!The McWeekend Is Here

michalie XD

New member
../images/Emo121.gifשיואוווו זה מקוויקנד../images/Emo70.gif../images/Emo170.gif

אז תדליקו לי אורררררררררר כי אני כבר משתגעעעעעעעעעע
להקת/זמר השבוע: The used
תוכנית טלווזיה/סרט השבוע: אממ...................... ארתור טוטלי ספייס 3! דני שובבני
דרייק וג'וש סרטים: אני מאשימה אלווין והצ'יפמאנקיז - שוב סופר הירו 27 שמלות - שוב
ציטוטי השבוע: יש לי 1 שקרה עם אח שלי וחבר שלו.... שני תכתוב את מה השאר... טוב אז ככה: אח שלי וחבר שלו הלכו פה ביהוד לאתר בנייה שמתחילים לבנות בניינים חדשים קיצור עצרו את הבניה בגלל שגילו שיש שם קברות- בגלל שיש שקברות אז הם כיסו את הכל בבדים שלא יראו חבר של אחד שלי הוציא את הבד ואמר "חברה.. סליחה שאני מפריע אבל אני רוצה שניה לשכב לידכם" ~נשכב~ "רואים?! ככה אני רוצה את הקבר שלי!" ~שוכב לכמה דקות~ "יאללה בואו נלך לחפש גולגולת שאני אתלה לי על הקיר בחדר" ~מתחיל לחפור~ XDDDDDDDDDDDDDDDD
המלצת השבוע: תראו אלווין והצי'פמאנקיזזז הם כאלה חמודיםםםםםםםםםם אני רוצה סנאיםםםםםם
מתנגן לי בראש/בפלייליסט: אנחנו מאמינים בני מאמינים ואין לנו על מי להישען - אלה, אלה על אבינו, אבינו שבשמים. אנחנו מאמינים בני מאמינים אין לנו על מי להישען - אלה,אלה על אבינו, אבינו שבשמים. ליבי אליך, בתפילה...(וההמשך...)
תמונה השבוע: יש לי כמההה של MCRRR

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif מה תפוז רוצה ממני בכוח מכות!?@1

#!$#!$!#%@#!$!@$!@#%%$&^$#W$^&%&)^&Y$@#@%R$% חבל.. חבלל שאני אכנס בךך

michalie XD

New member
../images/Emo121.gif אני גם רוצה להצטלםם

עם היפההה הזה בעל הפאות הארוכותתת

JuSt My LuCk

New member
סוף שבוע ../images/Emo6.gif חעחעחעחע

|כסדה|שיר השבוע של מקפליי: thnl,tcfc,ml,tg שיר השבוע לא של מקפליי: highway to hell,best of you,coming under,broken,make dame shore,pretty girl,maybe tomorrow,questions of science ועוד ועוד ..... XD להקת/זמר השבוע: מקפליי,יוני בלוך,SEETHER והלהקות שהופיעו היום במוטו מיוזיק הם ממש טובים XD אלבום השבוע: ממממ אין קליפ השבוע: גם אין ... לא בעצם.... הזה של בלינק שהורסים את הבית XD אהה וגם השירים של בלינק לשירי השבוע XD תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: מממ... על טבעי
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממממ כמה דברים לא זוכרת משהו ששימח: המוטו מוטו מוטו מיוזיק
משהו שהעציב: מממ... לא יודעת ציטוטי השבוע: ממ... אני וחברה שלי בדרך הביתה באוטובוס שיגענו אחד שישב 2 ספסלים מלפנינו ואז הוא קם והולך לעמוד כאילו ואני עושה לחברה שלי :"תראי הוא מעדיף לעמוד מלשבת ולסבול אותנו! עכשיו נעלבתי רשמית :( " (אני סתם נשמעת כאן פקאצה XD ) ,יש מצב שאמרתי את זה שבוע שעבר? לא... טוב נו נגיד שוב XD אני:איזה באסה זה כשהאקס שלך יוצא מהארון אחרי שנפרד ממך ואומר לך 'תודה שעזרת לי להבין מה אני', זאתי כל כך כאפה לאגו " XD כן מזה אנחנו צוחקות XD לכו תבינו XD מממ....והיו עוד כל מני ציטוטים מצחיקים היום אבל אין לי כוח להזיכר בהם XD המלצת השבוע: לכו למוטו מיוזיק!!!! מתנגן לי בראש/בפלייליסט: ממממ..... עכשיו שכחתי למה נדבקתי XD תמונת השבוע: תמונה שצילמתי :)

../images/Emo19.gif עוננה נה נה D :

