אני בעד ואני נגד

pasiava

New member
לומר לכם למה אני בעד ההתנתקות?

הסיבה היחידה שאני בעד ההתנתקות היא איך שאתם מביעים את הדעה שלכם בחסימת כבישים והבערת כבישים. זה בדיוק אנטי-דמוקרטי כמו התלונות שלכם על שרון שהמשאל עם לא הזיז לו! כל רעיון הסרטים הכתומים הוא יוזמה מבורכת למי שבעד ההתנתקות, ואני מוריד בפניכם את הכובע כי באמת אין מטר שאין בו סרט כתום, וכל הכבוד לכם על זה כי ככה אתם באמת נוקטים עמדה, אבל חסימת כבישים זה דבר ממש לא מוסרי ולא ראוי. תדעו לכם שאתם הורסים לאנשים דברים חשובים שהם לא יכולים לעשות כי הם לא יכולים לנסוע במכונית, ואתם סתם הורסים לעצמכם. יש אנשים שזרקו את הסרט הכתום כשהם היו תקועים בפקק, ובצדק! אתם צריכים להשתמש בדרכים מוסריות והוגנות!

לילי201

New member
שלום לכולם

בימים אלו אני צופה בחדשות מידי ערב ומה אני יאמר לכם פחד! אחינו מכים אחד את השני, מקללים, לאן הגענו? למה? נקרע לי הלב בכל עימות בין חייל למתנחל. האחד מבצע את שהוטל עליו והשני מנסה בכל כוחו {הדל} לשנות את ההחלטה. לראש הממשלה לא אכפת, לשר הביטחון לא אכפת, אך אני חוששת, מה יקרה בעוד חודש? מלחמת אחים תהיה. אחד מהצדדים ידאג לעורר מהומה קטנה שתוך דקות ספורות תהפך למהומה ענקית. הייתי רוצה להעלם ולא להיות פה כשהדבר יקרה כי רק אלוקים יודע איך סה ייגמר...

לילי201

New member
לכל השמאלנים

תפסיקו להתנהג כעיוורים הפיגוע בנתניה הוכיח לכולנו שכשאנחנו חושבים על נסיגה הם בינתיים מתחמשים ודואגים להפציץ את הגוש מידי יום. תתעוררו, איך אפשר לעשות שלום עם חלאות אדם? חלאות אדם שמתפוצצים באוטובוסים ורוצחים אישה בחודש התשיעי להריונה עם 3 ילדותיה ללא כל רחמים ובקור רוח של ממש. לא בטעות כי אם בטווח אפס!!! אם מישהו מכם מסוגל לעשות דבר נאלח מסוג סה- אני לא חושבת.

Yoavsagi

New member
ניפוץ המיתוס השמאלני

רציתי להבהיר משהו בקשר לעמדות השמאל (או לפחות עמדתי שלי כשמאלני שמגדיר את עצמו כשפוי)- אנחנו לא אוהבים ערבים, לא רוצים לחיות איתם, ולא רוצים להכיר אותם. אנחנו רוצים שלום
שלום מכמה בחינות. בחינה ראשונה היא כמובן ביטחונית, וכאן ניכנסת תוכנית ההתנתקות- התוכנית מבודדת בינינו לבינם בעזרת חומת ההפרדה, שיוצרת הפרדה פיזית בינינו, הפרדה שהוכחה כיעילה למניעת מסתננים ומחבלים. בנוסף- השטחים וההקלות שיקבלו הפלשתינים יעלו את רמת החיים ברשות ויגרמו לציבור הפלשתיני להבין שפנינו לשלום ולא לכיבוש, מה שיוריד את השנאה ורצון הנקמה אלינו, וכך גם את הטרור (לא מפתיע בכלל אגב, שהחודשים האחרונים היו שקטים, ולא בגלל צה"ל אלא כי התחלנו לדבר. "העט חזק מהחרב") ומבחינה שנייה, מוסרית- עם כובש הוא עם לא מוסרי, הוא עם שנותן זכות חיים גדולה יותר לאזרח אחד מאשר לאזרח שונה, על רקע גזעני. הכיבוש נוגד את כל ערכי הציונות והיהדות, ואם אנו רוצים להמשיך להיות מדינה מוסרית ולשמור על זהותנו הציונית יהודית עלינו החובה להפסיק את שלטון הכיבוש, ועדיף כמה שיותר מהר כי מצב המדינה מדרדר מיום ליום. אנחנו לא תמימים, אנחנו יודעים שההתנתקות מעזה היא לא סוף התהליך, ואנו תומכים בפעילות צה"ל לאבטח את הרצועה בצורה שתגן ל תושבי שדרות ואשקלון כמו שצריך. אך את הטרור לא נשכיח בכוח הנשק, נשכיח רק בהדברות, ברגע שצד אחד יבין את הצד השני, לא נצטרך עוד את הנשק, נוכל לעבור להסכמים.ומכאן הפורום הזה יכול להמשיך למקום בונה, אז אני מזמין אותכם להגיב לבקר ולהעיר.

