זה פשוט נורא
זה פשוט נורא. זה פשוט נורא לקחת אנשים, שגדלו במקום הזה, שבנו את הבית שלהם במה ידיהם, ופשוט לגרש אותם משם. כולם יכולים לקרוא לזה: 'מעבר דירה.' אבל יש הבדל בין מעבר דירה, לגירוש מהדירה. אני כל כך מבינה אותם, כל כך מבינה. הפלסטינאים ממשיכים לעשות פיגועים, ויכול להיות שאחרי שיתנו להם איזור אחד, הם לא יסתפקו בו. כמו שאומרים: נותנים להם אצבע, לוקחים את כל היד. והפלסטינאים עוד ממשיכים לעשות פיגועים! אם אני הייתי אחת מהתושבות של גוש קטיף, גם אני לא הייתי יושבת בחיבוק ידיים. אבל, גם אנחנו עשינו להם את אותו הדבר. אין מה לעשות... החיים חוזרים על עצמם. כשבאנו לישראל גירשנו את הפלסטינאים מהבתים שלהם, ולקחנו להם את כל המדינה. נכון שלתושבי גוש קטיף המסכנים זה לא אכפת מה היה פעם, אכפת להם רק מההווה, ממה שעושים להם עכשיו. חיים שלמים- בתהום. אי אפשר להעביר חיים למקום אחר, אפשר להתחיל חיים חדשים. וזה קשה. אבל הרי לא ניתן לפלסטינאים את כל המדינה, אז לפחות ניתן להם ישוב אחד. יש מלא משפחות פלסטינאיות שאין להן בית. בסופו של דבר, אני בעד ההתנתקות, מבחינת התוצאות שזה יגרום. אבל בלב, אני מזדהה עם גוש קטיף, ובהחלט החיים של התושבים שם, לא יחזרו להיות מה שהיו. רק שתדעו, גוש קטיף- אני איתכם בכל הלב! אבל אין מה לעשות. חייבים להתנתק, אפילו שזה קשה. אם תוותרו, לא תצאו חלשלושים, תצאו בוגרים! אני מאחלת לכם המון הצלחה בבתים החדשים שלכם, אני מקווה שתצליחו להשתקם. אז אחרי כל הנימוקים שלי, אני בעד ההתנתקות.