I Wanna Have Your McWeekend

sweet shir

New member
ועוד ציטוט כי שכחתי ממנו ><

(18:09) שירD: : אח שלי וחבר שלו חופרים על מישהו שהאשים את חבר של אחשלי שקרא לו בן זונה (18:09) שירD: : ואח שלי אומר לו שיעשה איתו ברוגז (18:09) ArielYona: אואה (18:09) ArielYona: קרבות ילדים בני 8 (18:09) ArielYona: חולה על זה (18:09) שירD: : והוא אומר שההורים שלו לא מסכימיםםםם (18:10) שירD: : אז עמרי אמר לו שיאמר להם שהוא הרביץ לו (18:10) שירD: : ואז הוא אמר שהוא לא משקר להורים שלו XDDDDDD -- (18:13) שירD: : אחשלי: "איזה משפחה אלימה יש לוווו הוא מלך האלימים! אני יכול להרוג אותו במכות אבל אני לא רוצה להרביץ לו כי אני לא ילד אלים. אתה יודע הייתי ילד אלים בגן" ~אוו גילוי מרגש" חבר: "גם אני! אני גם הייתי קללן" -- (18:15) שירD: : אחשלי: "כל דבר שהבאתי הוא גנב לי! והוא גם קורע ומרביץץץ רציתי לעבור את הגן הזה ולעבור למקום אחר וזה כזה עצבן אותי אבל אמא לא הסכימה!" (18:15) ArielYona: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD איזה גילויים מרעישיםםם ישר לכולבוטק מה זה הילד הזה (18:15) ArielYona: ויש לו גם שם של פושע (18:15) ArielYona: "מלך האלימים" (18:15) ArielYona: מוחעחעחעחע (18:16) שירD: : חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (18:17) שירD: : "סער אצלי ברשימה של הילדים הכי מעפנים. הכייי" "מקום ראשון?" "מקום ראשון!" "אני אביא לו גביע" (18:17) שירD: : הוא גם לא אוהב את גל ואת רועי סקס (18:17) ArielYona: אייייייייייייייייכסוש (18:17) שירD: : גל ירק עליו והרביץ לו (18:17) ArielYona: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אביא לו גביע! (18:17) שירD: : אני על הרצפה פה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

חחחחחחחחחחחחחח הציטוטים
אנחנו כאלה ילדות עם דמיון והציטוטים עם אח שלך ומלך האלימים חחחחחחחח אני מתה פה
זה היה כזה קורע 33333>

Yu vi

New member
ממ מעניין מאיפה התמונה שלך. |שורק|../images/Emo85.gif

בואנההההההה יא חוצפניות מה אתן מרכלות עליי!?!?!?! ~ציטוט ראשון~ אני המומה ממכן. OOOOOOOOOOOOOOOO: טובנו אבל אתן קפרות אז נסלח. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יואוווווווו השיחה עם החייזרים הייתה כלכך קורעעעעעעעעעת XDDDDDDD "לאאאאאאאאאאאאאאאאאא אל תגידי אתזהההההההההההההההההה" "אני אומרת אתזההההההההההההההההההה" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XDDD והציטוטים עם אחשלך קורעים!
33333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחח יאללה יאללה תנוחיXD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן ילד דפוק שכמותוXDDD 33333>

just orr

New member
"...skin and bones, I'm just skin and bones"

מצעד הלהיטים של מקפליי: לא שמעתי ^^"
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Arctic Monkeys- No Buses Foo Fighters- Skin And Bones
Foo Fighters- Big Me Foo Fighters- Learn to Fly Foo Fighters- Best of You Panic! At The Disco- Lying Is The Most Fun A Girl Can Have Without Taking Her Clothes Off Panic! At The Disco- I Write Sins Not Tragedies The Killers- Mr. Brightside The Killers- Tranquilize
הלהקה המגניבה של השבוע: הקילרז, פו פייטרז ופאניק
אלבום שחרשתן עליו: ממממ קולדפליי לפעוטות
, ולא בדיוק אלבום, אבל סקין אנד בונז של FF
קליפ שעשה לכן את זה: --
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האוס, נמלטים [אעעעעעעעעעעעעעעעעע], סקינס [
] וההופעה האקוסטית והמדהימה של פו פייטרז- Skin And Bones
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
העבודה בחינוך תעבורתי
משו משפחתי
משהו ששימח:
יום העצמאותתתתתתת
שהיה חופש כזה XD
משהו שהעציב:
יום הזיכרון.|נכר|
מסתבר שקרובת משפחה שלי הייתה בשואה, וזה סיפור ממש עצוב. לא ידעתי מזה עד היום, ושמעתי על זה רק משפט אחד בערך. קיצור, היא כמעט נכנסה לתאי הגזים פעמיים, ובדיוק נגמר הגז לאותו יום. זה אולי מזל והכל, אבל היא איבדה את כל המשפחה שלה שם
משו עם הכלבה שלי ועם החתולה שלי ><
ציטוטיה: היו, אבל אני לא זוכרת כמעט כלום בעעע >< "She's thin, she's blond, and she says 'WOW' alot" [סקינס, על קאסי. למי שרואה]
מתנגן בראש / בפלייליסט: The Killers- Mr. Brightside
המלצת השבוע: על כל שירים השבוע שלי
ועל הדיוידי של FF
התמונה הכי חמה: שבת שלום