אלישע18

New member
זה באמת קשור לשטחים?

הפלסטינים מאז ומתמיד היו שונאי ישראל. אין פה שום עניין של גזילתשטחים. שונאים אותנו! מתי תקלטו... מה יעזור אם נפנה שטחים? למה זה יביא? שאלה לי אליכם: הרי סיכמנו וחתמנו איתם שהשטחים אכן יפונו. התאריך נקבע . למה בכל זאת שולחים פצמרים? סתם, מעניין אותי למה? זה רק מוכיח שאין פה עניין של שטחים....... אנחנו עם ישראל, ושונאים אותנו בשביל זה! שום דבר אחר!!

hativa1

New member
מתנחלים יקרים.

אתם בחרתם באריק, שאו בתוצאות. וזה הכל.

leydid

New member
התנתקות כן או לא?

עברתי על הרבה/רוב הדעות וחרה לי על הרבה דברים, ראשית איני שמלאני אבל אני כן תומך בהתנתקות, כמו כל עם ישראל כואב לי אני בוכה איתכם משפחות שלנו שם וצריכות להתנתק אבל הלעולם על חרבנו נחיה? האדמה טובה לנו יותר מחיינו? על כל אלה אני עונה חד וחלק לא!!!!!!!!! לא רבתי. כל הטיעונים של המתנגדים הם סיסמאות נבובות שאם ניקח אותם אחד אחד (ואיני מתכוון לעשות זאת מעל במה זו). סיסמאות שאנשים "חולים" כמו ארנס ואחרים אמרו והמתנגדים אימצו אך כשתשאל מתנגד האם ערך האדמה חשוב מערך החיים הוא בשיא הרצינות יענה לך שכן על אף שרובם דתיים ולא זאת גישת ההלכה הדתית וגישת התורה, אז חברה, תעצרו רגע קט ותחשבו, הלעולם על חרבנו נחיה? ניסו להגיד "זה פרס לטרור" תחשבו חיובי זה פרס לנו להתנתק ממליון וחצי מרצחים חלאות אדם ותקראו להם איך שתרצו, אמרו עליהם הם "מרצחים ללא לב רוציח נשים זקנים וטף" אתם צודקים אך מה אנחנו עשינו כנגד הערבים והבריטים האם לא הפעלנו טרור?? הלא רצחנו גם אנחנו? בהם בבריטים בעצמנו (ראה ערך ארלוזורוב) ועוד "משתפי פעולה למיניהם והרי הם למדו מאיתנו "איך להקים מדינה" רק שאצלם ערך החיים לא כמו אצלנו להם מותר וטוב למות למען מוחמד וגם לא בצורה הזאת אלא בצורה של פקיריות, אבל הם משדרגים והיות וערך החיים לא כמו שלנו אז למה לא כמו היפנים לעשות חרקירי. אחי זו לא תהיה מלחמת אחים אלא מלחמת אזרחים, אזרחים הרוצים שלום ומנוחה לעומת מחרחרי מלחמות מלחמה בין אזרחי המדינה לבין ובעיקר דתיים שהתבלבלו בין חלקי ארץ שמושא עליון על ערכי החיים, אחי תעצרו ותחשבו, נכון שהקדוש ברוך הוא הבטיח לכם כדבריכם את הארץ הזאת ויותר מכך וכמו כל מה שאתם אומרים "שזה כך בגלל שהוא רוצה" לכן אנו לא שוטים מהפרת והחידקל ועד איפה שאתם רוצים, אנו גם לא יכולים מעשית אז עורו אחים עורו וחזרו למולדת המוכרת והטובה ותפסיקו למות למען ארץ לא נודעת ותפסיקו לגרום לנו למות סתם, אבל באמת סתם למענכם, זה לא צודק, דדדיייי!!!.

