אני בעד ואני נגד

sarav55

New member
אתה מוזמן לעזוב אם אתה לא אוהב

להגן עליהם אין לך מה לעשות בצבא הכיבוש תסרב לשרת ותקבל פטור

t i p o

New member
אל תכנה את צה"ל צבא כיבוש

אנילא קיצוני ולא פורע חוק, לכן לא אסרב פקודה.

hagaiad

New member
האמירה שלך "הם לא אחים שלי"

זה בדיוק מה שגורם לפילוג בעם! חוץ מהחתימה שלך שמעודדת מלחמת אחים

t i p o

New member
נתחיל בחתימה שלי

שנכתבה רק אחרי שמתנחל בעט בפניו של אחד מהחיילים שלי. מה, שגורם לפילוג בעם, זה מה שגורם לי לדחות את הקיצוניים כאחיי- וזה הפשעים שהם עושים.

Rotema3

New member
זה לא מה שעושה אותך ציוני.

לעלות ארצה-זה טוב ויפה. אבל צריך ליישב אותה, ולא למסור משטחייה. לעלות זה לא מספיק. ובטח לא כדי שתגיד שאתה ציוני!

t i p o

New member
אחותי היקרה

נתחיל בזה, שעליתי אל ארץ ישראל מבית טוב, נוח, אוהב, בשביל להגן על המדינה שלי בתנאים לא תנאים, והרחק ממשפחתי האהובה, עשיתי זאת מתוך ריגשי ציונות. לעולם לא טענתי, שעובדה זו מוכיחה את ריגשי הציונות שלי, אבל כן טענתי, שעובדה זאת נובעת מהיותי ציוני. דבר אחרון, פירוש המילה "ציוני", אינו אדם שמוכן לוותר על חיים תמורת אדמה.

Rotema3

New member
דבר ראשון

כל הכבוד על המעבר ועל המאמצים. אבל, למעשה כל הארץ הזת היא סוג של סכנת חיים לא? להלחם בצבא, ועוד להיות קצין, בשביל אדמת ישראל-גם זו סכנת חיים. ועובדה את זה אתה מוכן לעשות.

t i p o

New member
תודה וכן אני מוכן

אני לא מתנגד לסכן את חיי, אני מתנגד לסיכון חיילי ולסיכון אזרחים. אז כמובן, שאין אפשרות לחיות ללא סכנות, אבל אפשר למזער אותן.

bnitribe

New member
אנשים שפוגעים בדת היהודית

הם לא אחים שלי. אני אומר את זה כדתי ציוני, אז תחסוך ממני את כל מה שיש לך נגד הדתיים בבקשה.

t i p o

New member
יחי ההיגיון אה.?

יש לי משהו נגד דתיים? כלומר יש לי משהו נגדי ונגד משפחתי?

bnitribe

New member
חובה עליך לשמוע בקול רבך.

אם כל הרבנים אומרים להיות נגד ההתנתקות אני איתם.ואני לא יעז לומד ההפך. אדרבה.אם פתאום הרב אבינר אומר נגיד שחובה להיות בעד ההתנתקות וכל הרבנים יהיו בעד ההתנתקות אני כמובן יהיה בעד ההתנתקות הרבנים הם דרגה אחת מעל כולנו.חובה לשמוע אליהם. אם גדול הדור הרב אלישיב אומר שצריך להיות נגד מי אני שידיג הפוך?

t i p o

New member
אפילו על רבנים לשקר?

אני מכיר שני רבנים מישיבות הסדר ועוד רבנים רבים מחוץ לצבא שמבינים את ההתנתקות ומתנגדים לפעולות שעושים המשיחיים. רבי או אבי, ואני שומע בקולו.

opium88888

New member
שכחת את קורבנות השלום...

ואת החיילים שנפלו קורבן בהגנה על ההתנחבלויות תל אביב, חיפה ונתניה...

t i p o

New member
ההבדל הוא

בהגנה על תל אביב נפלו חיילים שהגנו על המדינה, בהגנה על התנחלויות נפלו חיילים שהגנו על שטחים כבושים.

AGENT SHESH

New member
צר לי לבשר לך,

אך גם תל אביב חיפה ועכו הינן ערים כבושות.. כמו כל ערינו.

t i p o

New member
ושאני אבשר לך כי בניגוד לתל אביב,

חיפה ועכו, גוש קטיף לא קיבל הכרה בינלאומית?

AGENT SHESH

New member
וממתי אלה קיבלו הכרה בינלאומית?

למעשה, המדינה שלנו נפלה בין הכיסאות, מאחר ואין שום קווי גבול אמיתיים המוסכמים על כולם, וזאת גם הבעיה שלנו כיום.

t i p o

New member
בשביל הכרה בגבולות נדרשת הכרה של

רוב מדינות האו"ם, והכרה זאת קיימת.

למעלה