אני בעד ואני נגד

ק ד ו ש

New member
וגם אם לא בחרו באריק.

ובחרו במפד"ל, שיישאו בתוצאות. ההחלטה עברה ברוב בממשלה ורוב בכנסת. בדיוק כמו שבעבר עברו חוקים להקמת התנחלויות. הם צריכים להבין שהם חיים במדינה דמוקרטית, וזה שהם חושבים שהם הרוב כאן זה קצת הזוי... אחרת המפד"ל היו מקבלים 61+ מנדטים. הם הרבה פחות ממה שהם חושבים שהם. ביזיונות.

Rotema3

New member
ההפך.

ההתנתקות תכניס אותם לתוכנו עוד יותר. שקט זה לא יביא!

nooshP

New member
יפה הכללת על כל התל אביביים

שאני אכליל על כל תושבי גוש קטיף שכולם כמו סיטרין מבצעי לינץ' בערבים ופושעים? דמגוגיה חביבה, שכתובה במילים יפות אמנם, אבל אין מאחוריה כלום. העצוב הוא שאני באמת חושבת שאת מאמינה שכל מי שתומך בהתנתקות הוא כמו שאת מתארת. אני מניחה שאת הצד שלך קשה להבין, אבל את הצד השני אין לך יכולת להבין. אז קודם כל תנסי להבין את הצד השני, מעבר לדמגוגיה ולמילים היפות, ואז אולי תוכלי לבקש מאיתנו להבין. ואגב, אנחנו מבינים. ועדיין תומכים בהתנתקות. ועדיין, לא הולכים לבתי קפה כי אין לנו כסף וצריך להתפרנס ולעבוד וללמוד, ובין לבין גם להתנדב ולעזור לזולת ולמשפחות בעייתיות, כמו שאני עושה.

nooshP

New member
משעשע מאוד

על סיטרין, שהשליך אבנים על ערבים מחוסרי הכרה, ואיים על השוטרים והחיילים שלא יעזרו לו כי אחרת הוא יפגע גם בהם, שמעת? על חבורת הפושעים ממואסי שמעת? כי אמנם לא את עשית את ההכללות שפתחו את השרשור, אבל זאת שעשתה אותם מאמינה כנראה שכל תומכי ההתנתקות הם אותו דבר- אז למה לא להגיד שכל גוש קטיף הם משליכי אבנים?

ק ד ו ש

New member
הודעות מסוג כזה

בדיוק עושות אפקט הפוך. אתם גורמים לציבור שלם לא לאהוב אתכם בלשון המעטה. אבל זאת כבר לא בעיה שלי, המתנחלים עצמם יישאו בתוצאות ביום שאחרי. ובקשר לתגובה.. אותו תל אביבי ששותה רד בול וודקה זה אחד שהחליט לחיות את חייו בכיף ולהינות מהם ולא לחפש צרות בשטח שמחוץ לקו הירוק וכל חייו להיות עסוק בצבא\מלחמה.

עמים עם לב של אבן

אח יהודי שלי עצם מעברי שארית של עצמי עצמות אבותי אל תתבלבל מהערבי {יניב הערבי} הוא יהודי עם חתך כחול ולבן עם כזה נתח שכול כולו רתח על הרצח תגיד בטח בטח "רצח" "רצח" הרי המחסום הוא הפתח לרצח אני מספר סיפור דימיוני מצוץ מהאצבע בלתי אפשרי והנה אספלט שחור אנשים חוצים את הרמזור שני ספספלים אשה הרה עם תינוקת שני בנות ואדם מזיע ויגע היכן אנחנו?????? בתחנת האוטובוס והנה נער חייכן מגולח מצוחצח מסופר כאומן צועד בטוחות לתחנה האשה ההרה עם התינוקת עומדת הנער מביט במחייכת ואצבעו באדיבות את לחייה צובטת היא שוב מחייכת בטח חיוך ירוק {אתה יודע ל"ירוק" יש שתי משמעויות ירוק כבוסר {בת 7 חודשים} וירוקת עיניים ושלוחת ריסים } טוב אקצר במחזה כי האוטובוס עצר בשפת המעקה הנער בחיוך אדיב וחם מסמן לגברת לעלות לפניו היא עולה לאוטובוס מוצאת מקום מתישבת וידיה את הירוקה החייכנית אוחזת הנער עולה זורק מטבע ואחריוו האיש היגע ושני בנות הנער מחייך לכולם וצועד למרכז האוטובוס ואז ללא כל התראה אללה הוא אקבר הוא צורח אל הדממה ומפוצץ את עצמו ואת עצמי עצמות עצמותם במקום אחר בזמן אחר יהודיה עבריה נוסעת על כביש עם חמישה ילדים רעול פנים עוצר את רכבה מרסס את הילדים ויורה גם בה אחי אחי איזו משואה עשית בין עמי שלי לעם השפל הפלאסטיני תגיד איך אפשר לירות לתינוק בין העיניים ישר ועוד בכזה דם קר אחי אחי איך אפשר עם שפל ואכזר עם שפל ואכזר לירות בתינוק בדם קר כמו שנאמר יש אבנים עם לב אדם ועמים עם לב של אבן

hilasapir

New member
הם יודעים שאנחנו הולכים להתנתק

ולמרות הכול הם עושים פיגועים.... לא להתנתק!

מישהו הבטיח לך שאם ניתנתק ייפסקו

הפיגועים? תבין הם לא הבטיחו כלום, הם יכולים גם אחרי ההתנתקות לעשות מה שבראש שלהם!

nooshP

New member
אבל למה בלי סימני פיסוק? עשית

מסימני הפיסוק התנתקות? כי ממש קשה לקרוא את מה שכתבת!

למעלה