I Know What You Did Last McWeekend

חמוד../images/Emo6.gif כ"כ מתאים לו XDDDDDDD

והתמונה השנייה חחחחחחחח זה כאילו מהסרטון של כריס קרוקר נכון? XDDDDDDDDDD והאמ, את יכולה להעלות ~או לשלוח לי טחח~ את התמונה המקורית? ^^"

sweet shir

New member
תמונה אחרונה~~

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תראו את העיוות שיובי עשתה לו בחיוך XDDDDDDD

Yu vi

New member
“GET OUT OF MY CAR!!!! I HATE YOU!!!!”../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDD עאעאע לקחת לי חצי מהציטוטים! >< טוב נו, אני אשים את הציטוטים עם זאק. שאגב, רק מלראות ת'תמונה שלו אני נקרעת XDDDDDDDD ישר עולה לי לראש דאגי&זאק. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הקטע עם הכריש גם רוצחחחחחח XDD חחחחחחחח והתמונות שלי
כלכך מתאים לטום לחזיק שלט כזה. XD 3333>

N e r d y

New member
אוו הסרטון המושלם הזההה :[

חחחחחחחחחחחחחחחחחח יוב את דפוקה XDDDDD מי זה בתמונה?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

הציטוטים ממש משעשעים
זה לא יבש בכלל חהחהחהח ס'חתיך זאקוש333>
ואני מצטערת שלא התחברתי ];

sweet shir

New member
כן זה כן חחח אל תשקרי ../images/Emo3.gif

חחחחחחחחחח אני מניחה שאני יכולה למצוא דרך לסלוח לך.... חחחחח סתם 33>

../images/Emo204.gifאני רוצה קישור!

לפיקים. לפיקים המשעשעים שאת קוראת.
ולא אכפת לי שזה סלאש! [אם סיימתי את LMH בפורום פאנפיקים, אני יכולה לשרוד כל דבר.
]

../images/Emo95.gif../images/Emo175.gif עלילות מקוויקאנד ../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
all about you -acoustic The Heart Never Lies Don't Stop Me Now -acoustic
the way you make me feel
כל שיר אחר שעשה לכן את השבוע:
Avril Lavigne - Runaway Jonas Brothers -When You Look Me In The Eyes OneRepublic - Stop And Stare Simple Plan - I Miss You Simple plan - i can wait forever Simple Plan - Crazy Simple Plan - Save you Simple Plan- Grow Up Son of Dork - Boyband Son of Dork - Party's Over Jesse Mccartney - Beautiful Soul
Gwen Stefani - 4 in the morning
הלהקה המגניבה של השבוע:
Simple Plan McFLY
אלבום שחרשתן עליו:
קליפ שעשה לכן את זה:
מלא קליפים של מקפליי :)
תוכנית הטלווזיה / סרט השבוע:
אלופים של החיים & המפענחת & גור ואוח & דרייק וג'וש סופרהירו
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
מתמטיקה !
משהו ששימח:
קיבלתי 91 בבוחן בהיסטוריה
משהו שהעציב:
יום השואה
ציטוטיה:
אמ...אמ...אמ... אההה השיחה עם ספיר שלשום... אני: "ההיי מה קורה?" היא: "אני תקועה מחוץ לבית!" אני: "את מה!?" היא: "יש לי שיחה ממתינה אני כבר חוזרת אלייך" אני:"טוב... ביי" זאת הייתה השיחה הכי מוזרה שהייתה לי בחיים! בשיעור הבעה עם המורה המפגרת דגנית אני וידיד שלי עשינו כדורי נייר מלאים בטיפקס אני: "גלעד היא [המורה] באה אלינו..." המורה: "תביאו לי את זה" הוא: "אבל זה מלא בטיפקס" המורה: "לא נורא תביא לי את זה" הוא הביא לה את זה וכל היד שלה נהייתה לבנה ובגלל שהיא מאוד חכמה היא נגעה עם היד במכנס השחור שלה וכולה התלכלכה... וואי איזה מצחיק זה היה... לפחות באותו רגע
מתנגן בראש / בפלייליסט:
McFLY - Too Close For Comfort
המלצת השבוע:
תהיו מי שאתם
התמונה הכי חמה:

just orr

New member
../images/Emo141.gif סוף שבוע. [אעאע המקוריות!Q#@#$$% נוט]