yael0000

New member
../images/Emo211.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: אממ TCFC וכל מה שיש בGH חוץ מALL ABOUT YOU כן, אני אל אוהבת את השיר הזה כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע PARAMORE-THAT'S WHAT YOU GET PARAMORE-MISSERY BUISNIS BUST-AIR HOSTES BUSTED-3AM FOB-SUGAR ואיך שזה ממשיך מופע הארנבות של ד"ר קספק- UMBRELLA מופע הארנבות של ד"ר קספר- תראו אותי מופע הארנבות של ד"ר קספר- אחלום לנצח מוניקה סקס-מכה אפורה הלהקה המגניבה של השבוע: אמממ לאר יודעת אלבום שחרשתן עליו: אמממ לא נראה לי שחרשרתי על אבלום קליפ שעשה לכן את זה: אממ אממ לא יודעת תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: MCFLY- ALL THE GREAT HITS משהו שהכעיס אתכם השבוע: אממ היום בבוקר ואממ לא זוכרת מה עוד משהו ששימח: רוק"צ, שהגיע הדיוידי שלי ושקניתי אותו משהו שהעציב: לא יודעת ציטוטיה:אין מתנגן בראש / בפלייליסט:sam's town-the killers המלצת השבוע:אה? התמונה הכי חמה:

McWeekend wrap

יענו bubble wrap ;]
מצעד הלהיטים של מקפליי:
She falls asleep The way you make me feel Room on the 3rd floor Mr.Brightside We are the young Too close for comfort
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע
Nine in the afternoon
הלהקה המגניבה של השבוע:
אחח כל פעם זה יהיה אותו דבר-מקפליי!!!!
אלבום שחרשתן עליו:
Room on the 3rd floor
קליפ שעשה לכן את זה:
Nine in the afternoon-יאוו איזה קליפ מדהיםם!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
|סדגש חהחה חזרתי לראות הפיג'מות בוי או די :]] כולה לבן,מה?! כולה לבן!! אם לא ראיתן הפיג'מות לא תבינו חחחח|
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שקיבלנו לוח מבחנים אוחחח
משהו ששימח:
פגשתי את עמוסססס-טייס חתיך-סיפור ארוך ;]]
משהו שהעציב:
יום הזיכרון.
ציטוטיה:
יואווו אני אף פעם לא זוכרתת!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
She falls asleep
המלצת השבוע:
הטובים לטיס-והטובות לטייסים :]] עמוס אהבת חיי מתגעגעת אליך!!
התמונה הכי חמה:
איזה פשוש-עם הכלב שלו :]] ויש לי עוד שתי תמונות להעלות!

מנגנים עם בריאן מיי!!! שיאוו איך לא ידעתי מזה

!??!?!? בריאן מיי-HE IS MY IDOL !! אומייגאד הוא הנגן גיטרה הכי טוב בעולםםם שמנגן עם הלהקה הכי טובה בעולםםם איזה מושלםםם!

