!The McWeekend Is Here

talosh1234

New member
../images/Emo180.gifתמונה יותר נורמאלית ^^

מחכה לחברה בחושך מחוץ לבית מואעהאעאעה

sweet shir

New member
../images/Emo170.gifסופשבוע נעים! DD:

שיר השבוע של מקפליי: כלכךךךך Everybody Knows חחחחחחחחחחח וואו איזה חרישות. וגם Bubble Wrap. שיר השבוע לא של מקפליי: את יפה - שייגעצ.
In Too Deep - Sum 41 מכיר אותו - יוני בלוך. נפוליאון - יוני בלוך. ג'קט - עברי לידר. Life Is Beautiful - Sixx AM להקת/זמר השבוע: מקפליי, יוני בלוך ועברי לידר. אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: יש כמה ^^ Bang Bang You're Dead Trailer חזקקקקק http://www.youtube.com/watch?v=VOLpz-ZoLGw Ugly Betty - Best Marc Moments http://www.youtube.com/watch?v=kW61J83FVxE Ugly Betty - Best Justin Moments http://www.youtube.com/watch?v=epFDbzvndBs חחחחח ה-2 האלו קורעיםXD תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: תוכנית~ בטיייי
, גוסיפ גירל! (התמכרתי ל-2 הסדרות האלו$@#$ XD), חברים, האוס והישרדות. סרט~ באנג באנג, יור דד. סרט כ"כ חזק. מדהים. $#@$# וגם, אף פעם לא אהיה שלך. סרט מממש חמוד וממש מצחיקD: משהו שהכעיס אתכם השבוע: להתכונן ללשון >< משהו ששימח: ממ בטי. XD והדמו! <: משהו שהעציב: השמנתי :/ ציטוטי השבוע: אממ אין הרבה. *nafשירD: says: היה משהו מעניין בהישרדות? ראיתי גוסיפ גירל חח ריתנה ניסים ונפלאות says: לא ריתנה ניסים ונפלאות says: נעם בלי חולצה ריתנה ניסים ונפלאות says: החיים הרגילים *nafשירD: says: חח אני חוששת שגוסיפ גירל יותר מעניין מזה
ריתנה ניסים ונפלאות says: יאללה ריתנה ניסים ונפלאות says: כוסית ששוכבת עם האנס.. ריתנה ניסים ונפלאות says: מרתק!
*nafשירD: says: איך את יודעת?! XDDDD *nafשירD: says: זה באמת מה שקרה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: בלייר שכבה עם צ'אק ריתנה ניסים ונפלאות says: אני יודעת הכל |גבות| *nafשירD: says: אהה את גוסיפ גירל? XOXO? *nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDDD ריתנה ניסים ונפלאות says: XOXO זה החצי השני שלי *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מתוך בטי~~ הילדה מחפשת עבודה.
Hilda: "How about Mode? Are they looking for people for that fashion thing?" Justin: "Fashion *week*!! What's wrong with this family?!"​
~מישהו מצלצל לבטי~
Betty: "It's Victoria Beckham." Justin: "You're talking with Posh?!" Justin: "If you don't take me to Fashion Week, I will run away. I swear. I know a kid in sixth grade who sells crack!"​
חחחחחחחחחחחחחחח די אני חולה על ג'סטין!! XD וטובטוב, ציטוט אחרון! מפרק אחרXD (מארק גיי, ג'סטין גיי קטןXD):
Marc: "Nice vest!" Justin: "Ralph Lauren, we got it half price because there is a small hole but you can't even see it." Marc: "So, the kids at school, do they like it?" Justin: "No. They don't really get me." Marc: (inhales sharply) "A word of advice, be who you are, wear what you want, just learn how to run real fast."​
קמי לשי: "איכ, מה זה הטוסט הזה?! הוא כזה... סמושי!" שי: "הכל אצלי סמושי!" ~מבט מתוסכל~ ~קולטים מה הוא אמר. נקרעים מצחוק.~ קמי: "גם סמושי וגם קטן?! זה כ"כ קטן שאני כבר לא יודעת! זה בן, זה בת, זה אומר שאני לסבית עכשיו?!" המורה ללשון: "*זה* כלי, כל השאר זה סתם הקטנה." *nafשירD: says: אל תספיילרי לה חח שזה יבוא לה בהפתעה *nafשירD: says: מוחעעחעחעחעחעחעחעעחעחחע *nafשירD: says: חעחעחעחעחחעחעע *nafשירD: says: חעחעחעחע (R) U.V says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *nafשירD: says: פרפר טו סאפר$#@$#@$ Tal says: לאאאאאאאאאאאאאאא *nafשירD: says: XDDDDDDDDDDDDDDDDD (R) U.V says: שיר הצחוק הזדוני שלך תוקע לי תמחשב Tal says: אתן מלחיצות אותי |מתבכיי *nafשירD: says: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "שיר הצחוק הזדוני שלך תוקע לי תמחשב" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD המלצת השבוע: לראות את הסרט באנג באנג, יור דד. מרוב שהוא מדהים עשיתי עליו פוסט! http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=356633 וגםםםם לראות ת'סדרה בטי! זה מושלםXD מתנגן לי בראש/בפלייליסט: ערוץ 3. כרגע יש פרסומת לעונה החדשה של פרוג'קט ראנוואי $#@$#@ <: ועכשיו שאפל ^^ תמונת השבוע: צ'ייס קרופורד
חתיך כ"ככככ! משחק את נייט בגוסיפ גירל ^__^