שיר השבוע של מקפליי:
Everybody Knows , ווואו שיר מדהים ! אני חורשת עליו ( =
שיר השבוע לא של מקפליי:
השיר של דורה חחחחחחחחXD ואלייך של משה פרץ : )
להקת/זמר השבוע:
mcfly
אלבום השבוע:
Motion in the Ocean
קליפ השבוע:
פליז פליז , של מק .. (חח זה היה דיי ברור לא ? )
תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע:
- בטי (מערוץ 3) - לאדעת למה , אבל התמכרתי לזה , זה ממש יפה !
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
ילד מהכיתה שלי , הוא נתן לי מכה ביד של החיסון !! כ"כ כואב = /
משהו ששימח:
אממ.. אני רובב הזמן שמחה .. אבל לא היה משוו שממש ממש שימח אותי השבוע |:
משהו שהעציב:
לא העציב , אבל דיי הייתי בדיכי מיזה , (מהחיסון) גאאד זה כ"כ כואב !
ציטוטי השבוע:
ראיתי באיזה שהו סירטון ת'מגעיל (זין) של דני .. אז ספרתי לילדה אחת .. "אני : ראיתי לדני !! ילדה אחת (חח) : מה ? ואיך זה ? גדול ושעיר ? אני : לא קטן , ומגעיל . " לא מצחיק , אבל חפייף >< והיו כמה מצחיקים , אבל אני לא זוכרתתת = / אני והזיכרון שלי :|
המלצת השבוע:
תאכלו שניצל , זה טעים XD
מתנגן לי בראש/בפלייליסט:
Everybody Knows
תמונת השבוע:
אני יעלה יותר מאוחר ^^

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif"Burn the bridges baby......"

"Burn the bridges make a wishes"
שיר השבוע של מקפליי:
נמנממנ אני מניחה ש... IBO שיר השבוע לא של מקפליי:
Boys Like Girls - Heels Over Head Daddy Yankee Feat. Pitbull - Gasolina Daddy Yankee Feat. Pitbull - Toma Keith Urban - Days Go By Saosin - Voices The Red Jumpsuit Apparatus - Justify Adele - Chasing Pavements Kelly Clarkson - Beautiful Disaster 3 Doors Down - Here Without You Cartel - Honestly Yellowcard - Light Up The Sky להקת/זמר השבוע: ילוקארד, שמעתי אותם כל השבוע ואני מאוהבת בזמררר חחחח אלבום השבוע: החדש של ילוקארד, מדהיםםם קליפ השבוע: Yellowcard - Light Up The Sky תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: אמ אמ אמ חנון על הזמן- משהו כזה XD עם ג'ייסון דולי החתיךךךךך הזההההההה
מתנגן לי בראש/בפלייליסט: הילס אובר אד XD תמונת השבוע:ג'ייסוןןןןןןןן

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifעוד מג'ייסון../images/Emo99.gif

השיער שלו כל כך מושלםם
איך הוא השתנה מהסדרה פראיים לגמרי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאאעאעאעאעא-ת ואני בשש../images/Emo99.gif

'סה חמודיםםם ואיזה חולצות מדהימות הם לובשים יאללהההה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifולג'ייסון אחר- ג'ייסון אוסמונד../images/Emo23.gif

הבן של אחד מהזמרים בלהקה- דה אוסמונדס... ראיתי אותו באופרה איזה חיוך מושלם יש לו, אבל לא מצאתי מספיק תמונות

גילולית

New member
../images/Emo205.gifטחח הוא אשכרה מזכיר את האוסמונדז XDD

רק הרבה יוצר חתיךךךךך XDD

Noa XDD

New member
פחחח מה השעה XD עונה :)

שיר השבוע של מקפליי: The Heart Never Lies שיר השבוע לא של מקפליי: Alone בביצוע של קרלי מאמריקן איידול :) להקת/זמר השבוע: נמנמנממנ מקפליי + דיוויד קוק + קרלי. אלבום השבוע: Abbey Road קליפ השבוע: That Girl, Please Please ו-Sorry's Not Good Enough תוכנית טלוויזיה/סרט השבוע: דרייק וג'וש.. משהו שהכעיס אתכם השבוע: אהמ.. יש לי כמה בנות בכיתה שמנויות לראש 1 והן תמיד מביאות אותו לב"יס. חברה טובה שלי אוהבת נורא את מקפליי והיה פוסטר שלהם בעיתון אז היא ביקשה אותו.. חברה אחרת שלי לקחה בסוף את הפוסטר למרות שהיא בכלל לא מכירה אותם..(היא לקחה את הפוסטר כי הם חמודים) אז חברה שלי שרצתה את הפוסטר התעצבנה.. משהו ששימח: הלכתי למבחן למחנה קיץ צ'ייס. משהו שהעציב: לא היה ^__^ ציטוטי השבוע: :) ילד מהכיתה שלי למורה למתמטיקה: "אהההה זו משוואה" המורה למתמטיקה לתלמיד: "לא זו צפרדע.." המלצת השבוע: נמנמנמנמ השארו בבי"הס..??? XD מתנגן לי בראש/בפלייליסט: מתנגנות לי בראש היצירות שאני מנגנת בסקסופון,חחחח פעם ראשונה שזה קורה לי.. תמונת השבוע:

למעלה