חלקים מהשרשור נמחקו

darklighter

New member
אז תלמדו את רותם גם לא להיות גרופית../images/Emo190.gif

היא אמרה שהיא רוצה לדעת יותר על הלהקה אז תציפו אותה במידע [אני סומכת עליכם/ן בעניין
] וכאלה... בקיצור... יש לה עוד תקווה=]

darklighter

New member
סורי:/ כמו שאמרתי זה לא אישי../images/Emo140.gif../images/Emo190.gif

אני כבר לא זוכרת מה כתבת בדיוק אבל מה שהיה היה, אני פשוט לא רוצה מריבות שיורדות לפסים אישיים בפורום...אולי הייתי צריכה למחוק כבר הכל וזהו... את סבבה, לפחות יש לך אחלה שם/ניק...

adiiiXD

New member
חחח לא חשבתי שזה אישי , אל תדאגי XD

וכן , גם לי קוראים עדי D:

../images/Emo109.gif את צודקת, אבל לא צריך להתעצבן בגלל זה.

היא עוד ילדה קטנה [ בלי להעליב אפחד ] ובהתחלה גמני אהבתי את ג'ארד כי הוא הסולן והוא הכי בולט והכל.. ואבל עכשיו זה כבר לא ככה, אוקי הוא זמר מוכשר והכל אבל לא צריך לעשות ממנו אליל כמו שהיא עשתה ממנו.. אז אל תתעצנבו עליה, חבל על העצבים והאנרגיה שלכן.. ורותם, אל תכעסי עליהן, הם רק מנסות להסביר לך שהפורום של כל הלהקה ולא רק של ג'ארד... וזהו ( = 3>

inbal287

New member
בנות, אני ממש מאוכזבת../images/Emo4.gif

זה מה שאני צריכה לראות אחרי שאני חוזרת משבוע בבסיס? חשבתי שכבר אמרתי מספיק פעמים שלא מתייחסים ככה לאנשים לא משנה כמה בוער לכם להגיב בציניות ולרדת עליהם. ציפיתי ליותר...

inbal287

New member
היה מצחיק, מעייף וכואב...

ואני לא מפרטת כי אני חייבת לעוף למיטה, ואני לא מצליחה להתנתק מהמחשב
.

darklighter

New member
../images/Emo45.gifמסכנה../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

מקווה שתחזרי סופ"ש הבא לקבלת פנים קצת יותר נחמדה פה! [ויהיה כי סה"כ האנשים פה סבבה] ואם לא תחזרי אז שיהיה לך סופ"ש רגוע בצבא

hahaha38

New member
www.30Seconds.co.il

www.30Seconds.co.il כנסו כנסו כנסו! אתר חדש ללהקה! יש לנו פרטים אודות הלהקה וגם כן פורום! כנסו ותמחו בנו על ידי לחיצה על אחת הפרסומות! כמו כן, אם יש לכם מידע שאין לאף אחד אחר או שאתם רוצים שיפור מסויים באתר או בפורום, שלחו הודעה בפורום או ששלחו אימייל לכתובת: [email protected] נשמח אם תרשמו ותשקיעו בפורום!!! www.30Seconds.co.il

etmiys

New member
../images/Emo207.gifציורים..

טוב, בשבוע וחצי האחרונים, שכמו כל ה3 חודשים האחרונים- אני מחכה לגיוס כבר(!!!), ובגלל שהיה לי נורא משעמם ולא היה לי מה לעשות (חוץ מהפורום, כמובן..), פשוט התחלתי לצייר... דבר שבהחלט חדש לי... בכל מקרה, בין היתר ציירתי את הלהקה, ולמרות שלא כולם יצאו משהו, בקשו ממני להעלות את זה... ואני ממש מקווה שזה יעלה.... אמן אמן אמן... אז קודם כל- הלהקה, כמובן... תהנו! אני מקווה..
ג'ארד-

etmiys

New member
שאנון...

האמת שזה לא יצא משהו... אין לי תמונה נורמאלית שלו. את זה ציירתי מתמונה בגודל קצת יותר קטן מכרטיס אשראי, ככה שזה ממש קשה. אם למישהי יש תמונה יותר טובה, יותר ברורה, וחשוב לי מאוד שזה יהייה תוך כדי תיפוף או עם המקלות ביד, אני אשמח לקבל... אגב, בגלל הסריקה, כל הציורים הרבה יותר בהירים מבמציאות.. ככה שזה קצת פחות יפה. די מבאס...

למעלה