!The McWeekend Is Here

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif התאהבתי בתמונה הזאת ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

פאק נו, שכחתי כמה דברים ואני לא יכולה שלא לכת

לכתוב. ככה אני, טוב?
בתוכנית השבוע- קומדי אינק D:
ובמשהו ששימח- פאקינג 97 באנגלית ו-80 בהיסטוריה אעאע והמורה להיסטוריה אמרה שהיא תגיש אותי לבגרות על 90! DDDDDDDDDD: ^_____^"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif"...I think I better leave right

now Before I fall any deeper I think I better leave right now Feeling weaker and weaker...".
שיר השבוע של מקפליי:
Everybody Knows. BCB בגרסה של דאג. BW.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Ace of Base - All That She Wants.
Duffy - Warwick Avenue. Head Autonomica - Beating Hearts Baby. Hedley - 321. The Rasmus - First Day of My Life. Will Young - Your Game. Blue - If you come back. Blue - One love. Blue Feat. Elton John - Sorry Seems to Be the Hardest Word. Will Young - Leave Right Now. Will Young - From Now On. היהודים - מחפש תשובה. היהודים - ליפול.
להקת/זמר השבוע:
היהודים, וויל יאנג, בלו, ד'ה רסמוס.
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
Natasha Bedingfield - Pocketfull of Sunshine http://uk.youtube.com/watch?v=q9uKyMu8cwg The Archies - Sugar Sugar
http://uk.youtube.com/watch?v=mGL4btEIoTo Duffy - Warwick Avenue http://uk.youtube.com/watch?v=HhZ5-L9znt8 ועוד משהו ממש מצחיק
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
: גוסיפ גירל. חברים 3. קומדי אינק. אבודים 4.
משהו ש...
הכעיס אותי השבוע:
הבמאי של הטקס סיום.
שימח אותי השבוע:
- סיימתי את הביוטופ!@#$%^&*)&^%$ עם ציון סופי 97! DDDD: - הוגשתי לבגרות מעבדה עם 89 והלך די טוב, הייתה שכונה חח והלבורנטית גילתה לנו חצי מהתשובות. - 78 בבגרות בע"פ בערבית אחרי שהייתי בטוחה שהיא תגיש אותי רק על עובר אחרי שדברתי איתה חצי בגרות בעברית ><" - מוטו מיוזיק היה נחמד.
העציב אותי השבוע:
ציטוטי השבוע:
היו כ"כ הרבה השבוע במיוחד מהכתיבות לספר מחזור XDD ואני לא זוכרת כלום
אני חייבת להתחיל להקליט את מה שהולך שם
המלצת השבוע:
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
The Rasmus - No Fear.
תמונת השבוע:
התפוז קקה לא נותן לי להעלות תמונה מהמוטו מיוזיק, אז הנה ברנדון