Rollercoaster of McWeekEnd :D

מצעד הלהיטים של מקפליי: WITS BW + הראיון סאונדס ווית' מקפליי - אחד הקורעים ביותרררר כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: So Close - John McLaughin Spanish Eyes - BSB Crawling Back to You - BSB I Need You - BSB Safest Place to Hide - BSB Never Gone - BSB You Can Let Go - BSB Drowning - BSB Siberia - BSB More Than That - BSB קיצר.... אחותי הורידה איזה 5 אלבומים של BSB אז פשוט חרשתי עליהם ברמות. כמובן שהBSB הם די מהתקופה שלי (XD) - יש לי את מילניום [קיבלתי אותו ליומולדת 11
] ובלאק&בלו אבל... גאד, פשוט להיזכר למה אני כל כך אוהבת פופ3> הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי:) אלבום שחרשתן עליו: כל הדיסקוגרפיה של BSB קליפ שעשה לכן את זה: תעשו חיפוש ביוטיוב על - Achmed the dead terrorist של ג'ף דאנהם... תראו את ג'ינגל בומבס + הקטע הראשון של אחמד... זה פשוט חזקקקקקקקקק תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: המפף. לא ממש ראיתי טלויזיה, אז נגיד "היוקרה" שיצא לי לצפות בו בפעם השניה לאיזה חמש דקות מקודם. משהו שהכעיס אתכם השבוע: * שליומיים וחצי עוד האמנתי שכל המשפחה תיסע לאנגליה. אז זהו- שלא ><" * יום עצמאות מסריח למדי בהרצליה. משהו ששימח: לפטופ שבוע הבא - והפעם, באמת! משהו שהעציב: יום הזיכרון... ראיתי סרטי נופלים ופשוט בכיתי..... ציטוטיה: קניתי בריזר אבטיח [יאם] בערב יום העצמאות והלכתי בעודי שותה, פתאום איזה ילד בכיתה ו' - ממש גמדון קטן - צעק לי- ג.ק[גמדון קטן]: "ילדה! מאיפה זה?" *מצביע על הבקבוק* אני: "מהחנות ~~' " ג.ק: "איך קנית את זה?" אני: "בכסף><' אני מעל 18.." ג.ק: "תקני לי גם!" אני: ~פחחחח~ "לא נראה לי." מתנגן בראש / בפלייליסט: No one else comes close - BSB המלצת השבוע: הבמבה המגניבה עם השוקולד - זה פאקינג טעים!!!!!!!!!!!!!!!! הם אמרו שהם קיבלו את הרעיון מחיילים שטבלו במבה בשוקולד. זה גאוני. גאוני!~!!!!111
התמונה הכי חמה: אני במהירה, אז פשוט תדמיינו את טל מוסרי. |טלמוסרי|

../images/Emo165.gif The McWeekend Never Lies

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Please Please [Friday Night [GH Tour
Paramore - That's What You Get Kids In Glass Houses - Give Me What I Want ~ ותודה רבה ללקס ^__^ ~ Foo Fighters - Breakout Foo Fighters - Big Me Green Day - Warning Green Day - Minority Green Day - Stuck With Me The Distillers - City Of Angels Kings Of Lion - Charmer Taking Back Sunday - A Decade Under The Influence Taking Back Sunday - MakeDamnSure Lily Allen - LDN Seether - Fake It Anna Nalick - Breathe Tribal Ink - Refugee The All American Rejects - Move Along Fightstar - Paint Your Target Three Days Grace - Home The Raconteurs - Salute Your Solution Good Charlotte - Emotionless
הלהקה המגניבה של השבוע:
GD, GC, Nirvana
אלבום שחרשתן עליו:
--
קליפ שעשה לכן את זה:
Nirvana - In Bloom וכל הקליפים שהיו בספיישל גוד שארלוט באמטיוי היטס<:
לא ממש ראיתי. ;;
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
יותר מדי.
משהו ששימח:
אבא קנה לי דיסקים ^^
משהו שהעציב:
יום הזיכרון.
ציטוטיה:
כן בטח.
מתנגן בראש / בפלייליסט:
שקט, כולם ישנים וזה.
המלצת השבוע:
אנערף.
התמונה הכי חמה:
אקראית, כי אין לי כוח לבחור~

You've Got A McWeekend :p

מצעד הלהיטים של מקפליי:
McFly- She Falls Asleep (Part 2) The Heart Never Lies Not Alone Nothing All About You The Ballad Of Paul K
Killa-Cherish ft. Young Joc (Step Up 2) Chris Brown - With You Jonas Brothers- When You Look Me In The Eyes Madonna ft. Justin Timberlake - 4 Minutes OneRepublic - Stop And Stare H20 Ft Platinum - What's It Gonna Be? With Lyrics About Vid
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי!!
אלבום שחרשתן עליו:
GH- DVD
קליפ שעשה לכן את זה:
=\
משפחה על גלגלים :) - סרט טוב!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
יש הרבה =\
משהו ששימח:
אתמול נסענו לת"א 5 חברות ושתי חברות שלי החליטו ב- 10 דקות שנשארו עד שהרכבת תגיע ללכת לקנות משהו והן איחרו את הרכבת! זה היה מצחיק, אני ושתי החברות שלא איחרו ישבנו ברכבת ולא הפסקנו לצחוק עליהן!!
משהו שהעציב:
=\
ציטוטיה:
עשינו מופע ליום העצמאות ובדיוק באותו יום נתפס לי השריר ברגל ובקושי יכולתי ללכת וזה שעשה את המופע התקשר אליי וזה הלך ככה: הוא: "זה נכון מה ששמעתי?" אני:"מה? שאני בקושי יכולה ללכת?" הוא:"כן" אני:"אהה, כן נתפס לךי השריר ברגל" הוא:"טוב תראי את הולכת לנוח עכשיו את לא זזה את מבטיחה לי אני לא יכול שאת לא תופיעי בערב אני צריך אותך תבטיחי לי שאת נחה!"- הוא מתחיל להילחץ אני:"טוב בסדר" הוא:"תבטיחי לי שאת נחה אני לא יכול שאת לא תרקדי היום בערב!" אני:"טוב בסדר אני נחה! תירגע" הוא:"טוב תבואי ב-2 לחזרה גנרלית ונראה מה עושים" אני:"טוב ביי" אחרי שעה הוא:"איך את מרגישה?" אני:"אותו דבר" הוא:"ת-נ-ו-ח-י-! אני צריך אותך!!!!" אני:"טוב בסדר, ביי" ובשתיים באתי לחזרות, לא שיכולתי לרקוד אבל עזרתי לסדר שם את הדברים והוא קולט שאני זזה והוא מתחיל לצעוק הוא:"תעזבי את זה עכשיו ובואי לשבת! תזרקי את זה על הדשא!!!!"- הוא צועק את זה למיקרופון אני:"שנייה תן לי רק להגיע לשולחן אני שמה את הדברים" הוא:"לא! תזרקי את זה עכשיו!!" זה היה מצחיק באותו רגע!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Jonas Brothers: When You Look Me In The Eyes
המלצת השבוע:
=\
התמונה הכי חמה:
הוא פשוט מדהים בתמונה הזאת!!!!! יש לי שאלה- יש שמועות שג'ארד ליטו הומו, זה התחיל מזה שמישהי ראתה באיזה אתר תגובה של מישהי שהיא כתבה לג'ארד "תשכב עליי" והוא ענה לה "אני הומו"- אני יודעת שאין מצב שזה הוא (זה גם לא באתר הרשמי) ושזה מתחזה אבל חברה שלי נלחצה מזה, אז אתן בבקשה יכולות לענות לי?!