מצעד הלהיטים של מקפליי: היה משו! באמתבאמת. הממ... מה זה היה... טוב אני אזכר עוד מעט. פינבול וויזארד! הא! נזכרתי P:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Good Charlotte- The World Is Black Good Charlotte- Motivation Proclamation Good Charlotte- Festival Song Good Charlotte- The Anthem Good Charlotte- March On ועוד כל מיני של AVA ובאסטד DDDD:
הלהקה המגניבה של השבוע: AVA, GC, באסטד
אלבום שחרשתן עליו: ---
קליפ שעשה לכן את זה: ---
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
- נמלטים, האוס, על טבעי, עב"נ, האנטומיה של גריי, שושלת טיודור, סקינס, הישרדות סין [נגמר :(]
- משבוע שעבר, אבל עדיין- "המרוץ לזהב" :)
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ביאס, אולי? המבחן בהסטוריה והציונים שלי בזמן האחרון |:
משהו ששימח: הילדים בגן D:
משהו שהעציב: יום השואה
שנגמר החופש [איזה שטחית אני XD]
ציטוטיה: גננת: "בנים, הגודל לא קובע! זה חשוב מאוד לחיים." ילד: "אני המלכה!!! סתם, אני המלך" אח שלי: "את יודעת שירין עושה יותר דברים שהוא ישן מאשר שהוא ער? כשהוא ישן הוא חושב... כשהוא ער לא" "הילדים בכיתה א' משחקים עם חרבות צבעוניות [ודמיוניות XD] ואומרים: 'פיו פיו!'"
מתנגן בראש / בפלייליסט: Angels And Airwaves- The Adventure
המלצת השבוע: הממ... תראו "שושלת טיודור", או תראו/תקראו את "בת בולין האחרת" [לא קראתי, אבל זה אותו סיפור. בערך.] ^^
התמונה הכי חמה: >>
[אבל למה עם כתוביות למה? ><] סופשבוע נעים DD:

Yu vi

New member
|נושא|../images/Emo85.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: Star Girl + אקוסטי The Ballad Of Paul K + גירסת DVD של וונדי Memory Lane (Live - Wonderland DVD) Room On The 3rd Floor ועוד רבים וטובים. XD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Where Is The Love - Busted + גירסת הלייב.
Tribute - Busted Teenage Kicks - Busted Build Me Up A Buttercup - Busted&McFly Lola - Busted&McFly Runaway Train - Busted&McFly עוד מלא של באסטד ^^ Atrophy - The Red Jumpsuit Apparatus Seventeen Ain't So Sweet - The Red Jumpsuit Apparatus Justify - The Red Jumpsuit Apparatus Your Guardian Angel - The Red Jumpsuit Apparatus The Best Damn Thing - Avril Lavigne Keep Holding On - Avril Lavigne We're Not Alone- Son Of Dork
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, באסטד, RJA
אלבום שחרשתן עליו: הכל של באסטד ומקפליי. ושל RJA.
קליפ שעשה לכן את זה: חחחחחחחחחחח מלא של מקפליי XD
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: השנים הטובות, על-טבעי, הישרדות. תיכון בהיי ~Sky High~
משהו שהכעיס אתכם השבוע: מבחנים וכאלה -__-'
משהו ששימח: נמנמ לאדעת.
משהו שהעציב: יום השואה.
ציטוטיה:
(23:18) U.V: פה? <: (23:19) ArielYona: לא <: (23:19) U.V: ביי <: (23:19) ArielYona: להת' <: (23:19) U.V: שונאת אותך <: (23:19) ArielYona: הדדי באבי <: (23:20) U.V: אני שמחה לדעת <: (23:20) ArielYona: דומה לך <: (23:20) U.V: סתמי יא זונה <: (23:20) ArielYona: טוב משלוחה <: (23:21) U.V: טוב קקי <: (23:21) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרעת אותי עם הקקי (23:21) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אבל ממש
מהפיק שנגמר.
קונפשנס
איכשהו, זאק אפרון נכנס לעלילת הפיק XDDDDDDDDDDDDDD “I – I’m on tour,” I said lamely. “You?” “Same! Well, except mine’s a west-end musical kind of tour… so really, considering it, nothing like your kind of tour!” I laughed. Too much. Oh God, I was getting hysterical!! No… I was hyperventilating. Crap. ~~~~ “So what musical tour you on?” I asked, mostly so that I could stop beaming back at him like a very special child. “The High School Musical one.” He pulled a face. “I know, I know, it’s lame –” “No it’s not!” I squeaked. “I love those films!! Thought the third one was a bit naff though. So which one are you performing?” There was a small pause. “The third one,” he said. Shit shit shit shit shit shit shiiiiiittttt!!!! He was laughing again though. “Don’t worry, that’s what made the films so popular!” ~~~~ “I’ll see you around Mr. Poynter,” he said with a smile. I wish I’d said something cool in response to that. But NO! In trying to think of something cool, sophisticated and witty in response, what did I end up saying in a strangled, hoarse voice? “Yeah, when hell freezes over! Bye!!” It wasn’t until after he’d gone that I realised what I’d implied. With a muffled scream, I buried my face in my hands. Brain!! Not!! Connected!! To!! Mouth!! זה פשוט קורע XDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Get Over You - McFly עכשיו IBO ובראש Where is the love של באסטד
המלצת השבוע: המפ
התמונה הכי חמה: כי הוא ממש חתיך כאן.

למעלה