הו, השיר בכותרת שלך זה השיר שבקליפ שלו הזמר כ

*כאילו שר למצלמה וכולם מושכים אותו ויש בלאגן מאחוריו וזה? [אוקיי אני נשמעת ממש עילגת
] אם כן אז באמת שיר יפה <:
~~~ יפה לךD: הלוואי עליי ציונים כאלה בי"ב, אני כלכך מפחדת רבאק ><" וכמובן, אז אולווייז, תמונתך יפה.
והמשקפיים.
וס'חמוד ברנדוןןןן
ולבסוף, את יכולה להעלות את The Rasmus - No Fear? סורי XD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחחח כן זה השיר! הוא מדהיםם

השיר הוא של וויל יאנג - Leave Right Now דווקא זה הציונים היחידים הטובים שלי השנה וזה לא היה כ"כ קשה להגיע אליהם, אם אני יכולתי אז כל אחד יכול ^^ תודה
והנה השיר http://www.sendspace.com/file/xofdxn ולמה בהודעה ההיא אני אעלה לך את השיר של ילוקארד :]

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif ברנדוןןןןן ../images/Emo99.gif

אעאעאעא אני חולה על השירים של וויל יאנגגגגגגגג

../images/Emo95.gif My McWeekend ../images/Emo95.gif

שיר השבוע של מקפליי:
THNL ILL BE OK LONELY NOT ALONE mcfly - too close for comfort (acoustic) McFly-Don't Know Why. McFLY- all about you (acoustic). McFLY- Sorry's Not Good Enough Acoustic.
שיר השבוע לא של מקפליי:
Son Of Dork - Sick Son Of Dork - Two princess Simple Plan - Crazy (Acoustic) Simple Plan - I Miss You Simple plan - i can wait forever . Son of Dork - Boyband. Jonas Brothers -When You Look Me In The Eyes . Jesse Mccartney - Beautiful Soul Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes Gwen Stefani - 4 in the morning
Colbie Caillat - Bubbly
להקת/זמר השבוע:
SIMPLE PLAN & MCFLY
אלבום השבוע:
קליפ השבוע:
מחיר התמימות & סידני וויט & מעודדות צמודות 3 רמזור & צחוק מעבודה & דני הולייוד
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
הורים
משהו ששימח:
אין משהו מסויים
משהו שהעציב:
חברה
ציטוטי השבוע:
אאמממ.... *חושבת* אה יש לי בשיעור ספרות לממדנו על איזה שיר חדש שהוא תפילה אז המורה אומרת "כל אחד מתפלל, אפילו בכיתה עכשיו יש לפחות ילד אחד שמתפלל ליד השולחן" אז אני אומרת לחברה שלי "אני עכשיו ברגע זה ליד השולחן מתפללת שיגמר כבר השיעור" אממ מה עוד היה?? אהה... אתמול יצאנו כמה ילדים ואני אומרת לאור "אור אחותי צבעה היום תשיער בצבע יין כזה..." ידיד אחד שהיה איתנו שמע מה אמרתי והוא אמר "איזה יין אדום או לבן?" זה היה מצחיק באותו רגע
המלצת השבוע:
Colbie Caillat - Bubbly שיר מדהיים !
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
דונט סטופ מי נאו !
תמונת השבוע:
סתם תמונה חמודה
שבוע טוב לכולם

miss dance10

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של מקפליי:
dont stop me now
שיר השבוע לא של מקפליי:
here without you
להקת/זמר השבוע:
3 doors down
אלבום השבוע:
....
קליפ השבוע:
chasing pavement
house, american idol
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
כלוםםם
משהו ששימח:
התנשקתיעםהילד הכי יפה שיש!!!
משהו שהעציב:
כלוםםםם
ציטוטי השבוע:
לא זכור
המלצת השבוע:
וואו !!! תסתכלו לאנשים בעיניים!!!!!
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
here without you
תמונת השבוע:
מיום העצמאות

shaninosh way

New member
מק מק מק מק מק מקוויקנננננד! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של מקפליי:
יש 2: Surfer Babe The Ballad Of Paul K
שיר השבוע לא של מקפליי:
יש מלאאא [כמו שבוע שעבר] אין לי כוח לרשום.. בקיצור, הרבה פלייליף, דה יוזד, בולט פור מיי ולנטיין ופנסי פרפ
להקת/זמר השבוע:
אני חושבת ש Flyleaf
אלבום השבוע:
Bullet for my valentine - The Poisen
קליפ השבוע:
My Chemical Romance - Helena חח תמיד הקליפים שלי הם שלהם
סמולוויל עונה 6!!!! איזה אושרררררררר!!@#$$#
