוח לאיד , הכל יפה וטוב , לא במחיר של לקרוא ליהודים המיץ של הזבל - זה מריח מסריח מאוד דוקא ביום השואה . אז מפני שהבענו את דענו הלגיטימית הפכנו יעד לביריוניות וירטואליות שבאות בשריקתה של סוקי או כל דכפין שהתערבו כאן לנסות להשתיק את קולנו ואנחנו מסתבר לא נשתוק לא היום , לא מחר ולא בשנה הבאה והכל כמובן כפוף לאירוע ולדברים שיועלו כמובן , מתוך כבוד לאדם גם כאשר איננו מסכימים , יש תרבות דיון .

motior

Member
בריונות וירטואלית? השתקה?

בסה"כ הסכמתי עם יופי6 שכתב שהרשומה לא אנטישמית. היו פה גם תגובות צורמות מאוד בשרשור - משני הצדדים (המצדדים והמתנגדים) אבל אני משוכנע שאני לא הייתי פה "בריון" ולא ניסיתי להשתיק אף אחד

שמים1

New member
אני ממש לא התכוונתי אליך

ואין לי דבר נגד אלו שהסכימו עם הרשומה הזו התפתח דיון לגיטימי בעד ונגד עד שנכנסו כמה ביריוניות והורידו את רמת הדיון לאשפתות עיין בשרשור ותבין למה אני מתכוונת .

למעלה