תלונה על קידום רשומה אנטישמית

suki da yo

New member
ביקורת לגיטימית העברת את

תושב חוץ מנהל נגדי מלחמה ארוכה שבה כל האמצעים כשרים

זה לא קשור למלחמה

את הרשומות בסגנון הזה את כותבת מידי שנה. אלה לא רשומות אנטישמיות אלא אנטי יום השואה. כל פעם את מוצאת משהו לבוא אליו בטענות. חבל שמקדמים את זה כל שנה ביום השואה.

רונית ../images/Emo140.gif

אם היית מבינה את הכוונה של תושב חוץ ואותנו על מה הכעס לא היית תוקפת בצורה כזו הטעות היחידה של תושב חוץ שקרא לרשומה רשומה אנטישימית, אך הוא תיקן והסביר למה התכוון אנחנו כועסים ופגועים כי ברשומה למרות שהתוכן הכללי שלה נכון, וגם אנחנו בעד זה שאסור לצחוק על כאב של אחר, צורת המילים ההתבטאות והשימוש שלה במילים לא יפות, ועוד ביום השואה הכעיס אותנו!! כמו שסוקי לא רוצה שידברו על אחרים במילים לא יפות, גם היא הייתה צריכה לא להתבטא במילות גנאי יאה דורש יאה מקיים זה הכאב והכעס שלנו! תושב לא תקף, לא דיבר במילות גנאי כנגד סוקי, כתב בצורה הכי יפה מה שהוא חושב ההודעה שלו לא עשתה כלום! אין לו על מה להתבייש!! מי שיש לו זו סוקי שעדיין לא התנצלה וכל התגובות התוקפניות והלא יפות כנגד תושב חוץ!!!! חשוב לקרוא ולהבין.....ואז להגיב לילה טוב מוזהבת

Ronit FL

New member
אלוהים אדירים!

כל השרשור הזה משרת נאמנה את רשימתו השחורה של תושב (ע"ע: המחרימים). רוב מי שכתב כאן (וחזרה וכתבה...) לא הבינו מילה וחצי מילה מהדברים שסוקי כתבה. אם היתה בהם הבינה להבין את הדברים כהוויתם, הרשימה והרשומה, השרשור הזה לא היה מתקיים.

אל תדחפי לי מושגים

לא הזכרתי "רשימה שחורה". ולכל אחד יש כמה אנשים שמחרימים אותו. אפילו את הודית בזה שיש אנשים שמחרימים אותך בבלוגיה.

Ronit FL

New member
אל תדחוף לי הודאות שאמרתי או לא.

אתה יודע מה. בוא נגיד שכל העולם ואשתו מחרימים אותי. נגיד. בסדר? אתה יודע מה, זה לא מעניין! לא מעניין!! מה צריך להיות אכפת לי אם אנשים בוחרים לא לקרוא את מה שאני כותבת? מעניין אותי מי שכן קורא! להם אני תמיד אומר מילת תודה ואשמח שהטריחו ונתנו מזמנם לקרוא את שיש לי לאמר. אני אומרת תודה למי שקורא ולמי שמגיב. מי שלא נכנס לקרוא, זה בסדר. באמת בסדר. אני לא מבינה למה צריכה להיות לזה השפעה עליי. אתה לקחת את החשבונות שלך ופצחת במלחמה נגד סוקי, השתמשת בבלוגרים אחרים שייכנסו בה. השתמשת במילה 'גזענות' ואני לא בטוחה שלא חשבת על המילה לפני ששלחת את ההודעה. פנית למכנה המשותף הכי נמוך שיש בבלוגייה והשמחה גדולה! וכן, תתבייש לך שהשתמשת ביום הזה כדי להתנגח בסוקי. אם היית קורא את הרשומה של סוקי בצורה עניינית, היית מבין שכל מה שנכתב כאן על הרשומה שלה, אין בו דבר וחצי דבר מהטענות שהועלו נגדה. טוב, חוץ מהביטוי האומלל בו השתמשה (למרות שיש אנשים שהביטוי הזה מתאים להם כמו שקית אשפה לפח)...

לא השתמשתי באף אחד

אנשים פה הם לא בובות, ויש להם חשיבה עצמאית. אין להם מזימות נגד suki. מהתגובות נובע שיותר ממישהו אחד מסכים שלא צריך לקדם רשומה כזאת ביום השואה.