sweet shir

New member
משחק את צ'ייס בהאוס:)

והוא גם שיחק בסרט אפ טאון גירלז עם בריטני מרפי ובסרט ההוא של האחיות אולסון בלונדון חחחחחחחחחחח

m o r 1 0 2

New member
נכון,בהאוס../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

וואי,הזכרת לי
אהה בסרט לכבוש את לונדון,סרט מדהים
|

Yu vi

New member
אעאעאעע הוא כזה חתיך^$$#^../images/Emo99.gif../images/Emo85.gif

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifוואעעעע חתיך333>

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ציטוטים קורעים
3333>

sweet shir

New member
ממממממש חתיך חחחחחחחחח 333>

את רואה גוסיפ גירל? אנלא זוכרת אם שאלתי אותך XD

rox love BSM

New member
XDDDDDג'סטין../images/Emo99.gif

איך אהבתי שהוא עשה את הקטע ברכבתXDDDD וגם בפעם הראשונה שהוא בא למוד עם בטי ואמר לאמנדה שהנעליים שלה הם מהקולקצייה שעברהXDDDD

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח גמניייייייי "בולטימור. 1962."

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ואז מארק צחק עליה XDDDD די השבוע היו פרקים מה זה טובים!!!!

Maddie

New member
אני מתה עליו!!!../images/Emo185.gif

הוא כזה הגיי פרינד המושלם
הוא כ"כ מצחיק

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח הוא קורע. אני חולה עליו ועל מארקXD

ואם כבר מארק הוא הידיד הגיי האולטימטיבי! כי הוא כזה מרושע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ~דפוקה~

Maddie

New member
כן אבל ג'סטין פאקינג עושה היירספריי!../images/Emo185.gif

הוא זוכר הכל בעל-פה! אעאעאעע Would you be my Gayfriend?

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח ומארק לובש בגדי נשים! XDDDDD

שני אוחצ'ות זה מה שהם

purple floyd

New member
צ'ייס ../images/Emo99.gif

אני יודעת מי זה רק מערוץ E חה חה חה חה לא. יאווו צוטטת אותי%%@ אני מרגישה כה מיוחדת "הבת שלך.. מתכתבת עם ניסים" XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD סורי נו. לאבלאב 3>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ניסים שמדבר איתי

על בנות שגומרות XDDDDDDDDDDDDDDDDD 3333>

אני רוצה לראות את באנג באנג יור דד *________*

חחחחחחחחחח והציטוטים
הו ואני רוצה לראות גם בטי! >: ראיתי רק פרק אחד. >: ואף פעם לא יוצא לי לראות. >: [אבל אמא שלי די מכורה XD] מתי זה משודר בכלל? ^^" לא דיברנו שנים >: [אני אחזור אחרי יום שני.
]

למעלה