leydid

New member
פיגועים כן או לא?

הפיגוע בנתניה והפיגוע פה והפיגוע שם ועוד ועוד נרצחים נפשות חפות מכל פשע עוללים וכו, אני בוכה על כל אחד ואחת מהם, אתם לא? אז בואו נעשה לזה סוף, בואו נתנתק, נסיים עם החומות ונשלח אותם להלחם בינם לבינם ולרצוח אחד את השני על רקע הקמת מדינת פלשתין, ואל תהיו תמימים לא כל כך מהר זה יגמר אבל כמה מהר יותר שנתנתק ככה מהר יותר יגיע השקט לאזורינו ונפסיק להשקיע במקומות שלא צריך להשקיע אלה בעצמנו בילדינו ובחינוךף גם רמת חיים טובה יותר עוד לא הזיקה לאף אחד, חברים אחים אנחנו עם פגוע נפשית יותר מכל עם אחר, החל מהשואה שהמתנתקים מזכירים לנו אותה כל יום מקום פעם בשנה ועד לכל מלחמות ישראל והנופלים, הלעולם על חרבנו נחיה? תנוקצת שקט נפשי ותפסיקו להתלהם. תינננתקוווו.,

leydid

New member
ב כן או לא?

התפלצתי לשמוע שוב את הטיעון שהשב"כ הוא ולא אחר שם את מיטען הדמה בתחנת האוטובוס המרכזית בירושלים, כמואז גם היום הטיעון הזה בא מאנשים "נאורים" כביכול ממחנה הימין הם לא למדו? רק מלאות את הצעירים שנעצרו מפחיד מי אלה שבאים מחו"ל כדי להפריע לנו לחיות בשקט בארץ הזו כאילו לא מספיק לנו הצרות של הפלשטינאים אנו צריכים גם את יהודי אמריקה (בלי להכליי) אבל תראו מה פחחחחד! אני לא אופטימי כלל במה שיקרה בעת ההתנתקות אולי לא יהודי ישראלי, אבל יהודי כל שהוא יגרום להרבה פצועים והרוגים מקרב כוחות הבטחון, (ראה ערך דר' גולשטטין, "סבן אפ") גם אצלנו לא חסרים "משוגעים", אחי ראו הוזהרתם ונשמרתם לנפשותיכם. וגם נפשותינו.