sweet shir

New member
למיטב ידיעתי הוא לא יצא מהארון. והייתי יודעת

מזה. XD גם בריאיון אחד שקראתי הוא אמר שמצחיקות אותו השמועות שהוא הומו, שהוא בכלל נשוי, ושיש לו ילדים מנשים שונות. P:

Fall Out Inbar

New member
Your McWeekend Is Just A Lie

על השיר החדש והמעולה של סימפל- Your Love Is A LIe מצעד הלהיטים של מקפליי: no worries she left me don't know why Bubble wrap [live] כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע paramore- that's what you get simple plan-Your Love Is A LIe simple plan- Shat Up והביצוע של קוק באיידול- חרישות מטורפות!!! הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל ופארמור
אלבום שחרשתן עליו: --- קליפ שעשה לכן את זה: Bubblewrap בלייב! :http://www.youtube.com/watch?v=Cae_XuS9jeA תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: תוכנית:בטי והואס [התמכרות קשה לשניהם!!!]
סרט: לא'דעת אם זה נחשב.. אבל כ-ל הדיוידי של כל העונות של פרינדס. ראיתי עם חברה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ילדים שפשוט בהו בחרה שלי שבכתה ביום הזיכרון [דוד שלה נהרג באסון המסוקים] משהו ששימח: יום העצמאות במועצה [היה כ"כ שווה!!1], חברות וכרגיל- משפחה
משהו שהעציב: כל השינוי החד מדי הזה בין יום זיכרון לעצמאות.. לא'דעת.. זה מוזר לי כזה..,
ציטוטיה: ~אני וחברה של רואות את הקטלוג של 'פילפל'~ אני: אני לא אוהבת שיש ציור רק על ציץ אחד.. עדי: למה? אני: כי אני מרגישה שאני מקפחת אותו XDD ~אני ולולה בהופעה של יובל המבולבל במועצה~ יובל: אני קי.. לולה: רח יובל: ויש לי פו.. *אני מתסכלת על לולה*: הייתי בטוחה שהוא אמר 'יש לי פוט' ~הופעה של דנה אינטרנשיונל במועצה~ דנה: טוב.. זה השלב שאני מתחילה להתפרק. הרימל נמס לי, אז אל תשימו לב אם אני קצת פוזלת. ~בכיתה. היה בום חזק~ אני *מדברת לעצמי*:אל תדאגי, זה אנחנו מפציצים אותם.. רפול: איך אני מת על אלה שמאכילים את עצמם סרטים.. אנחנו מפציצים אותם.. אני: ? רפול: הם שורפים לנו את הבצפר עוד שנייה, איזה אנחנו מפציצים אותם?!? ~אני ורוני מדברות על דני ודאגי~ אחד מהערסים: נו די כבר! שיגעתם אותי.. דני דאגי דני דאגי!!! שתקו.. *אני ורוני נשפכות* XDD גרמנו לכל הכיתה להכיר אותם.. מתנגן בראש / בפלייליסט: בבל וורפ המלצת השבוע: אל תלכו ליום שלם במועצה עם גופייה ובלי קרם הגנה
התמונה הכי חמה: נו.., כרגיל- תפוזבבבלל!

למעלה