מק מק מק מק מק מקוויקנננננד! ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי:
יש 2: Surfer Babe The Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי:
יש מלאאא [כמו שבוע שעבר] אין לי כוח לרשום.. בקיצור, הרבה פלייליף, דה יוזד, בולט פור מיי ולנטיין ופנסי פרפ
להקת/זמר השבוע:
אני חושבת ש Flyleaf
אלבום השבוע:
Bullet for my valentine - The Poisen
קליפ השבוע:
My Chemical Romance - Helena חח תמיד הקליפים שלי הם שלהם
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
סמולוויל עונה 6!!!! איזה אושרררררררר!!@#$$#
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאמא שלי לא הסכימה לי ללכת למוטו מיוזיק
משהו ששימח:
הכרתי אנשים נחמדים
משהו שהעציב:
שהורדתי את הסיידליפ כי השפה שלי עבה מדי ושום עגיל לא עולה עלייה! אבל הסיידליפ יחזווור! אתם תראווו!
ציטוטי השבוע:
הווהוהוהוהווו יש לי הרבה חח ~הולכת להביא את המחברת~ הנה::
מיכל: "איזה כיף זה ללמוד רק 3 שעות! אני מתרגשת!!" *צלצול* מיכל: "שעתייםם!!"
המורה: "על כל 4 בנות יש 6 בנים" מיכל: *צוחקת* "תרשמי את זה בסיטוטי הצ'בוע!" XDDD
למיכל היה קרם על השיער. אני: "מיכל, יש לך פה מחק נראה לי.. או קרם" ניסיתי להוציא את זה אבל זה לא יצא. מיכל: "זה קרם" אני: "זה לא יוצא!" מיכל: "עקשן" אני: *בקול מפגר* "לא! אני לא זז מפה!" [כאילו מדבבת את הקרם] מיכל: *מצטרפת* "לא מתפנה!!" אני: "יהודי לא מפנה יהודי!" XD
בבוקר: אני: "אמא, אפשר 20 שקל?" אמא שלי מביאה לי. אני הולכת לחדר והיא באה אחרי. היא: "בשביל מה הכסף?" אני: "למה את רוצה לדעת?" היא: "כי אני רוצה לדעת, אם זה לסמים?"XDD ואז היא הלכה והתייעצה עם אבא שלי על זה חח. אני לא לוקחת סמיייים! באמת! אהמ. כן...
מיכל יושבת ליד ילד אחד בכיתה, ושניהם לבשו אדום, והתיק של מיכל אדום וגם הקלמר שלה. אז זה נראה לי מאוד אדום. אני שולחת לה אסמאס: "כל השולחן שלך ושל אדר אדוםXD" היא צחקה והראתה לי את כל הדברים האדומים שיש לה. ואז שמתי לב שרואים לה קצת מהתחתונים והן גם אדומות. אז שלחתי לה עוד אסמאס: "גם התחתונים אדומים!XD" ואז היא חשבה שהתכוונתי לתחתונים של הילד שיושב לידה, אז היא כמעט בדקה לו אותםXDD
אחותי, חן, קראה בחושך אז אני נבהלתי: "תפתחי את האווור!! את תמותתיי!"
שיעור גיטרה: כולם בשקט. אני: "בא לי ספגטי" חחחח חן צחקה מזה שעות. איזה טיימינג יש ליXD
שיחה עם מיכל הלא-זורמתXD : חנוש ושנינוש says (16:55): חחחחחח ליהי [אחותי הקטנה, בת 6] עושה לפו הדב מסאז' ואז היא עושה שהוא אומר "הוו הוו איזה כיף!" חנוש ושנינוש says (16:55): חחחחחחחחחחחחחחחחXD חנוש ושנינוש says (16:55): היא הורגת אותי מיכלייייי says (16:55): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חנוש ושנינוש says (16:57): היא לקחה לי מהסמיםםםםםם1 אני אומרת לךך [הכל בהומור] [XD] מיכלייייי says (16:57): XDDDDDDDDDDDDDD זאת לא היא |שורק| חנוש ושנינוש says (16:57): החלפת את אחותיי??? חנוש ושנינוש says (16:57): אני לא מאמינהננההה! מיכלייייי says (16:58): מה? מיכלייייי says (16:58): 10 דקות אני בא מיכלייייי says (16:58): ה חנוש ושנינוש says (16:58): הפכת עכשיו לגבר?! מיכלייייי says (16:58): באהההה חנוש ושנינוש says (16:59): לכייי לכיי! חנוש ושנינוש says (16:59): Drive,drive away [בעברית צחה: סעי, סעי מכאן!] חנוש ושנינוש says (16:59): XD *את כל ההערות בסוגריים רשמתי עכשיו, זה לא חלק מהשיחהXD היה מצחיק בשיעור מדעים אבל אני לא זוכרת שום ציטוט חח..
חיבוק לכל מי שקראה הכל עד כאן!
המלצת השבוע:
תבררו קודםם!! אל תסיקו מסקנות מהר מדי!
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
Why worry - All Amrican rejects
תמונת השבוע:
אני עשיתי!! ~מתלהבת מעצמי~