מדרונות תלולים

תחביר זה לא היה נוצר ללא עזרתם של ימנים קיצונים ושמאלנים קיצונים שמתנגחים לא אחת זה בזה על המושג "להיות יהודי בעולם הזה" עם זאת הקשר בין הדמויות בתחביר לבין המציאות הינו מקרי בהחלט אני יהודי גאה יהודי גאה עד כדי שלא משנה מה ומי תמיד פונה ימינה רק תעיתי לי בשביל לא אמין מגיע לצומת והופ תיכף ימין תאמרו לי תחליט רמת גן או מודיעין אבחר תמיד בעיר שמימין נכון לפעמים זה גס לא תמיד עדין לא תמיד צודק אך תמיד אמין בקיצור תמיד בצד הימיני של המחנה אני בוחר נו תשאלו למה? כי איך נאמר באחד מסרטי הבורקס "צד ימין תמיד גודל יותר מהר" אך לא ולא אני לא כמו מדרון מדרון תלול ימני אחד שפגשתי בחברון לא לא כמו מדרון אני רואה את הדברים אחרת אתם בטח מכירים את המשפט "תחליף תחנות תעביר ערוצים תשוטט כאוות נפשך בעולם" אז ככה איך שאני משוטט לי בין הערוצים פתאום אני פוגש מדרונות אחרים מדרונות עם פניה חדה שמאלה וכך שאני משפשף בעין הימנית שלי ורוכן קרוב יותר למסך כדי לראות אם זה אמיתי כי אוליי זה סתם קטע סאטירי מצרי אוליי מבזק חדשות רטוב של השונאים אותי אך כשאני מבין שהדברים הם לא כך והמדרונות התלולים האלה הם חלק מעמי זה מתחיל לחמם לי תדם וכשדמי מגיע לאזור המאה מעלות זה מתחיל לבעבע ולבעבע עד שכל האדמדמיות הזאת נוגעת לי בארובות העיניים צובטת לי את הלחיים עד שעולה בי רצון לשפוך את דמו אך מה אעשה אחי הוא שוב פעם "דמי אחיך צועקים אליי מן האדמה?" ואני אני עוד מכיר את המושג "דרך ארץ קדמה לתורה" מכיר אותו אחד לאחד עד שארחיב ואומר דרך ארץ קדמה לצדק וגם לפעמים שאתה כל כך צודק כל כך צודק עד שזה מתפוצץ בחזה תמיד תזכור שעברת את פרעה אז כדאי שתשב לרגע ותחשוב על זה אז ככה חברים. לאחר לגימה של כוס מים קרים חיים נוזלים מלבנון אני נרגע עד כדי מחשבה וככה איך שאני על הספה נון שלנטי זרוק בירכיים פתאום קיבלתי את הסחרחרה השלמתי לי שוב כמה חסכים של הבנה וכולי מתמלה גאווה נו תשאלו גאווה על מה? אומר לכם אני יהודי גאה כל כך גאה להיות שייך לעם הכל כך רחמן הזה המדרונות החלקלקים שנוטים שמאלה שנמצאים בתוכו הם ההוכחה הם ההבדל בין בני עמי לבין העם האכזר והשפל ששוכן לצדי כן כן רבותי אשרי העם שתמיד ירדוף שלום וצדק גם אם לפעמים זה עולה לו בדם אז מדרון מחברון הרם ראשך היה גאה שיש בעמך שמאל קיצוני שכזה בחסות אשרי העם ובחסות אהבת חינם ובשיתוף רוחו של מאיר אריאל

hilasapir

New member
אתם מתחילים לפצל אותנו!!!!

שמתי לב שרשמתם ימני הוא לא אח שלי שמאלני הוא לא האח שלי.... כולנו אחים אנשים!!!

אנטי זאכן

צעקות האנטי זאכן אשר מתחת לחלוני סוחבים את מחשבתי למקום אחר למקום מן הצד האחר לראמאללה או לשכם והנה אני צועד בפאתי הרחוב חבוש כיפה וצועק בטוחות בעברית צחה כמובן אנטי זאכן אנטי זאכן והנה חבורות חבורות יוצאים לעברי בידהם רגלי מיתות תריסי חלונות ומשקופי דלתות מסמנים לי לבוא במין מבט כזה תגידו חברים מה אתם חושבים שיקרה? אני בכל אופן אתעורר לי מהסיוט הזה והנה תחת חלוני קפיה לבנה ארוכה ואדמונית צורחת בטוחות לפרנסתה ואין איש מעמי שמערער את ביטחונה רק שומע ועונה אמן נו כמו שאמרתי יש אבנים עם לב אדם ועמים עם לב של אבן בחסות מה ההבדל בין כדור פורח לראש קירח?

HTML99

New member
מבצע ענק לתומכי הגירוש!