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שאמא שלי לא הסכימה לי ללכת למוטו מיוזיק
משהו ששימח:
הכרתי אנשים נחמדים
משהו שהעציב:
שהורדתי את הסיידליפ כי השפה שלי עבה מדי ושום עגיל לא עולה עלייה! אבל הסיידליפ יחזווור! אתם תראווו!
ציטוטי השבוע:
הווהוהוהוהווו יש לי הרבה חח ~הולכת להביא את המחברת~ הנה::
מיכל: "איזה כיף זה ללמוד רק 3 שעות! אני מתרגשת!!" *צלצול* מיכל: "שעתייםם!!"
המורה: "על כל 4 בנות יש 6 בנים" מיכל: *צוחקת* "תרשמי את זה בסיטוטי הצ'בוע!" XDDD
למיכל היה קרם על השיער. אני: "מיכל, יש לך פה מחק נראה לי.. או קרם" ניסיתי להוציא את זה אבל זה לא יצא. מיכל: "זה קרם" אני: "זה לא יוצא!" מיכל: "עקשן" אני: *בקול מפגר* "לא! אני לא זז מפה!" [כאילו מדבבת את הקרם] מיכל: *מצטרפת* "לא מתפנה!!" אני: "יהודי לא מפנה יהודי!" XD
בבוקר: אני: "אמא, אפשר 20 שקל?" אמא שלי מביאה לי. אני הולכת לחדר והיא באה אחרי. היא: "בשביל מה הכסף?" אני: "למה את רוצה לדעת?" היא: "כי אני רוצה לדעת, אם זה לסמים?"XDD ואז היא הלכה והתייעצה עם אבא שלי על זה חח. אני לא לוקחת סמיייים! באמת! אהמ. כן...
מיכל יושבת ליד ילד אחד בכיתה, ושניהם לבשו אדום, והתיק של מיכל אדום וגם הקלמר שלה. אז זה נראה לי מאוד אדום. אני שולחת לה אסמאס: "כל השולחן שלך ושל אדר אדוםXD" היא צחקה והראתה לי את כל הדברים האדומים שיש לה. ואז שמתי לב שרואים לה קצת מהתחתונים והן גם אדומות. אז שלחתי לה עוד אסמאס: "גם התחתונים אדומים!XD" ואז היא חשבה שהתכוונתי לתחתונים של הילד שיושב לידה, אז היא כמעט בדקה לו אותםXDD
אחותי, חן, קראה בחושך אז אני נבהלתי: "תפתחי את האווור!! את תמותתיי!"
שיעור גיטרה: כולם בשקט. אני: "בא לי ספגטי" חחחח חן צחקה מזה שעות. איזה טיימינג יש ליXD
שיחה עם מיכל הלא-זורמתXD : חנוש ושנינוש says (16:55): חחחחחח ליהי [אחותי הקטנה, בת 6] עושה לפו הדב מסאז' ואז היא עושה שהוא אומר "הוו הוו איזה כיף!" חנוש ושנינוש says (16:55): חחחחחחחחחחחחחחחחXD חנוש ושנינוש says (16:55): היא הורגת אותי מיכלייייי says (16:55): XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD חנוש ושנינוש says (16:57): היא לקחה לי מהסמיםםםםםם1 אני אומרת לךך [הכל בהומור] [XD] מיכלייייי says (16:57): XDDDDDDDDDDDDDD זאת לא היא |שורק| חנוש ושנינוש says (16:57): החלפת את אחותיי??? חנוש ושנינוש says (16:57): אני לא מאמינהננההה! מיכלייייי says (16:58): מה? מיכלייייי says (16:58): 10 דקות אני בא מיכלייייי says (16:58): ה חנוש ושנינוש says (16:58): הפכת עכשיו לגבר?! מיכלייייי says (16:58): באהההה חנוש ושנינוש says (16:59): לכייי לכיי! חנוש ושנינוש says (16:59): Drive,drive away [בעברית צחה: סעי, סעי מכאן!] חנוש ושנינוש says (16:59): XD *את כל ההערות בסוגריים רשמתי עכשיו, זה לא חלק מהשיחהXD היה מצחיק בשיעור מדעים אבל אני לא זוכרת שום ציטוט חח..
חיבוק לכל מי שקראה הכל עד כאן!
המלצת השבוע:
תבררו קודםם!! אל תסיקו מסקנות מהר מדי!
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
Why worry - All Amrican rejects
תמונת השבוע:
אני עשיתי!! ~מתלהבת מעצמי~

michalie XD

New member
../images/Emo121.gifXDDDDDDDDDDD

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD יואו איזה דפוקה יצאתייייייייי XDDDDDDDD עם הדר! י'עקומה

shaninosh way

New member
זה בכוונה!!

זה משעמם לצלם רגליים ישרות!! אז עיקמתי אותן קצצצצצצת!! טוב, תסלחי לי אני הולכת להתארגן לגמר של הישרדות. ביי! תזכירי לי מי זה נעם?

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif XDDD

יאהבלההההההההה לא התכוונתי מהבחינה שאת מעקמת אותם שוב להסביר לך !?#$@!@! הרגל ימין שלך נראת כמו שמאלל
נועם זה החייכניייי הזההה מפעם אחת שראיתי

למעלה