Oblivia

New member
אסור ליהודי להעביר ביקורת על יהודי אחר?

וממתי העברת ביקורת בונה הופכת מישהו לאנטישמי? אני חושבת שיהודים משתמשים במילה הזו בקלות יתרה - רוב הישראלים לא פגשו אדם אנטישמי בחייהם (ואיך זה שכולם נזכרים להיות יהודים רק יום אחד בשנה?). לזעוק כלפי חברה בבלוג שהיא אנטישמית (או כותבת רשומות אנטישמיות - היינו הך ) זה לא מכובד, לא חכם ופרובוקטיבי בפני עצמו. ואני אומרת את זה עם כל החיבה (אתה צריך לסלוח לי, זה האקשן-פורום הראשון שלי D: ) אובליביה נ.ב. באמת חבל שהיא אפשר לערוך תגובות בפורום...

Oblivia

New member
הייתי ממשיכה להתוכח איתך

אבל כבר נמאס לי להיות בעבודה.. :)

לא רק שלא מתאים לקידום ביום השואה

ניסוח הרשומה שלה פרובוקטיבית והיא משתמשת גם בביטויים שהיא נגדם אך משתמשת בהם!! איך? ערב טוב מוזהבת

שמים1

New member
תושב חוץ אני מסכימה עם הטענה שהרשומה

פרובוקטיבית אני מסכימה עם הטענה תמוהה בעיני שכל שנה בוחרים בגסרת הזו להסעיר לנו את הדם כל יום שואה . ואני מודה לך שפתחת הודעה שכזו ונתת לאחרים שלא מוחאים כפיים גם להביע את עצמם .

בסוף דבר, אנחנו צודקים וsuki da yo גזענית

נוח לה להישען בזמנים של שכול ולהתריס את התורה המורעלת שלה כלפי קהילה שאינה רואה לנכון להגיב בנסיבות האלה וביום הזה ובדרך היא קוטפת קופון מקידום ראשי בתפוז. אדם שמכנה את בני עמו "המיץ של הזבל" הוא בעצמו מיץ של זבל, ואם את יכולה לבקר את היהודים על שמחה לאיד על נפילת המטוס, זכותינו לבקר אותך על כך שאת מחרחרת ריבים על בסיס קבוע בימי שואה. זה ששירתת והתנדבת איזה יומיים באיזה קיטנה שראתה לנכון להדריך ולספר את סיפור היהודים לדורות הבאים לא נותן לך שום הצדקה להוציא את התסכול שלך על משפחתך, על האחים שלך, על בני האומה שלך, על בני הדת שלך. תפוז מתמחה בהוצאה היוצא מן הכלל שמעיד על הכלל, והוא מתקיים על דברים כאלה. המעט שאת יכולה לעשות זה לעשות חשבון נפש ולהודות שטעית, שרצית לעשות פרובוקציה ויצא לך מגדר שליטה. כל התבטאות אחרת רק מביאה אותי ואחרים דומים לי לפסול אותך ואת הבלוג שלך. בושה.

ערב טוב נטע היקרה

כל מה שכתבת נכון!! ותראי את התגובה שלי למטה לילה טוב מוזהבת

שמים1

New member
נטע יקרה

אני תומכת בכל מילה שלך כאן אבל לא תקבלי התנצלות כמובן מהגברת הנכבדה מפני שכל מטרתה היא להרתיח את הדם בכל שנה ליוצאי השואה ודורותיהם זה חלק מכל העניין בפרסום הרשומות שלה זו השנה השנייה דוקא ביום השואה . את מוזמנת להיות עם היד על הדופק ובכל פעם שרשומות שכאלה יעלו לדיון אנחנו נשמיע קולנו באופן מכבוד וראוי כתמיד

ערב טוב לכולם!!