אתמול חזרתי מכינוס בנתיבות. הגעתי לשם באוטו פרטי, ובדיעבד התברר שטוב עשיתי: בדקה שהגיעו אוטובוסים לאסוף אנשים יקרים, השוטרים פשוט לקחו מכל נהגי האוטובוס את הרשיונות שלהם והשאירו אלפי איש עומדים מבוישים ליד הבימה ורכבת צפון ובניני האומה ואיפה לא. הם לא כעסו, האנשים האלה. הם לא אמרו שהמשטרה חצופה ומתעללת. הם פשוט לקחו מוניות שירות, וחלקם הלכו ברגל עד נתיבות. אלימות - כבר אמרנו? חזרתי בלילה לת"א. הפאבים והמועדונים היו מלאים ואנשים הסתובבו ברחובות לכל מיני סוגי בילוי. איזה הבדל. הבדל בין אנשים שרואים רחוק, לבין אנשים שרואים רק את עצמם. כי כשמשפחות שלמות הלכו ברגל, בחום, בשבילי עפר, מנתיבות לכפר מימון - אנשים מסוג אחר שתו רדבול וודקה ואמרו שצריך לסלק מהצבא את בני הישיבות ושהדתיים הם גיבנת על מדינת ישראל. דיברתי עם מישהי שעוסקת ברפואה משלימה ורוחניות, והיא ענתה "מה אכפת לי" כאילו שדיברתי על העברת הספארי ברמת גן (מה שדרש 5 שנות דיונים, כי הקנגורו הרי חשוב יותר מ"מתנחל"). אז הנה, מבצע גדול עבורכם - תומכי הגירוש יפי הנפש: רוצים אור ואהבה ויחס? רוצים להיות נאורים? רוצים "שלום"? רוצים מחווה יפה לערבים? זה פשוט. תנו להם את הבית שלכם. הם ישמחו. ותרו על הבית והפרנסה, עברו למתקן פליטים שעוד לא נבנה, התחילו את החיים מאפס. מה, אתם לא רוצים? למה? אה, כן. יותר קל לוותר על חיים של מישהו אחר. הנה תראו: הגולם הזה שלא מצליחים לגרד מהכיסא - כבר מכר את החממות שלנו לימח-שמם, נותן מתנות על חשבון אנשים בלי לקבל את הסכמתם. זו דמוקרטיה אמיתית, נכון? נו, אז מה אתם אומרים? נפנה את יפו כדי שלערבים יהיה מקום נוח יותר? בואו, תתפנו. תתחילו לחפש בית ועבודה וחברים, תתחילו ללכת לטיפול פסיכולוגי כי הילדים שלכם מפחדים כבר לתת אמון - גירשו אותם מהחיים שלהם. הרי אם זה היה הבית שלכם שנמצא בסכנה, לא הייתם מוותרים על מילימטר. הרי אם בכפר מימון היו ערבים, והיו מעכבים להם מזון ושתיה ומכתרים אותם ומרביצים להם, כל יפי הנפש היו מתעוררים. ראש ממשלת הגירוש שידל את ה"מתנחלים" לגור שם, וקיבל הרבה קולות כשהבטיח שלא ימסור חלקים מארץ ישראל. הכל נשכח ונמחק. איפה אתם, כל יפי הנפש ואוהבי הדמוקרטיה? איפה בעולם נשמע שלטון שכזה? אה, כן, היו שלטונות כאלה כבר שעלו בשיטה דמוקרטית והסתיימו בדיקטטורה שאסור לדבר עליה בפורומים... איפה אתם? כשההומואים והלסביות עשו מצעד - עמדתם על זכות הדיבור, על מחאה לגיטימית. איפה הזכות הזאת כעת? אתם מבינים מה זה להתחיל חיים מאפס? שתולשים אתכם מהכל - הכל! - כי אדם אחד אומלל והבן שלו נותנים מתנה לרוצחים? הרי למחרת הגירוש - אם יהיה - יהיה צרור