ערב טוב לכולם!!
תושב חוץ התלונן על רשומה שלדעתו לא מתאימה ליום השואה גם אני חושבת שהרשומה הזו קודמה לא באיתוי נכון!! סוקי כל שנה פתאום יש לה רשומה פרובוקטיבית בדיוק לפני יום השואה!! וכל שנה הרשומה הזו מקודמת!! לפני שהגבתי פה, הלכתי וקראתי את הרשומה שלה ואת כל התגובות לדעתי היא סותרת את עצמה בין הרשומה לבין התגובות שלה והיא כן קראה לאנשים שהגיבו בשמחה על מותם של הנשיא והאחרים "המיץ של הזבל" גם היא חוטאת במשפט זה בסוג של שינאה כלפי אנשים, אין הבדל במהות המילים בין מילות השמחה למשפט המזעזע הזה ומי שדורש דרך ארץ ונימוס צריך גם לקיים ולבצע ולא רק לומר! אני חושבת שמי שמותקף כאן הוא תושב חוץ שכתב מה שהוא חושב מבלי להעליב לפגוע או להשתמש במילים בוטות, אולי הכותרת אנטישמיות לא מתאימה, אבל חוץ מזה הוא כתב מה שהוא חושב וזכותו של כל אחד לכתוב מה שחושבים אך הסוד הוא לא לפגוע לא להעליב, לא לקרוא בשמות גנאי לאנשים עם או קבוצה חושבת שסוקי היא זו שמחפשת את הפרובקוציה מושכת אליה את האש בסוג כזה של רשומה ועוד ביום קשה כל כך שלום שלווה פרגון וכבוד התוצאה - צריכה לעשות בדרך ארץ, בסבלנות ובסובלנות, להסביר, לחנך, אך לא לתקוף בחזרה באותה הדרך וזה מה שעשתה סוקי לדעתי ברשומה שלה, ורשומה זו גורמת לשינאת חינם!! בדרך שהיא נכתבה. היא יכלה לכתוב את מה שהיא חושבת וכולנו חושבים בצורה אחרת אז כל זה לא היה קורה! גם אני נגד שינאה, נגד שימחה לאיד לכל דבר, כי העולם קטן ועגול, כמו שאני לא אשמח בכאב של אחר מצפה שלא ישמחו בכאב שלי..... ויש לי הרגשה שכמה מהתגובות שכאן שהיו בעד סוקי, הם תגובות של אנשים שפשוט באו להגן עליה מבלי לקרוא את הרשומה או להכנס לתוכה ולקרוא היטב גם בין השורות, כי אם זה היה כך, היו מגיבים אחרת ואני מכירה את רוב המגיבים וקצת התפלאתי שלא העירו הערות שהיו צריכים להעיר דיברו פה על "דרך עיניים של אדם שאוהב בריות" כולם פה הגיבו כפי שחשבו לא משינאה אלא דרך עיניים של אדם שאוהב בריות!! תושב חוץ צודק, רשומה כזו לא היו צריכים לקדם שעות מספר לפני יום קשה, תפוז קידם וחושבת שלא במקום, יכל לחכות עם הרשומה אחרי יום השואה, וסוקי לדעתי צריכה לחשוב איך לכתוב דברים, כי גם אם היא צודקת, ופה היא צדקה שאסור לשמוח בכאבם של אחרים, היא כתבה בצורה כזו שהיא פגעה באחרים שלא מגיע להם, היא פגעה בעם היהודי בכלל, ובנו כאנשים שבמקרה אנחנו גם יהודים. וכן מה לעשות שאנחנו שונאים את אלו שפגעו בנו, אנחנו שונאים את אלו שגרמו לחצי מעמנו להרצח אי אפשר לדחות רגשות שכאלו, רגשות טבעיים אחרי מה שקרה, ומה שקרה בכלל לא קל לא לנרצחים לא לשורדים ולא לנו כדור המשך של השואה הרשומה שלה לא הייתה במקום, הקידום לא היה במקום, (מבחינת הזמן) והניסוח בכלל לא נכון! וחבל!! לפעמים דברים נכונים נמחקים בגלל פרובקציה, בגלל מילים לא הולמות וכו'........ רשומה מסוג כזה גורמת לשינאת חינם, אולי הכותבת לא התכוונה אך בסגנון ובמועד העלאת הרשומה גורם לשינאת חינם, למריבות, לויכוחים, למילות לא יפות וכו', וחבל, גם ככה אנחנו מוקפים שונאים ואלו שרוצים להשמיד אותנו....לפחות מבית ובבית לנסות להתנהל בדרך ארץ בכבוד, מבלי להלהיט!! לילה טוב לכולם