תושב חוץ התלונן על רשומה שלדעתו לא מתאימה ליום השואה גם אני חושבת שהרשומה הזו קודמה לא באיתוי נכון!! סוקי כל שנה פתאום יש לה רשומה פרובוקטיבית בדיוק לפני יום השואה!! וכל שנה הרשומה הזו מקודמת!! לפני שהגבתי פה, הלכתי וקראתי את הרשומה שלה ואת כל התגובות לדעתי היא סותרת את עצמה בין הרשומה לבין התגובות שלה והיא כן קראה לאנשים שהגיבו בשמחה על מותם של הנשיא והאחרים "המיץ של הזבל" גם היא חוטאת במשפט זה בסוג של שינאה כלפי אנשים, אין הבדל במהות המילים בין מילות השמחה למשפט המזעזע הזה ומי שדורש דרך ארץ ונימוס צריך גם לקיים ולבצע ולא רק לומר! אני חושבת שמי שמותקף כאן הוא תושב חוץ שכתב מה שהוא חושב מבלי להעליב לפגוע או להשתמש במילים בוטות, אולי הכותרת אנטישמיות לא מתאימה, אבל חוץ מזה הוא כתב מה שהוא חושב וזכותו של כל אחד לכתוב מה שחושבים אך הסוד הוא לא לפגוע לא להעליב, לא לקרוא בשמות גנאי לאנשים עם או קבוצה חושבת שסוקי היא זו שמחפשת את הפרובקוציה מושכת אליה את האש בסוג כזה של רשומה ועוד ביום קשה כל כך שלום שלווה פרגון וכבוד התוצאה - צריכה לעשות בדרך ארץ, בסבלנות ובסובלנות, להסביר, לחנך, אך לא לתקוף בחזרה באותה הדרך וזה מה שעשתה סוקי לדעתי ברשומה שלה, ורשומה זו גורמת לשינאת חינם!! בדרך שהיא נכתבה. היא יכלה לכתוב את מה שהיא חושבת וכולנו חושבים בצורה אחרת אז כל זה לא היה קורה! גם אני נגד שינאה, נגד שימחה לאיד לכל דבר, כי העולם קטן ועגול, כמו שאני לא אשמח בכאב של אחר מצפה שלא ישמחו בכאב שלי..... ויש לי הרגשה שכמה מהתגובות שכאן שהיו בעד סוקי, הם תגובות של אנשים שפשוט באו להגן עליה מבלי לקרוא את הרשומה או להכנס לתוכה ולקרוא היטב גם בין השורות, כי אם זה היה כך, היו מגיבים אחרת ואני מכירה את רוב המגיבים וקצת התפלאתי שלא העירו הערות שהיו צריכים להעיר דיברו פה על "דרך עיניים של אדם שאוהב בריות" כולם פה הגיבו כפי שחשבו לא משינאה אלא דרך עיניים של אדם שאוהב בריות!! תושב חוץ צודק, רשומה כזו לא היו צריכים לקדם שעות מספר לפני יום קשה, תפוז קידם וחושבת שלא במקום, יכל לחכות עם הרשומה אחרי יום השואה, וסוקי לדעתי צריכה לחשוב איך לכתוב דברים, כי גם אם היא צודקת, ופה היא צדקה שאסור לשמוח בכאבם של אחרים, היא כתבה בצורה כזו שהיא פגעה באחרים שלא מגיע להם, היא פגעה בעם היהודי בכלל, ובנו כאנשים שבמקרה אנחנו גם יהודים. וכן מה לעשות שאנחנו שונאים את אלו שפגעו בנו, אנחנו שונאים את אלו שגרמו לחצי מעמנו להרצח אי אפשר לדחות רגשות שכאלו, רגשות טבעיים אחרי מה שקרה, ומה שקרה בכלל לא קל לא לנרצחים לא לשורדים ולא לנו כדור המשך של השואה הרשומה שלה לא הייתה במקום, הקידום לא היה במקום, (מבחינת הזמן) והניסוח בכלל לא נכון! וחבל!! לפעמים דברים נכונים נמחקים בגלל פרובקציה, בגלל מילים לא הולמות וכו'........ רשומה מסוג כזה גורמת לשינאת חינם, אולי הכותבת לא התכוונה אך בסגנון ובמועד העלאת הרשומה גורם לשינאת חינם, למריבות, לויכוחים, למילות לא יפות וכו', וחבל, גם ככה אנחנו מוקפים שונאים ואלו שרוצים להשמיד אותנו....לפחות מבית ובבית לנסות להתנהל בדרך ארץ בכבוד, מבלי להלהיט!! לילה טוב לכולם

פנומן 72

New member
יש מכות ולא קוראים לי ? ../images/Emo10.gif

בגלל הפרסום של תושב חוץ נכנסתי לקרוא את הרשומה המדוברת. שאלוהים יעזור לי כדי לדעת איפה אנשים רואים שם אנטישמיות...

למעלה