פיגועים שלא ראינו עד עכשיו. ואז אולי ניתן להם את יפו, ואז את ירושלים, ואז את רמת גן והספארי וכל החיות. הגלמים מהכנסת יוותרו על הכל כדי שאמא ארה"ב תהיה מרוצה. טרנספר לערבים לא הסכמתם לקבל - יפי נפש - אבל טרנספר ליהודים זה בסדר, הא? למה? כי יש להם אמונה בלב? כי יש להם לב? אתם יודעים מה זה להיות בחום נוראי עם תינוקות, בלי מזון ושתיה (כי השוטרים מעכבים את המשלוח בכוונה), רק כדי להתפלל לבורא עולם שיבטל את הגזירה הזו? עשיתם אי פעם השתדלות כזו? אולי אם יקחו לכם את הבית והפרנסה והכל, אולי אז תעשו השתדלות. אולי אז יהיה אכפת לכם, כשזה יגע ברכוש הפרטי שלכם. באדמה שלכם. במשפחה שלכם. בחצי לירה הפרטית שלכם. אתם ואתם ואתם. חושבים שהמתנחלים עוברים לוילות ומקבלים כספים? נו באמת, מי אמר את זה? שדרנית הטלויזיה שחייכה והיתה נחמדה לכולם חוץ מאשר לאיש יש"ע הסימפטי? והקטע המוזר זה שהרבה מכם הולכים בנתיב הרוחניות והריפוי, מדברים על אור ואהבה, הולכים לפסטיבלי שאנטי אלגנטי. איך יתכן שאנשים שעוסקים בריפוי וצמיחה, שחייבת להיות בהם חמלה לכל אדם באשר הוא (ולא רק לערבים), קפואים כל כך לנוכח הזוועה שמתרחשת כעת? איך יתכן שאדם שעוסק בריפוי יעמוד מהצד? הרי כשמתחברים לנשמה באמת, מתחברים גם לכלל ישראל. ומי שלא מתחבר באמת, שזה אצלו רק בכאילו, רק בחארטה, רק בצביעות אופנתית - אולי ראוי לו שילך לעבוד עם חלקי פלסטיק ושבבים אלקטרוניים. ואם אתם עדיין מתמקדים בעצמכם ומתעלמים מהאחים שלכם (לא, לא הערבים אלא היהודים. אתם יהודים, זוכרים?), לפחות תתביישו בזה ואל תצאו בראש חוצות עם שקית הזבל שלכם. ואגב, כפר מימון פתוח לרווחה. אתם מוזמנים לבוא. הסעות חופשי. כיף שם, אתם יודעים? הרבה יותר כיף מפסטיבלי השאנטי. יש שם תכנים ושירים ושמחה ואהבת ישראל אמיתית.

יש הרבה יותר כתום וזאת עובדה

ומה שכן - תראו איך יהיו מלא פיגועים אחרי ההתנתקות..! אני מאחלת לכל השמאלנים האלה שיהיו פגועי הלם כדי שיבינו מה זה ערבים אחת לתמיד ויפסיקו לרחם עליהם.. רק אולי בדרך הקשה הזאת תבינו מה זה להפגע ע"י ערבים.. או בכלל תבינו כמה זה קשה לאבד אבא או אמא אח או אחות חבר או חברה... אתם אטומים....

sknr 1

New member
סיבותך שטותיות

אז ניגרם לך קושי לכמה ימים !! ביג דיל !! מדובר בתוכנית שמגרשת אנשים מביתם !! אתה מסוגל ליתפוס את המושג הזה !! אים היו רוצים לעשות לי את זה, ולא משנה מה הסיבה, אני לא יודע למה האיתי מסוגל !! וזה לא היה ניגמר טוב !! השמאל דחה במשך שנים את המוסג תרנספר לערבים, וזה בדיוק מה שעושים היום ליהודים !!!!! ממש מגשים את הפיתגם - מי שמרחם על העכזרי סופו שיתעכזר לרחמני !!

למעלה