!The McWeekend Is Here

Sharon Kez

New member
סוף שבוע נעים לכולן. ../images/Emo140.gif

~עונה אחרי מלא זמן שלא הייתי חח~ שיר השבוע של מקפליי: לא שמעתי שיר השבוע לא של מקפליי: Nouvelle vague- in a manner of speaking [
!!! כבר שבועיים שאני בחרישות כתוצאה מהפרסומת המדהימה של הוט חח] Adele - Chasing Pavements Holly Mcnarland - Beautiful Blue [שיר הפתיחה של פלקון ביצ'
] Leona lewis - Better in time Estelle feat kanye west - American boy Amy Winehouse Back to Black Madonna & Justin - 4 Minutes Sam Sparro - Black and gold להקת/זמר השבוע: ממ אין אלבום השבוע: - קליפ השבוע: - תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: סרט - 21!!!!!!!!! חזרתי עכשיו וזה פשוט סרט מדהים..אחד היפים שראיתי והשחקן הראשי מושלם כ"כ.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: עומס לימודים משהו ששימח: ציונים ממש טובים, שופינג עם חברות = בגדים חדשים D: משהו שהעציב: לא זוכרת ציטוטי השבוע: אין לי כוח חח המלצת השבוע: תראו 21. מתנגן לי בראש/בפלייליסט: פרטי פיפול של פרג'י ועוד מישהו חח תמונת השבוע: לא מצאתי תמונה יותר טובה :(

Yu vi

New member
שרוני!!11 O::../images/Emo85.gif

$^$%&%^ כשאת מתחברת שלחי הודעה
לא דיברתי איתך שנים!
333>

Sharon Kez

New member
אהובתי<: הייתי שולחת הודעה אבל את לא

מחוברת;( דברי איתי בהקדם! חחח ~אהאהעע עוד 2 דקות נועםםםם
~

just orr

New member
שרונייייי D:

אני רואה שאת ממליצה על 21 XD תתחברי מחר פליזוש.

מקוויקי או משהו~

שיר השבוע של מקפליי: Room On The 3rd Floor Star Girl Sorry's Not Good Enough Walk In The Sun Too Close For Comfort Fight For Your Right My Generation Easy Way Out Silence Of The City You've Got A Friend וכמובןןןן ש- Everybody Knows חחח ממש התמכרתי
שיר השבוע לא של מקפליי: Nirvana - Smells Like Teen Spirit Nirvana - Come As You Are כל השירים שיש לי של קוברה סטארשיפ ^^ ואני לא זוכרת עוד
להקת/זמר השבוע: מקפליי, נירוונה וקוברה סטארשיפ.
אלבום השבוע: -- קליפ השבוע: 30Seconds To Mars - A Beautiful Lie http://www.youtube.com/watch?v=_EcX4OtLWVs תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
: סיינפלד, חברים, סאות'פארק.
: קורט קוביין: פרוייקט ללא שם [למרות שראיתי ממש קצת :( ]. משהו שהכעיס אתכם השבוע: המתכונת במתמטיקה שיש ביום שני@#$ המורה הכלבה לכימיההה >< משהו ששימח: הילדים בגן?
משהו שהעציב: -- ציטוטי השבוע: לא תבינו אבל אני אשים אחד :X "למה אופיר ממשש את עצמו?"
המלצת השבוע: בוהו. מתנגן לי בראש/בפלייליסט: Ashlee Simpson - Outta My Head מתנגן לי בראש חחחח נדבקתי פתאום ^^ תמונת השבוע: עאעא איזה חמודים!$@

Charley XD

New member
אהה מי אמר את הציטוט ?

ואוי גאד, המורה לכימיה ממש שונאת אותך ><" אוף הם ממש לא מתאימים וזה מוזר לי לראות אותו ככה XD

חח אני אמרתי למיטול והיא צחקה עליי. ../images/Emo11.gif

גאדאמט אני רק מחכה לסיים ת'שנה ויותר אני לא רואה כימיה בחיים@# אמן שיעיפו אותה ~הגיוני באמת, ברצינות~ חח אני כבר התרגלתי, הם כ"כ חמודים!
333>

Charley XD

New member
XD מעניין למה היא צחקה

חחח היי אני אולי אלמד איתה במגמה אז שוש ><" ודווקא אותה מוזר לי שיעיפו, למרות שהתלוננו עליה ממש הרבה XD היא העיפה את חתיכי מהשיעור והוא לא עשה כלום LOL זה עדין מוזר ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הווו איזה תמונה חמודה ../images/Emo23.gif

בהצלחה במתכונת
יש לי מחר בערבית

נו איזה דפוק ><"

ניסיתי לבטל את ההודעה הקודמת ולכתוב אחרת [השנייה נו]. כנראה שלא הלך.

למעלה